Wat zijn de voordelen van de Verenigde Staten algehele gezondheid behandelmethode?

De VS heeft een aantal van de meest slicing-edge professionele medische behandeling benaderingen in de hele wereld. We danken in element om significante wetenschappelijke analyse verwachtingen. Mannen en vrouwen komen naar de VS uit alle boven de aarde om een ​​aantal van de meest effectieve zorg te krijgen toegankelijk elke plaats.

Hoewel er fifty.7 miljoen onverzekerde mensen in de VS, de govt biedt wel verzekeringen voor deze die wellicht de moeilijkste tijd die voorziet in hen zelf. Medicare is een federaal-overheid-run gezondheid en fitness verzekering programma om senioren en mensen met een handicap aan te pakken. Medicaid is een overheidssysteem dat vandaag de kleine inkomens mensen omgaat. The Children’s Overall Health Insurance Program, of CHIP, leveringen gezondheidszorg voor duizenden en duizenden onverzekerde kleine kinderen op nationaal niveau. Daarnaast is de laatste tijd ingeleverd Redelijk geprijsd Behandeling Act ervoor dat de jonge kinderen en jongere volwassenen vallen onder de dekking van hun ouders of verzorgers ‘recht tot de leeftijd van 26.

federale overheidsinstellingen, zoals de Food and Drug Administration, de Vennootschap voor de Gezondheidszorg Onderzoek en Kwaliteit, en de National Institutes of Health en fitness in staat zijn bepaalde dat patiënten worden gepresenteerd kwaliteit care, cure en veilig en gezond geneesmiddelen op recept. De FDA kan een drug trekken uit de apotheek kasten als het onveilig wordt beschouwd. De NIH zet grote qulaity criteria voor biomedisch onderzoek. De missie van AHRQ is om de goede kwaliteit, beveiliging, prestaties en het succes van welzijn behandeling van alle personen te stimuleren.

Een andere aanwinst van het Amerikaanse stelsel van gezondheidszorg is dat als je de economische impliceert, kunt u het type van gezondheid en fitness dekking die u wilt selecteren. Je hebt ook de oplossing op te halen uit uw eigen arts. Sommige verzekeringen providers hoeft te hebben dat u stopt met uw sleutel-zorg medische professional vooraf bedoelde blijven aan een professional.

getroffen persoon privateness is bij de kern van de Amerikaanse gezondheidszorg en fitness behandeling techniek. De algehele gezondheid Verzekeringen Draagbaarheid en Accountability Act van 1996, of HIPPA, werd bepaald aan opdrachtgever privacy te garanderen. Amerikaanse burgers kunnen voelen ontspannen uitzoeken dat hun welzijn feiten zullen worden beveiligd.

Toch een afwezigheid van wellness-verzekering draagt ​​op een crisis in deze plaats, kan crisis kamers niet overschakelen mensen afwezig zijn, zelfs als ze onverzekerd zijn. Veel mannen en vrouwen kiezen uit te gaan naar de eerste hulp thuis voor de behandeling wanneer er geen positie anders overschakelen. Dit is geen antwoord op de verzekering van onze natie ramp toch, dit zorgt voor enige vermindering en de verwachting van de zorg voor de onverzekerden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.