Welke etenswaren kan ik Consumeer Assistance mijn acne?

Acne is een uitdaging die de effecten boven de veertig miljoen mensen. Dan de vele jaren hebben mensen geëxperimenteerd met het resultaat vinden in de huid situatie. Nogal wat hebben acne toegeschreven aan bepaald levensmiddel. Moeders waarschuwden hun kleintjes dat het eten van pizza of chocolade hen puistjes zou geven. Het bleek rationele dat vettige voedsel brengt vette huid. Er is echter geen duidelijk wetenschappelijk bewijs dat deze verhalen oude vrouwen ‘ondersteunt. Acne wordt niet ingegeven door voeden met pizza of chocolade. Vette poriën en de huid wordt veroorzaakt door hormonen, geen frietjes.

De bron van puistjes kan weer terug te voeren op overactieve talgklieren. Deze klieren ontwikkelen zuiver olieachtige stof geïdentificeerd als talg. Talg houdt de huid zacht en glad. Evenals veel talg kan leiden tot puistjes.

Talgklieren worden beheerd door een mannelijke geslachtsgemeenschap hormoon geïdentificeerd als testosteron. Dit is echt voor de twee mannen en meisjes. Veel te veel testosteron brengt de talgklieren overactief en maak overmatige talgproductie. De talg hoopt zich op in de haarzakjes, waardoor een voedingsbodem vloer voor Propionibacterium acnes, een bacterie die puistjes veroorzaakt.

Er zijn geen wonder maaltijden die acne af te wenden, maar dat zou niet de bedoeling dat het dieet programma niet zullen genieten van een baan. Eten van een uitgebalanceerd dieet houdt uw volledige algehele lichaam voedzaam, die uw huid zijn. Het omgekeerde is ook correct.

Een nieuwe beoordeling door RMIT University en Royal Melbourne Clinic waargenomen een hyperlink onder glucose, insuline concentraties en puistjes. Inname van grote hoeveelheden geraffineerde suiker verhoogt insuline bedragen. Deze gekwalificeerde prospects aan het lichaam waardoor extra testosteron. Overtollige testosteron zal talg productie te vergroten, die acne kunnen induceren. Bijgevolg, hoewel slechts met chocolade geeft je geen puistjes, een dieet superieur in geraffineerde suiker kan leiden tot veel vaker breakouts.

De huid is het intrinsiek verbonden met de rest van het lichaam. Een evenwichtig systeem geeft gezonde huid. Nemen in een uitgebalanceerd dieet plan zal niet alleen het vergroten van uw algemene welzijn, maar het kan ook goed helpen je puistjes. Een goed uitgebalanceerd eetprogramma omvat hedendaagse fruit en greens en de totale granen. Het is best om uit de buurt van bewerkte voedingsmiddelen, die vaak suiker verfijnd blijven. Een een reep geeft je geen puistjes. Toch kan een dieet plan dat is samengesteld uit een ton van junk food spullen verheffen insuline graden, wat leidt tot meer herhaald breakouts.

Als u een zoetekauw, testen veranderende geraffineerde suikers met all-natuurlijke suikers. Voor geval, vruchtensappen zijn aanzienlijk veel gezonder dan koolzuurhoudende dranken. Ongekookt honing is een goede vervanger voor witte suiker.

Drinken h2o zal het uiterlijk van uw huid te verbeteren, zo goed als uw totale gezondheid en fitness. Als je moet je niet van water, kunt u andere vloeistoffen te drinken, dit soort als thee en vruchtensappen. Voorkom dat helemaal niets met extra suiker. Cafeïne is een diureticum, die je in principe kunt uitdrogen. Beperk je inname van koffie en macht drankjes dit soort als Purple Bull.

De prestaties van de behandeling van acne met exclusieve dieet plannen is discutabel. Aan de andere kant, de algemene gezondheid en fitness positieve aspecten van een goed uitgebalanceerd dieet plan zijn glashelder. Door het consumeren van een voedsel plan gevuld met hele granen, fruit, groenten en onverzadigde vetten, zal je echt superieur voelen en hebben veel meer macht. Als u zich zorgen over uw overgewicht zijn, kan een goed uitgebalanceerde voeding plan kunt u laten vallen de verdere kilo. En, als extra voordeel, kan eventueel afzonderlijke uw pukkels, veel te.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.