Welk deel van Gezondheid en fitness verzekeringspolis Do Werkgevers Fork uit?

In haar onderzoek in 2010 van de werkgever gesponsorde team wellness verzekering plan, de Kaiser Echtgenote en kinderen Foundation geïdentificeerd die activiteiten droegen een gewone van tweeëntachtig pct van werknemer tarieven voor personeelskosten alleen-bescherming en zeventig pc voor familie dekking. Dit kwam neer op een gewone jaarlijkse bijdrage van $ 4, honderd en vijftig voor mensen vandaag en $ 9773 voor familieleden.

Premies afhankelijk van een aantal factoren, zoals de dimensie van een bedrijf, voorafgaand gebruik verzekeringspolis en soort te bereiden. Kleine bedrijven hebben de neiging om veel minder opties. In de regel, verzekering bedrijven ofwel kosten kleine bedrijven extra voor iedere werknemer of huidige lagere dekkingsgraden op betaalbare mogelijkheden. Vanwege de grote omvang van de kleine bedrijven die zij leveren en hun grotere afmetingen bedreiging zwembaden, grote ondernemingen over het algemeen beter premies en grotere graden van de dekking voor hun medewerkers.

De Kaiser Verwanten Foundation beoordelingen dat niet alleen de meeste arbeidskrachten vork uit een deel van hun verzekering plan premies, maar hun verzekeringspolis kosten gestaag groeien. Bedrijven hebben probleem behoud met stijgende verzekering kosten en zijn niet in staat om de werknemer prijzen te handhaven verminderd als ze gebruik maken van te zijn gemaakt. Onder de 2000 en 2010, verzekering premies steeg een gewone van 115 procent en personeel bijdragen toegenomen 147 procent. Ideeën kost een gemiddelde van $ 6, 478 in 2000 en $ 13, 770 in 2010.

Bedrijven normaal confronteren ingewikkeld conclusies. Hoge percentages kan maken het moeilijk om de het grootste deel van de kosten schouder. Dat is de reden waarom kleine en moeilijkheden werkgevers van tijd tot tijd bescherming sponsor groep, maar uit te stellen uitgaven volledig aan het personeel. Toch, bedrijven meestal proberen om zo veel als ze kunnen leiden. Elke groep heeft de opties beschikbaar om het te beoordelen en te kiezen wat zij het geld voor kunt vinden. Verzekeringen makelaars kunnen hulp bedrijven analyseren vele verzekeringsdekking mogelijkheden en onderhandelen voor de laagst mogelijke premie. Zoals bedrijven volwassen, kunnen ze opnieuw beoordelen hun welzijn verzekering ontwerpen en overwegen puntje van hun grotere kop tellingen om betere promoties krijgen.

Category: Supplementen

Comments are closed.