Weight Reduction met Hashimotos of hypothyreoïdie

Kan ik Shed Fat met Schildklier Disorder?

Als u ondergaan van auto-immuun thyreoïditis of hypothyreoïdie Hashimoto’s, kan je het krijgen van problemen vergieten lichaamsgewicht. Je kan ook fietsen met gewichtsvermindering en ponden te bereiken, wat kan leiden tot binge dieet en ergernis.

ik dit handboek bereid hebben om mannen en vrouwen die mogelijk het werk kan zijn met deze situatie te ondersteunen, uit te leggen aan u wat werkte voor mij (ik heb Hashimoto), en om u hoop dat uw overgewicht alright snel na deze prognose kan zijn, zelfs als u kiest voor chirurgische behandeling of ablatie.

Word Uw Variety Een persoon advocaat

Je moet ontwikkelen tot opgeleid over uw diagnose. Join schildklier forums, lezen boeken over schildklier ziekte (ik heb geschetst een paar zeer goede samen de hier genoemde zijkanten), en vraag uw medische professional vragen.

Lang vervlogen zijn de tijden waarin de gezondheid zorgverlener is meestal geschikt. Het world wide web is het goed te doen om de toegang van alle vormen van informatie en gerespecteerde deskundigen uit het bedrijfsleven op het gebied vragen voor hun informatie.

Lid worden van planken maakt het mogelijk voor u om een ​​soort virtuele gemeenschap van mensen met precies dezelfde vragen, fantastische antwoorden, en veel ethische hulp.

Toen ik werd gediagnosticeerd, Ik heb een aantal uren bij de About.com schildklier discussion board. Dit forum wordt gemodereerd door Mary Shomon, een specialist op schildklier ziekte en bedenker van de gidsen in de zijbalk.

Ontvang een endocrinoloog als uw arts

Bij het werken met de schildklier problemen, is het handiger om een ​​endocrinoloog bekijken. Deze medische professionals richten zich in klier-omstandigheden en zijn veel meer waarschijnlijk stichting hun genezing plannen over hoe je je voelt als alternatief dan op uw bloed neem een ​​kijkje op de resultaten.

Terwijl gemeenschappelijke beoefenaars een fantastische carrière met schildklier ziekte kan doen management, zijn ze meer kans om te controleren uw TSH, voorschrijven van de aanbevolen dosis van synthetische schildklierhormoon vervangende en stuur je op weg.

Een fantastische endocrinoloog zal je vragen hoe je ervaart, zal plannen bloed assessments met u elke keer dat je gaan voelen ‘off’ en zal niet raadsman dat uw plotselinge pond bereiken, is een gevolg van uw pathologische luiheid.

Zorg er absoluut zeker van uw gezondheid practitioner Volgt de Nieuwe TSH Specificaties

De geschikte hoeveelheden voor TSH hebben getransformeerd. Zorg ervoor dat uw arts volgt de nieuwe benchmarks door te vragen de volgende vragen:?

‘Wat denk je ervaart is de aanvaardbare TSH-array’

‘Wat is mijn TSH Voel je dat Ik moet gezellig gevoel bij dit bedrag? ‘

Het nieuwe normaal voor TSH is met 0,3 en 3. Hoe beter je selectie krijgt, de veel meer hypothyroid je bent (dit kan misschien het gevoel contra-intuïtief). De oude gemeenschappelijke was 0,3 tot vijf. Veel dames zijn vrij onaangenaam en schadelijk hoger dan een drie en voelen zich het meest effectief te doen met betrekking tot een en twee. Sommigen doen beter zelfs verminderen cijfers.

Get medicinale zodat uw schildklier bedragen zijn in een geschikte variëteit. Dit stelt u overtollig gewicht te verliezen.

test om het behoud van uw schildklier Bedrag Stabiel

p Dit is een stuk makkelijker beweerde dan klaar, in heel wat gevallen. Als uw huisarts geeft aan de operatie, kan je goed wilt doen. Het verkrijgen van de schildklier verwijderd zal u een stabiele basis voor schildklierhormoon suppletie geven.

