Wat zijn enkele behandeling plannen voor puistjes mee-eters?

‘Mee-eter’ is een bijkomende zin voor een situatie herkend als open up-eter. Mee-eters zijn een typisch symptoom van puistjes. Ze zijn verstopt haarzakje poriën. De zwarte visuele aantrekkingskracht zal komen van de talg olie en dode huidcellen in de poriën. In onderscheid, whiteheads (puistjes) zijn gesloten comedonen.

menselijke huid is bekleed in kleine klieren geïdentificeerd als talgklieren. Deze klieren maken een olieachtige stof geïdentificeerd als talg, waardoor uw huid glad en soepel zou maken. De oprichting van talg wordt gereguleerd door geslachtsgemeenschap hormonen bekend als androgenen. Veel te sterk talg klompen poriën die haarzakjes te nemen. Wanneer levenloze huidcellen zich ophopen in de poriën, zij mee-eters veroorzaken. Mee-eters zijn een voedingsbodem voor micro-organismen die leiden tot een infectie en zwelling.

De minst moeilijke manier om te voorkomen en verzorgen van mee-eters is door het scrubben je poriën en de huid op een typische basis. Dit zal de levenloze huidcellen behouden van het opzetten in de poriën. Er zijn een paar belangrijkste manieren om dit te doen: Gebruik een medicinale ervaring was dat kleine deeltjes die exfoliëren je poriën en de huid gebruik van een unieke schuurspons of borstel (een superieur alternatief voor mannen en vrouwen die geen droge en gevoelige huid) of waarin Gebruik een exfoliërende masker dat glycolzuur dat verbrandt de mooie top rated laag van je huid, de marketing van de vervelling van nutteloze cellen bevat. U kunt alle drie oplossingen meer dan de teller bij de meeste apotheken te verkrijgen.

Heb je opgemerkt dat je poriën en de huid breekt uit extra als je een goede deal van tijd te investeren in een ruimte met airconditioning? Dat komt omdat de lucht is echt droog, waardoor de talgklieren in de huid te veel talg produceren om te compenseren. U kunt de oplossing voor de uitdaging van het buiten het huis met behulp van een moisturizer, maar dat poriën kunnen blokkeren. Een grotere optie is om hydrateren van de binnen door inname van water. Dit zal doorgaan tot je poriën en de huid te houden delicate en mee-eter-cost-free, evenals verbeteringen in de rest van uw welzijn.

p Er zijn veel items op de industrie ontwikkeld om aan te pakken en mee-eters voorkomen. Overweeg een medicinale gebied van gezicht wassen met salicylzuur, die de vervelling van levenloze huidcellen stimuleert. Een kleimasker zal nemen in de talg dat je poriën verstopt raken. Omvatten de getroffen regio en gaan weg voor 20 minuten voorafgaand aan het spoelen. Tea tree olie is een pure antiseptisch. Het doodt de P. acnes micro-organismen die rassen binnen mee-eters. U kunt een merchandise dat tea tree olie heeft ofwel verkrijgen of gebruiken pure essentiële olie. Dat laatste is niet echt voorgesteld voor personen met een gevoelige huid.

Nogal wat mensen vandaag de dag kijk op mee-eters te halen door ze. Kan het lijken als een goed alternatief, maar geef niet toe aan de verleiding. Knijpen kan de huid irriteren en veroorzaken littekens. Je kunt concluderen duwen de mee-eter nog verder in de huid. Het kan ook leiden tot bacteriële infecties als uw handen niet helemaal goed schoon.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.