We zitten in een Welzijn Care Ramp

Wie is er schuld is het?

Ik weet niet over u, maar ik kom tot onwel en uitgeput van het hoge prijskaartje van welzijn behandeling en het ontbreken van voorlichting aan deze dringende dilemma voelen. We zullen hervorming van de gezondheidszorg behandeling nu nodig!

Im niet van plan om dit uitsluitend pin op de govt dit is het eindresultaat van hebzucht en gebrek aan empathie voor de mensheid. Mensen in groot bedrijf niet schelen of je blijft of sterft en speelde de band op.

farmaceutische firma’s

Farmaceutische providers zijn onderdeel van deze samenwerking en zijn een revolving deuropening dat is escalerende meer dan 4 miljard voorschriften vast jaarlijks. Aankomende tijd u koopt uw ​​recept glimp all-around en vraag je zelf dit dilemma waarom zijn zo veel mensen in de rij staan ​​voor geneesmiddelen die kan misschien doden

Its all about de bottom line -? Als moet je vork uit een stuk, zodat de managers krijgen hun bonussen – het zij zo. Heeft u het gevoel dat ze gewoon willen dat je voor je inkomen te krijgen? Ik weet dat dit stevige taal, maar de tijd voor ons om wakker te worden en gewoon beheren van ons welzijn. We hebben de elektrische energie aan stuwkracht weer belabberd beheer en de verbetering van onze wellness zorgsysteem

Voel je je de pijn van de hogere kosten van de totale gezondheidszorg -. Hoeven enorme eigen risico te betalen in aanvulling op de maand maand tarieven? Of misschien kun je ook niet veroorloven om te betalen voor het welzijn behandeling omdat de kosten behoudt gaan up-up-and-away. Waarom hebben we deze manier wonen?

Je hebt extra vermogen dan merk je. Probeer te onthouden met betrekking tot het beheer van de mensen vandaag de dag, door de personen, voor de mensen van vandaag, – dat een goede gezondheid en fitness behandeling selecties omvat -.

Zijn de humane punt te doen

Artsen

Whats up met artsen? Een ander punt van zorg met welzijn behandeling is het tekort aan mededogen blijkt uit de meeste medische professionals. Negeer bedside manners hoe over receptplichtige geneesmiddelen die gewoon van je af. Wist u dat voorgeschreven medicatie zijn de nummer 1 drug doodsoorzaak in de ons. Dat is een schending van de eed van Hippocrates: eerste, doe geen kwaad. – Dat is ironisch

En hoe zit het met shell out -. Worden gezondheidswerkers gecompenseerd veel te sterk voor het beoefenen van drugs? Klasse zijn ze mooi gekwalificeerd echter een groot deel van de follow is een oordeel telefoon een educated guess of aanpak van eliminatie. Dus, waarom zijn wij verheffen hen eerder genoemde politieagenten en brandweerlieden? Ze besparen leven ook! Ik zeg, vermindering van de beloning, plaatst u een snufje empathie en zorg gezondheid en fitness behandeling zeer betaalbaar voor eens en altijd. Het is oke als artsen veel meer fondsen dan brandweerlieden en politieagenten zij hebben bestudeerd uitgebreide voldoende toch, er is ongetwijfeld een conflict van het verlangen als een zorgverlener krijgt een vergoeding van de identieke farmaceutische firma die verwerven en vervaardigen het recept schrijft hij zijn individuen.

Ive gewoon opgegeven u twee belangrijke problemen onze algemene gezondheidszorg procedure rond – wat ben je op weg te doen? U kunt een wijziging in de hoge kwaliteit van de hulp toegankelijk in de markt te maken. Toestaan ​​in de keuzes die u maakt uw stem horen en hoe u uw dollars te investeren.

De Gezondheid en fitness Treatment System

De algemene gezondheidszorg procedure behoeften reviseren. Er is geen makkelijke optie om deze bureaucratische proces dat op geen enkele manier tevreden met betaalbare vergoeding voor deskundige diensten zijn als een verscheurend dier dat het dagelijks leven van alle mensen zuigt het komt spreken om met. Zijn nooit gelukkig en voortdurend zoekt technieken om extra te krijgen van haar onderdanen tot uiteindelijk youre 6 ft onder. En deze niet direct invloed op in de hoop dat de prachtige zoeklichten van de gezondheids-en fitness-behandeling industrie niet te verkrijgen hen toekomst.

Hoe zou u graag om uw levensstijl te wonen nadenken hoe je gaat uitgeven deze maand hypotheek / huur en uw maand-tot-maand premie veel te? Wat zeg je ik zie, kunt u betrekking hebben. Geef niet op de strijd voor uw ideale goede wellness-behandeling. Heb vertrouwen in mij, die u reeds heeft betaald.

Financiën

De meeste mensen in Amerika gevoel alsof ze in een kracht fornuis als het gaat om balanceren doen het werk, woonplaats, financiën en het dagelijks leven in de normale. Laat ons aanvaardbaar over deze mensen die we een behandeling welzijn advocaat dat de stem van de mensen betekent en staat de monitor van de farmaceutische en biotechnologische bedrijven nodig zijn. De uitgave is meer dan we kunnen dragen en haar uitputten onze financiën.

We zullen zeer goede artsen en zorginstelling beheerders dat individuen eerste en de moeite waard het menselijk leven zijn raadzaam dat ze weten wat ding over voeding zal stellen nodig. Ik ben van mening dat 50 procent van de patiënten reizen naar hun artsen hoeft alleen maar suggesties over goede voeding. Artsen zijn veel te snel om een ​​recept te publiceren voor elke denkbare kwaal kennen aan de mens. Hoe houden we de gezondheid prijskaartje beneden? Regel de wellness-behandeling markt te responsabiliseren voor elke dollar die zij besteden.

We moeten biotech en farmaceutische bedrijven moeten terugkeren naar volledig natuurlijke kruiden of homeopathische keuzes en verschuiven van synthetische, laboratorium kwaliteit antwoorden die leiden aan de lever en nierfalen, lichaamsgewicht bereiken van de checklist is veel te uitgebreid en verouderd.

Het is tijd dat we wakker worden en aan de slag woning een gezonder dagelijks leven en het minimaliseren van de hoeveelheid geld van recepten die we verwerven. Je bent het aan jezelf door een verandering te maken elke dag van je bestaan ​​en onderscheiden van artsen die u medicijnen blijven.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.