Wat zijn een aantal trainingen te doen om te voorkomen Snurken?

Houd je tong zo veel als je kunt, houdt hem recht. Houd die situatie aan de beroepen van 10 dan langzaam maar zeker beweeg je tong op een facet. Hou het daar 10 seconden voordat het naar de andere kant verplaatsen. Eens te meer, vasthouden en rekenen tot 10. Herhaal deze benadering 10 gevallen door de dag. Het uitvoeren van deze dag zullen hulp versterking van de tong en stoppen van de luchtweg blokkeert terwijl u slaapt.

Door gebruik te maken van het weer van een lepel of tongdepressor, duwt u op de tong. Weersta deze beweging met de tong. Houden om het afhangen van tien, relaxen herhaal voor een hele tien herhalingen. Deze fysieke oefening spant de spier die de keel open en houdt het draaien uit slappe, waardoor de trillingen zijn.

Verruim de lippen voor een valse glimlach. Wanneer je ervan uit dat je kunt ze niet verbreden extra, test voor een andere 50% inch. Bewaar deze lachende situatie gedurende vijf seconden daarna los te komen. Herhaal deze uitoefening vijfmaal staan ​​vast en organisatie van de spiermassa in de nek.

langzaam je mond zo uitgebreid als je kunt openen, de vorming van een ‘O’ met je lippen. Je moet echt het gevoel dat je keel en luchtwegen open je dit doet. Bewaar deze naar het vertrouwen van vijf dan langzaam bij uw mond. Dit zal lager het vet rond de nek en keel, mogelijk die op zijn beurt wordt gekapt snurken steun.

Tuit je lippen terwijl je uiteindelijk over een grote kus te blazen. Houd deze houding aan het afhangen van vijf daarna gaan rusten. Herhaal de kus vijf periodes. Je moet ervaren het spierweefsel draai rond de keel, die in staat zal stellen afwenden ze trillen terwijl je slaapt.

Span je kaak en langzaam open je mond, waardoor de kaak spiermassa strak. Dan je mond langzaam en geleidelijk te sluiten, met uit het kalmeren van de spiermassa in de kaak. Je moet echt echt het gevoel de weerstand als je open en dicht bij uw mond. Doe dit vijf keer. Dit functioneert het spierweefsel rondom de kaak en keel.

Duw uw vinger onder je kin en bewaar deze om afhangen van 10. Lanceer herhaal een vol 5 gevallen. De isometrische karakter van deze werkzaamheden zullen versterken de nek en keel spierweefsel.

zo hard als je kunt, zingen la-la-la ongeveer 10 seconden en herhaal 5 periodes. Terwijl je dit doet, richten zich op het geluid dat uit je keel. Aankomende, doen de identieke factor met ka-ka-ka en ma-ma-ma. Om dit geluid te maken, zal de keel te openen en schakel de spiergroepen die misschien kan helpen verminderen of te verminderen snurken versterken.

Werk uw volledige hele lichaam een ​​paar of vier periodes per week gedurende ten minste dertig minuten per individuele sessie. Een goede totale gezondheid en fitness applicatie kan helpen houden het lichaamsgewicht uit en de spieren beperkt, wat echt lager de frequentie van snurken moeten steunen.

Category: Dieten

Comments are closed.