Wat zou tand geel maken?

Correct email borstelen maximaliseert de wellness en het uiterlijk van het glazuur. Ongepast of zeer slecht borstelen gedrag mogelijk vlekken te verwerven op de tanden en leiden tot een opeenhoping van plaque en tandsteen, die leiden tot een geleidelijke vergeling van emaille. De langere dat voedingsmiddelen en plaque mogen hechten aan de tanden, het verhoogde de kans dat tand zal komen om te worden gekleurd en verkleurd.

Roken van sigaretten is een eerste oorzaak van gele tanden, vooral bij zware rokers. Sigarettenrook is samengesteld uit tal van corrosieve factoren die echt schaden aan het uiterlijk en de gezondheid van de tanden. Teer en tabak, die gestaag bouwen op tandglazuur, leiden tot een geleidelijke verduistering en vergeling van de tanden.

tanden leeftijd, ze de natuurlijke manier te ontdoen van in hoofdzaak van hun glans en glans. Onder het buitenoppervlak (email) van tand ligt de dentine, die, in tegenstelling tot het tandglazuur, een vlak, een gelige tint. Als de buitenste tandglazuur slijt langzaam weg meer dan jaar, de fundamentele dentine krijgt extra populair te zijn. Dit kan glazuur geeft een vlakke, doffe, gelige uiterlijk.

Een dieet rijk aan chromatische (extreem gekleurd) voedingsmiddelen vlek glazuur en leiden tot een geleidelijke vermindering van de gloed en witheid. Vele vruchten, deze soorten bessen en pruimen en dim gekleurde drankjes superieure stadia chromatische makelaars die kunnen leiden tot vlekken te verwerven op tanden, die mogelijk steeds kan omzetten bruin of geel in bepaalde situaties. Koffie en thee, speciaal, zijn berucht om dit soort probleem.

toepassen veel te substantieel te dwingen om de tanden tijdens het poetsen kan leiden tot een geleidelijke vergeling van email door te trekken weg de buitenste tandglazuur. Zoals tandglazuur slijt afwezig, de fundamentele dentine krijgt veel meer uitstaan. Tricky borstelen is een algemeen verwaarloosd oorzaak van deze aandoening.

Category: Dieten

Comments are closed.