Wat zijn de verantwoordelijkheden van Psychological algehele gezondheid Counselors?

Mental wellness begeleiders meestal agenda afspraken om te voldoen aan met klanten of potentiële consumenten angsten met betrekking tot een cliënt psychisch welzijn te bespreken, in overeenstemming met de Task Profielen website. Naast het produceren van afspraken voor eigen begeleiding, kan de geestelijke wellness counselors ook klanten begeleiden in de bouw afspraken buiten het geestelijk welzijn counseling sessie. Bijvoorbeeld, kan een geestelijke algehele gezondheid counselor misschien hulp kopers afspraken maken met de primaire zorg artsen of sociale medewerkers. Dit is vooral de situatie waarin de cliënt leeft in een huishouden faciliteit dienen mensen met psychisch welzijn angsten.

conferentie met een klant, zal een geestelijke algehele gezondheid counselor een mentale welzijn beoordeling af te ronden. Een geestelijke algehele gezondheid counselor hanteert deze beoordeling om een ​​overzicht van hoe een shopper voelt emotioneel en hoe mooi een klant functies cognitief te krijgen, in overeenstemming met het College van Michigan Wellness Devices. De evaluatie is niet alleen gebaseerd op de oplossingen klant biedt, maar ook het uiterlijk van de klant en gedrag. De evaluatie helpt een psychologisch welzijn counselor achterhalen of valideren van de aanwezigheid van psychische aandoeningen en wordt meestal gebruikt bij het identificeren van een nuttige therapie plan.

Psychologische welzijn adviseurs zijn betrouwbaar voor het vaststellen van de behandeling plannen om te helpen bij de behandeling van de consument. In overeenstemming met de Dartmouth Gezondheidszorg School Afdeling Psychiatrie, een remedie systeem is een geschreven overzicht van alle tests en therapie producten en diensten een shopper zal verkrijgen. Behandelmethode programma’s weerspiegelen de sterke punten van een klant, problemen, achtergrond en eisen, en een overzicht van de wijze waarop deze problemen zullen worden opgelost. Een behandelplan bespreekt ook hoe vooruitgang zal worden bepaald en welke verdere zorg de cliënt nodig heeft. Psychisch welzijn counselors moeten procedure ontwerpen normaal opnieuw om de nodige aanpassingen aan te brengen als de consument toont nieuwe, verbeterde of erger gedrag en ideeën.

Wettelijke regels gebruiken om geestelijk welzijn adviseurs met betrekking tot de documentatie die moeten worden opgeslagen en hoe lang die documentatie eisen in het bezit van de hulpverlener of voorziening beheer van de shopper te blijven. Het is de verantwoording van de psychologische wellness counselor te komen gemeen met de relevante omgeving en de federale wetgeving te zijn en zich te houden aan dergelijke wettelijke richtlijnen.

Elke klant heeft recht op privateness wanneer momenteel wordt behandeld voor psychische ziekte of het verkrijgen van enige vorm van begeleiding vanuit een psychologisch welzijn counselor en andere professionele medische of psychische gezondheid en fitness experts. Aangezien dit soort, de geestelijk welzijn adviseur betrouwbaar is voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van de rechten van de kopers te beschermen. Gepersonaliseerde informatie, psychologische diagnoses en andere details die overal in begeleiding kon niet worden gestart om een ​​3e gelegenheid zonder voorafgaande geschreven toestemming van de consument. Geestelijk welzijn begeleiders moeten zich bewust zijn van elke situatie of regels die zijn ideaal van een cliënt overrulen op privacy en moet echt klanten bewust van deze limieten alvorens behandeling te maken.

Een geestelijk welzijn counselor kunnen doorgaans niet juist een shopper te pakken zonder de hulp van andere professionals. Het is de plicht van een mentale wellness raadgever van minnaar met andere deskundigen uit het bedrijfsleven die deel uitmaken van de procedure personeel van de cliënt in te kopen om de beste haalbare behandeling bieden. Andere klanten van de behandelingsmethode bemanning wellicht bestaan ​​uit artsen, maatschappelijk werkers, erkende voogden en andere geestelijke gezondheid en fitness professionals.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.