Wat zijn de voordelen van Honey in Pounds Afwijzen?

Wanneer trachten een vet-reductie dieet programma, beperkt u het totaal van voedingsmiddelen die u verbruikt, zodat de voedingswaarde ‘punch’ dat ieder grammetje voedselpakketten krijgt extra kritisch naar de algemene heide te zijn. Honing is een evenwichtige vervanging van geraffineerde suiker, zoals het werkelijk een organische bron voor een uitgebreid assortiment van micronutriënten, zoals aminozuren, riboflavine, niacine, calcium, koper, kalium, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor en zink. De bedragen zijn verhoudingsgewijs compact, maar deze micronutriënten te voegen in een evenwichtige voeding plan.

Gezonde spijsvertering is helemaal belangrijk voor een krachtige en langdurige pond daling, en honing is een krachtige spijsvertering. Een van de goede redenen is dit echt is honing natuurlijke assisteren van het spijsverteringskanaal van bifidobacteriën (een bijzonder van het lichaam van de meest vitale rassen van ‘fantastische ziektekiemen’). Honing is gecategoriseerd als een ‘prebiotische.’ Deze uitdrukking geeft aan dat honing bevat verschillende stoffen die de bevolking van de micro-organismen te verhogen en laat het te gedijen in het programma, het balanceren van de ‘arme micro-organisme’ dat geleidelijke spijsvertering en blijven lichaamsgewicht in de buik te houden.

De suikers in honing zijn technisch eenvoudig suikers, die pond-watchers zijn van oudsher gestimuleerd in tegenstelling tot, om de reden dat van de spike deze suikers zouden kunnen leiden in de bloedsuikerspiegel. Toch studies hebben aangetoond dat de suikermengsel in honing wordt een vermindering glucose reactie dan geraffineerde suikers en meel. Dit suggereert dat honing in redelijke hoeveelheden geeft een verheugend zoetheid aan een uitgebalanceerd eetprogramma, in de plaats van wat resulteert in de bloedsuikerspiegel sterk spike en verdwijnen snel (het verlaten van een station voor veel meer suiker in zijn kielzog.)

Hoewel calorie-volledig gratis, hebben chemische zoetstoffen (dit soort als saccharine en aspartaam) is aangesloten op overeten in wetenschappelijke rapporten, hebben deskundigen getheoretiseerd dat dit gewoon omdat chemische zoetstoffen interfereren met middelen van het lichaam om ‘afhankelijk zijn individuele energie , ‘of het bepalen van de harmonie van hoe substantieel energie is het steeds in en besteden. Honing voldoet aan het lichaam puur natuur nodig heeft voor zoetheid, terwijl de inrichting over 1.five gelegenheden de zoetheid van geraffineerde suiker, waardoor het mogelijk is voor de dieter het volume gebruikt om te bezuinigen, terwijl niet de capaciteit van het lichaam om zichzelf evenwicht belemmeren.

Een Nieuw Zeeland onderzoeken in plaats van de gewichten van drie unieke groepen ratten in de tijd. 1 team werd geen suiker calorieën gevoed helemaal niet, het volgende team is een dieet programma waarvan 8% van de volledige calorieën kwamen uit niet-honing suiker bronnen gevoed, en de derde groep kreeg een dieet programma gevoed waarin 10 procent van de calorieën aangekomen uit honing. De honing-gevoede ratten geworden als aanzienlijk gewicht als de ratten die waren gevoed geen suiker energie in een systeem weliswaar de suiker gevoede ratten kreeg drastisch kilo dan de andere twee groepen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.