Wat zijn enkele Homeopathie Remedies voor Acne?

Homeopathie remedies hebben niet altijd een snelle invloed. Aantal remedies, vooral al diegenen die zouden moeten worden ingenomen, kan gewoon tot 6 maanden net voordat een herkenbare verbetering is evident.

Zwavel is slechts een van de meest goed vond homeopathie remedies voor puistjes. Deze therapie zal olie afnemen in de huid, het openstellen van de poriën en resulteren in de huid uit te drogen en schillen, het verwijderen van oppervlakte mee-eters, puistjes en verstopte poriën. Zwavel gezicht remedies zijn toegankelijk in crèmes of lotions normaal vasthouden aan de richtlijnen, en op geen enkele wijze gebruik van dit product of dienst als uw gezicht is eerder droog en geïrriteerd.

Pulsatilla is een voorgestelde homeopathie remedie tegen puistjes dat is het eindresultaat van een vet dieet, puberteit of hormonale verbeteringen tijdens de menstruele cyclus. Deze kuur is beweerde te werken door het balanceren en reinigen van het gehele lichaam en via antibacteriële huizen. Pulsatilla wordt aangeboden in kleine pellet soorten die moeten worden ingenomen.

Kali bromatum (kalium bromide) is een thuis oplossing voor delicate acne of veel belangrijker variëteiten van acne dat het hoofd, nek en schouders of de romp te beschermen. Kali bromatum gemakkelijk in kleinere pellets die moeten worden ingenomen.

Antimoon tartaricum (ook beschouwd als tartaar braakmiddel of antimoon en potas zout) is geïndiceerd als een homeopathisch middel tegen acne is scenario’s waarin de zits soorten puisten (verhoogde gebieden geheel van pus) of hardnekkige acne die niet reageert op andere rechtsmiddelen. Dit soort homeopathie therapie is direct beschikbaar in topische lotions of als zouten die moeten worden ingenomen.

Silica (Silicea) is een homeopathisch procedure voor acne die gepaard gaat met een droge, jeukende huid en littekenvorming van de huid. Silica wordt toegepast op huidaandoeningen die droog haar en huid, zwakke nagels en kookt omvatten behandelen. Er wordt gedacht dat door het verbeteren van de ziekte en de veerkracht van de huid, siliciumdioxide vermindert acne uitbraken en de littekens resultaten. Silica is daar in een pellet ras dat moet worden ingenomen.

Homeopathische therapieën kunnen hebben zeer stevige resultaten op de lichaamsbouw, en de gebruikers nodig hebben om zorg te verwerven om zich te houden aan de aanwijzingen voor deze therapieën. Als u een homeopathisch middel gebruiken en je kennis duizeligheid, braken, diarree of een andere vorm van een allergische reactie, vind gezondheidsgerelateerde rente onmiddellijk.

Zwangere en zogende moeders moeten deze behandelingen niet gebruiken. Individuen die worstelen uit een gezondheids-gerelateerde problemen of die op dit moment het nemen van drugs moeten praten met hun medische professionele vlak voordat ze gebruiken elke vorm van homeopathische behandelmethode voor acne.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.