Wat zijn de Wil oorzaak van vrouwelijke Grownup Zits?

Huid die vette is extra gevoelig voor acne. Veel volwassen dames met een vette huid hebben puistjes, maar die met een droge of standaard poriën en de huid kan acne hebben als zeer goed. De talgklieren in het systeem te leveren talg om de huid te smeren. Maar hormonen de talgklieren overstimuleren, waardoor dan ook veel talg. Deze dikke olie klompen dan de poriën, waardoor puistjes.

De huid wordt vaak het vernieuwen en herstellen door zelf. Voor de duur van dit proces, dode huidcellen afwerpen. Maar als een man of vrouw niet de huid op een regelmatige basis om de levenloze huid te elimineren exfoliëren, kunnen de deeltjes maken en verstoppen de poriën.

Elke dag de poriën en de huid wordt blootgesteld aan verontreinigende stoffen in de lucht. Dit vuil en vuil zich ophoopt op de huid en draagt ​​bij aan vlekken. Als een volwassen vrouw maakt gebruik van make-up, is ze ook de invoering van chemische stoffen aan haar poriën en de huid die de huid kunnen irriteren en vangen de aandacht van veel meer vuiligheid. Het is essentieel om uitgebreid te reinigen van de poriën en de huid en weg te nemen alle sporen van make-up.

De belangrijkste veroorzaken van acne wordt verstopte poriën te wijten aan vuil, vuil, olie en dode huidcellen. Met al deze vuil in de poriën, de poriën opzwellen, en, op basis van de som en het aantal deeltjes, de huid uitbreekt acne puistjes.

p Er zijn voortdurend kiemen op de huid. Een deel ervan is goed micro-organismen, die de steun aan de poriën en de huid en het hele lichaam gezonder, terwijl andere rassen van micro-organismen te brengen over de ziekte te handhaven. Deskundigen van mening dat sommige soorten micro-organismen leiden tot extra extreme puistjes zoals cystic acne en nodulaire acne, de twee van die uitdagend om voor te zorgen.

De vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron dragen over menstruatie, zwanger zijn en de menopauze. Aangezien het bereik van deze hormonen fluctueren en verbeteren in het systeem, kunnen ze ook bijdragen variabelen om volwassen acne vrouw. Hormonen hebben een effect op zowat elke vrouw anders is, waarin wordt beschreven waarom sommige volwassen vrouwtjes krijgen zits en anderen niet.

Category: Supplementen

Comments are closed.