Wat zijn Verantwoordelijkheden van een Home Wellness Aide?

Residence welzijn assistenten consumenten te helpen bij het baden, aankleden en verzorgen. Ze zetten samen en serveren maaltijden en hulp patiënten met het nemen van in, als van vitaal belang.

Deze assistenten transformeren pleisters of ander verband en gebruik maken van oplossingen, zoals zalf en alcoholische dranken wrijft.

Zoals voorgeschreven door de toezichthoudende verpleegkundige, beheert de huishoudelijke algehele gezondheid aide goedgekeurde orale geneesmiddelen en controleert vitale signalen van de betrokken persoon, zoals temperatuur, hartslag en ademhaling rat, en bloeddruk.

Ze doen elementaire huishoudelijke taken samen met het veranderen matras beddengoed, het uitvoeren van was-en licht-gewicht reinigen.

Residence gezondheid aides een sociale laan geven ook voor hun consumenten. Ze praten en observeren tv met hen en kon hardop te onderzoeken.

Property algehele gezondheid assistenten moeten gegevens van de patiënt staat, vooruitgang en moeilijkheden te ondersteunen om scenario toezichthouders behouden geïnformeerd.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.