Welk type van arts voor een Snurken Trouble?

Snooze medicatie artsen zijn professionals die zorg dragen voor de problemen die deze soorten als slaapapneu, slapeloosheid, jetlag en slaapwandelen. Net na 4 jaar van school, 4 jaren van de medische school, een enkel een-12 maanden stage en 3 jaar in eventueel een innerlijke drugs of pulmonaire medicatie residentie, deze specialisten dragen unieke instructie in slaap drugs.

Otolaryngologists zorgen voor uitdagingen van de oren, neus, keel en hoofd en nek. Deze specialisten gaan door 4 verschillende jaren van het hoger onderwijs, 4 decennia van school voor gezondheidszorg, 5 vele jaren van speciale instructie, en dan meestal een tweejarig fellowship in een persoon van 7 sub-specialiteit plaatsen (dit soort als otologie, hoofd en nek of gezicht plastische en reconstructieve chirurgische ingrepen).

meeste specialisten zullen snurken onderzoeken als gevolg van een uitgebreide beoordeling van de betrokken persoon om de oorzaak van het snurken beslissen. Nasale allergische reacties, bacteriële infecties, fysieke misvorming, ontstoken amandelen of amandelen, en obstructieve rust apneu zijn alle mogelijke oorzaken van snurken. Een medisch professional kan eventueel verwijzen een patiënt om een ​​snooze hart voor meteen evaluatie.

Gebruik methoden die door de American Academy of Otolaryngology-Head and Neck Medische procedures om voor een KNO-arts om je heen te ontdekken. De AAO-HNS web website geeft een op onderzoek uitgerust databases naar een nabijgelegen specialist te verkrijgen om uw snurken te beoordelen.

Lookup voor een slaap drugs expert door op het internet methoden uit de National Sleep Foundation of de American Academy of Rest Medicatie. De twee bedrijven hebben net web-sites die patiënten in staat stellen om te zoeken naar voor slaapmedicatie specialisten en slapen faciliteiten geproduceerd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.