Welke invloed heeft cafeïne op de mens Emaille?

Cafeïne is een chemische stof van nature ontdekt in cacao noten, espresso bonen en thee bladeren. De meeste mannen en vrouwen innemen cafeïne uit espresso, thee, cola en chocolade, maar het is ook waargenomen in vitaliteit dranken en pijn relievers.

Cafeïne werkt als een tijdelijke stimulans die een lichamelijke of geestelijke kracht te verbeteren levert. Te veel, zelfs zo, kan leiden tot bot achteruitgang, onregelmatige hart-verovering en slaap ontbering, tussen andere problemen.

Hoewel cafeïne drinkers, met name espresso drinkers, kan heel goed vinden over de tijd dat hun tanden krijgen bruine vlekken, de moeilijkheid is niet de cafeïne. In plaats daarvan is de darkish vloeistof staan ​​dat wijzigingen tandkleur. Zelfs niet-cafeïnehoudende cola kunnen leiden tot vlekken.

Hoewel cafeïne heeft geen invloed op de tanden en koffie kunt ze alleen vlekken, cola’s zijn niet zo onschuldig. Het fosforzuur in cola’s fungeren als een bijtend middel en don weg het tandglazuur, waardoor het meer geneigd om ziektekiemen en vroeg of laat voor gaatjes. Substantiële fructosestroop gemeen frisdrank produceert ook een voedingsbodem voor micro-organismen vloer.

Een bericht van waarschuwing: Net als koffie en thee, cola heeft geen voeding bieden. Andere dranken zijn veel gezondere alternatieven, dit soort als melk, drinkwater en fruit-of groentesap.

Tooth kleur kan aanpassen met de leeftijd, zoals tandglazuur dunner en zal meer van de donkere toestaan ​​onderlaag, of dentine, om te laten zien. Gespecificeerde geneesmiddelen kunnen ook een effect op de tanden kleur hebben, dit soort als tetracycline en andere antibiotica.

U kunt meer vlekken beperken door minder consumeren darkish gekleurde dranken. Uw tandarts kan u adviseren over genezing benaderingen voor hedendaagse verkleuring.

email dat uitzonderlijk slecht zijn gekleurd, kan uw tandarts te stellen in dienst porseleinen veneers. Veneers, die op maat gemaakt zijn, zijn permanent gebonden aan je tanden. Hoewel dim-gekleurde dranken kunnen ook vlekken veneers boven de tijd, deze behandelmethode biedt wel je klanten een verdere mogelijkheid voor een stralende lach.

Category: Dieten

Comments are closed.