Watermeloen Fruit Welzijn Toegevoegd voordelen en recepten

Voedingswaarde Beloningen van Watermeloen Fruit

p Er is praktisch niets extra verfrissend en dorstlessend als een sappige plak van watermeloen fruit in de zomer. Watermeloen is een lid van de Cucurbitaceae echtgenoot en kinderen en gekoppeld aan de meloen, squash en pompoen die zich ook ontwikkelen op wijnstokken op de grond. De wetenschappelijke naam van deze vrucht is Citrultus lanatus Het wordt bijna overal in het milieu en te verkrijgen gedurende het hele kalenderjaar vastgesteld. Het kan worden geïdentificeerd in ronde, rechthoekige of sferische in conditie en element dikke groene korst die normaal worden opgemerkt of gestreept. Het heeft een glanzende buitenkant schil en een sappige interieur vlees. Hoewel de dieprode-roze tint fris nieuw is de populairste kan men ook tegenkomen watermeloenen met oranje of gele binnenste vlees. Het kan worden ontdekt met zaden en ook pitten. Watermeloen vruchtvlees wordt gebruikt in fruitsalade, jam, sorbet en sap te wijzen op een aantal. Elk afzonderlijk onderdeel van de vrucht eetbaar, zelfs de zaden en de schil. Watermeloen bestaat uit ergens rond de 6% van de suiker en tweeënnegentig% h2o door gewichtgenererende het een grote vrucht te eten door de ongelooflijk warme zomer. Deze vrucht wordt gezegd dat zijn oorsprong in de Kalahari woestijn van Afrika. Gezien het feit dat watermeloen groeit op wijnstokken wordt als beschouwd door tuinders als groente. China is ‘s werelds meest belangrijke watermeloen producent. De belangrijkste industriële telers van watermeloen bestaat uit China, Rusland, Turkije, Iran en de Verenigde Staten.

Watermeloen is een zeer goed aanbod van vitamine C en vitamine A. Het is ook een ongelooflijk goede aanvoer van vitamine B6 , vitamine B1, magnesium en kalium en op de dezelfde tijd lager in energie. Zelfs het interieur schil van deze vrucht die is licht groen of wit van kleur is geladen met tal van vitaminen en mineralen in het. Helaas heel wat van ons te gooien deze weg bij het consumeren van het fruit grotendeels te wijten aan ons gebrek aan begrip van de voordelen of gewoon vanwege de unieke smaak. Niettemin, met de bewustwording van de positieve aspecten zijn ze nu gebruikt als groenten en toegepast op stoofschotels, frietjes, augurken bereiden etc. Naast de gebruikelijke gebruik als fruit en groente wordt ook veel gebruikt om oplossingen zoals lippenstift, lipgloss maken, essences, douchegels en hele lichaam geuren. Het is ook een grote vrucht aan uw carving technieken proberen.

Wellness Toegevoegd voordelen van watermeloen

Watermeloen is een natuurlijke bron van de meeste antioxidanten natuurlijke vitaminen C en A om ons te bewaken van tal van aandoeningen.

 • Het is minimaal in energie en een uitstekende fruit voor iedereen die zijn calorie terdege bewust.
 • Watermeloen is een vrucht die rijk is aan elektrolyten natrium en kalium dat we verliezen als gevolg van onze transpiratie. Het vermindert ook het gevaar van uitdroging.
 • Watermeloen is rijk aan B-vitaminen zoals vitamine B1 en B6 van vitaal belang voor de energie productie.
 • Watermeloen is een zeer goede bron van thiamine, kalium en magnesium die ons systeem te verdedigen tegen zo een flink aantal ziekten.
 • Volgens een studie gedrukt door het voeden op-lycopeen geladen vruchten zoals watermeloen gevaar van een man van het verwerven van prostaatkanker de meeste vormen van kanker en het verminderen van irritatie die zou kunnen brengen te minimaliseren over hypertensie en hart-en vaatziekten.
 • Het is in overeenstemming met een meest recente studie afgewerkt door Indiase affiliatie van Urologen, simpelweg omdat de lycopeen informatie in deze vrucht waardevol in groeiende mannelijke vruchtbaarheid door het verbeteren van zowel sperma focus en beweeglijkheid.
 • consumeren watermeloen of uitvoering extern wonderen kan doen voor de huid door het produceren van het gezond en stralend. Chilly watermeloen ook kan worden gebruikt als een kompres op pijnlijke huid.
 • je ziet zijn er nogal wat gezondheid positieve aspecten van de consumptie van drinkwater meloen fruit of sap. Dus waarom niet afscheid te nemen van de onveilige cola en beginnen bezit deze zoete en verfrissende fruit alternatief?

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.