Radioactive ablatie is een weinig extra uitdagend om de reden dat de schildklier misschien kunnen sterven langzaam maar zeker na verloop van tijd, die zou voortvloeien in een trage lager van schildklierhormoon generatie en de noodzaak van voortdurende bloed assessments en medicatie aanpassen.

Als je een Hashimoto individu, weet je dat stress invloed auto-immuunziekten. Test om te relaxen en krijgt meer dan genoeg rust. Gezonder te blijven.

Schaf een regulier werk uit Methode

Schildklier mensen hebben een harde tijd met lichaamsbeweging programma’s te wijten aan het feit van aanhoudende vermoeidheid en schildklier-geassocieerde gezamenlijke ongemak . Schildklier cliënten zou ook bovenste extremiteit spierzwakte (dijen en hoger armen), waardoor werken duurzamer.

Het kritisch te verwerven van een opleiding voor te bereiden die u niet burn-out kan zijn, plaatsen veel meer druk op u en uw schildklier, of schade toebrengen aan uw gewrichten.

Mijn lichaamsbeweging aanpak, bijvoorbeeld, houdt het lopen mijn hond 40 minuten in de vroege ochtend en dan 40 minuten helemaal opnieuw in de nacht. Af en toe, ik til gewichten.

Het wandelen is geweldig omdat het overtollige gewicht-dragende factor van het beschermt ook uit het bot verval, een facet invloed van schildklier aandoening. Het dragen van een stappenteller is een eenvoudige manier om de bescherming van een goede wandeling gedrag. tien, 000 methoden per dag is ideaal voor de gezondheid en fitness, en is gelijk aan ongeveer vijf mijl van wandelen.

De cruciaal voor een productieve workout plan is om het redelijk voor u en de toestand van maken je gezondheid.

Kijk naar toegevoegde suppletie

Sommige mensen willen een T3 complement (Cytomel is een populaire 1) zo effectief als de regelmatig-geleverde T4 van schildklier medicatie (synthroid, Levoxyl, enz.). Veel van die ‘gewoon geen zin geschikt ‘op slechts T4 medicijnen ervaren vooruitgang bij het begin van T3 als zeer goed. Sommigen doen ideaal met natuurlijke schildklier dit soort als die die in de T3 / T4 combo behandeling Armour, die wordt geproduceerd van varkens schildklier.

Vitamine D-deficiëntie is populair in de VS, zelfs in mensen die een grote hoeveelheid tijd besteden buiten of die vitamine D melk drinken. Het is heel populair in de schildklier patiënten. Vitamine D-deficiëntie is gekoppeld aan metabool syndroom (waarbij overtollig gewicht te verwerven en diabetes problemen). Mijn arts me alleen geanalyseerd voor dit en zich uit ik was gebrekkig. Ik had het bereiken van het lichaamsgewicht. Vitamine D is eenvoudig aan te vullen, maar ik zou adviseren dat je een test voor een tekort voorafgaand aan vullen.

Als u last opgebrand en uitgeput, kan het goed ondersteunen om bijnier bijstand nemen voedingssupplementen om je bijnieren te houden van burn-out.

Probeer Werkelijke Maaltijden

eten

totaal granen, echt vet, en gezonde eiwitten te consumeren. Vermijd verwerkt spul dat komt in bevroren containers of in blik (uitzonderingen resterende bevroren of uit blik groenten of fruit).

Bladeren ingrediëntenlijst en zien of er onderdelen zijn onuitspreekbaar of onbegrijpelijk. Je moet niet te nemen aan individuen.

Neem in voedingsmiddelen met lichaamsvet. Zeer lage extra vet voedsel bevatten meestal extra suiker, veel meer niet-voedende chemische verbindingen, en grotere hoeveelheden koolhydraten.

Actueel vet en authentiek voedsel houden u totale langere ervaren. Je lichaam hoeft niet intensief hunkering naar de reden dat het ontvangt waar voeding. Je eet veel minder en voelen extra blij.

Ik heb een citaat waarin staat dat de Verenigde Staten is een land van honger lichaamsvet individuen te bestuderen. De schatting is stomp, maar wel stellen dat ons burgers met verscheidene niet-voedende levensmiddel in een poging om vet te werpen. Deze voordelen in geen lichaamsgewicht verval en een schadelijke lichaam.

Neem bij ernstige maaltijden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.