Wat zijn het welzijn toegevoegde voordelen van Thyme Tea?

Tijm thee heeft anti-schimmel eigenschappen. Het kan worden gebruik gemaakt van als mondspoeling om te zorgen voor zweren of andere infecties. Het is ook een succesvolle weken voor het beheer van voetschimmel en andere huidparasieten. Volgens alternatief-Veel healthier.com, de Romeinse soldaten badend in tijm om energie voor de strijd.

Tijm thee kan de spiergroepen van de buik, die het verlicht van buikpijnen verlichten. Tijm is een uitstekende slijmoplossend, wat betekent dat het loost vloeistof of slijm uit het spijsverteringskanaal. Het verlicht ook ernstige gastritis, een gebrek aan eetlust, indigestie, koliek en het prikkelbare darm syndroom. Mannen en vrouwen verbruiken ook tijm thee om menstruele krampen of diarree te behandelen.

Tijm thee helpt om slijm te verdrijven uit de longen. Het is bekend bij de behandeling van veel bovenlichaam bacteriële infecties. Dit kan onder meer kinkhoest, keelpijn, kroep, bronchitis, astma en keelontsteking. Tijm is ook een effectieve toevoeging voor de behandeling van griep of de wijdverspreide koud.

p Er is een reden waarom de inname tijm thee voelt zo erg goed. Het behandelt angstig kwalen deze als melancholie, slapeloosheid, nachtmerries, uitputting en melancholie. Het kan ook helpen kalmeren hoofdpijn.

Tijm thee bagage kunnen de meeste onderdelen van je hele lichaam te ondersteunen. Wanneer het zich boven de ogen, het kan stallen, conjunctivitis, en roze oog te behandelen. Tijm thee behandelt ook plaque, tumoren, diepe wonden en kneuzingen. Tijm thee bagage kan ook productief zijn in het wegwerken van luizen, schurft en krabben.

Category: Supplementen

Comments are closed.