Wel wordt Kortingen Account vs Conventionele zorgpolissen

algehele gezondheid Persoonlijke spaarrekening vs Traditionele Wellness Dekking

Als Elite Advisor met een van de grootste online algehele zorgpolissen organisaties in de Verenigde Staten, ik krijg regelmatig gevraagd wat voor te bereiden is ideaal voor mij of mijn familie een Health Kostenbesparingen account aanmaken of een standaard zorgverzekering aanpak-en wat is de variantie

Na het werken met 1000s van winkelend publiek, heb ik opgericht twee voornaamste eisen om te helpen bij uw keuze produceren?:

1) De maand-tot-maand hoge kwaliteit die u moet betalen voor een aanpak in uw postcode (HSAs algemeen dragen een verminderd maandelijks top kwaliteit in vergelijking met soortgelijke gemeenschappelijke programma’s). *

2) Hoe vaak zie je een huisarts jaarlijks?

Wat is een HSA?

Een welzijn kortingen rekening is een grote aftrekbaar welzijn-programma (een programma besteld bij een algemene ziektekostenverzekering vervoerder dwz – Humana, Aetna, UnitedHealthOne, Blue Cross) samen te stellen met een fiscaal bevoordeelde medische kosten spaarrekening. De fondsen bijgedragen aan de rekening zijn niet onderwerp aan federale inkomstenbelasting op het moment van storting en HSAs zijn eigendom van de persoonlijke met geld rollen over 12 maanden volgend kalenderjaar, indien niet geïnvesteerd. U kunt over het algemeen open te stellen tot een HSA bij u in de buurt financiële instelling, net als een financiële spaarrekening en zij zullen u een betaalkaart voor dat bepaalde account te openen. Geld kan heel goed worden gebruikt om te betalen voor gekwalificeerde gezondheidsgerelateerde kosten te allen tijde voor dingen, variërend van werkplek bezoeken en recepten om het eigen risico voor ziekte of een operatie-all conference zonder federale fiscale juridische verantwoordelijkheid. Opnames voor de facturen niet-gezondheidszorg zijn gericht ongelooflijk vergelijkbaar met deze in een IRA, maar geen sancties indien genomen net na de pensioengerechtigde leeftijd.

(2009-Mensen kunnen oplopen tot $ 3.000 per jaar en mensen tot $ 5950 een 12 maanden).

HSAs vaak niet bestaan ​​van een werkplaats bezoeken (u zult shell voor bezoeken uit eigen zak-of uit uw account als u een enkel open te stellen), maar veel doen het aanbod sommige volwassen en baby preventieve zorg, zoals lichamelijk onderzoek en vaccinaties zo goed als sommige voorschrift drug. Dit alles is afhankelijk van de aanpak, maar het belangrijkste is gaan ze over je heen voor belangrijke medische activiteiten na uw aftrekbaar is voldaan en de meeste worden met NO coinsurance (mindere verder aandeel dat je zelfs nu schuldig volgt u naar uw eigen risico). Dont de kleine dingen zweet en krijgen bescherming voor de grote dingen is de HSA motto. Het concept is dat als je opslaat inkomsten op je elke maand een hoge kwaliteit en de invoering van de prijs spaargeld op uw rekening, in vergelijking met een conventioneel programma zult u veel beter af zijn in de verlengde termijn. Ik zal later duidelijk dat dit te maken.

Wie moet echt rekening houden met een HSA?

Personen die enigszins evenwichtig en zelden een kijkje nemen op de arts zijn goede kandidaten. Mensen en familieleden op een strakkere financiën, maar moeten belangrijke medische dekking hebben, kan kijken naar een HSA zo heel goed als recent afgestudeerden afkomstig uit een school of vader of moeder programma.

Wat is Traditionele Verzekeringen?

De meeste mensen in de Verenigde Staten worden gebruikt om regelmatig wellness verzekering plan ideeën. Je shell gewoon uit uw copay voor kantoor bezoeken en voorschriften (meestal generiek) zonder eigen risico, met waarschijnlijk een aantal tandheelkundige en visie positieve aspecten opgenomen (toegankelijk nu met de meeste HSAs als zeer goed. Meeste verzekeringen luchtvaartmaatschappijen bieden een breed variëren voor uw sleutel medische aftrekbaar van nul tot $ 10.000 en met een aantal co-assurantie (verkleinde verder aandeel dat u wel verschuldigd na u te bereiken uw aftrekbaar). Aftrekbare + medeverzekering = uw Grootste out of pocket kosten net voordat je zijn bekleed 100%.

Welke behoorden Classic verzekeringspolis overwegen?

Shoppers die staan ​​te popelen om terug te betalen een hogere elke maand hoge kwaliteit voor snelle voordelen zoals werkplaats bezoeken en alleen RX copays, en willen een verminderde aftrekbaar keuze zijn goede kandidaten voor conventionele opties. Personen of gezinnen die vaak controleren of een arts of deskundigen werkplek extra dan 2 keer per jaar per mens zou ook kijken naar een standaard plan.

de bereiding!

Hiermee gewoon zeggen dat ik een familie van 4 willen op een $ 5, 000 een aftrekbaar huishouden HSA. Het plan bestrijkt de hele familie een juiste honderd% nadat het huishouden bereikt $ 5.000 in de kosten voor gezondheidszorg voor de 12 maanden. Deze aanpak heeft betrekking op zowat elke unieke maximaal $ 3.000.000 levensduur en bevat een jaarlijkse onderzoeken-up voor elke man of vrouw en recept dekking net na het eigen risico is voldaan. De maandelijkse hoge kwaliteit is ongeveer $ 400 per maand.

De identieke huishouden is willen op een klassieke strategie die in wezen hetzelfde maximum heeft uit eigen zak $ 5, 000, maar 2 personen moeten hun aftrekbaar recht toeslaan voordat de volledige echtgenoot en kinderen is opgenomen honderd%. Ze krijgen ook onbeperkte werkplaats bezoeken en professionele bezoeken voor $ 35 per stuk, zonder eigen risico, $ 15 generieke medicijnen en goede prijzen op identificeren model RX. Deze aanpak heeft ook een keer per jaar te onderzoeken-up voor elke man of vrouw en $ 3.000.000 levensduur max. De maand tot maand kwaliteit is ongeveer $ 700 per maand

De formule die u moet bedienen:.

Kortingen zal verschillen voor zowat elk individu / echtgenoot en kinderen in elk postcode en dit is slechts een voorbeeld van. Je moet je individuele conditie om te beslissen wat het grootst is te beoordelen. Ik kan uitleggen dat de gemiddelde persoon in de Verenigde Staten raakt een bijzondere klinische aftrekbaar over elk zeven-10 jaar.

De HSA heeft een besparing van $ 300 per maand x 12 maanden = $ 3, 600 per jaar. Deze kostenbesparing nagenoeg voldoet aan de jaarlijkse aftrekbaar in 1 12 maanden. Heeft uw echtgenoot en kinderen accumuleren $ 3600 per jaar aan arts kantoor bezoeken , Rx, en vele anderen? Of is het veel beter om dit in een Wellness Prijs spaargeld account en gebruik de opbrengst van deze rekening als nodig is, waardoor de rest roll ongeveer 12 maanden snel na jaar?

Jon Sladick is een gecertificeerd Elite Advisor met mijn verzekering dekking Professional, een van de belangrijkste op het net welzijn verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten.

* U kunt volledig gratis offertes op tal van web-sites draaien.

Category: Supplementen

Comments are closed.