Welke onderdelen worden gebruikt om Wrong tanden te maken?

Veel prothesen zijn gebouwd, waardoor gebruik van acrylharsen. Acryl is de meest effectieve beslissing voor mensen vandaag de dag die op zoek zijn naar de meest esthetisch bevredigend valse tanden. Deze zijn zeer veelzijdig en meng met de kleuring van omvat tandvlees en tand. Acryl is niet de sterkste keuze, dat gezegd hebbende. Het is bros en kan gewoon splitsen, zo niet verzorgd. Het wordt meestal gebruikt voor niet-permanente valse tand of in live performance met metaal voor meer tijd-langdurige versies. Acryl is ook een stuk minder duur mogelijkheid voor kunstgebitten.

Verschillende stijlen van metalen worden gebruikt in de bouw verkeerde tand, op basis van het soort tanden krijgen gemaakt. Kunstgebit dat eeuwige en sterk geproduceerde gebruik chroom en kobalt voor de basis zijn. De waargenomen delen kunnen eventueel echter vervaardigd uit acryl. Dit is echter een veel beter en lichter mogelijkheid dan acryl kunstgebit, het is ook de veel meer prijzige keuze, en kan leiden tot problemen als je een metalen gevoeligheid. Het probleem wordt genoemd allergische in contact komen met dermatitis, en personen met de gevoeligheid zijn vaak gevoelig voor chroom, kobalt en nikkel. Implantaten worden geschroefd in het bot te maken van titanium schroeven, die aanzienlijk minder snel leiden tot een metalen gevoeligheid zijn, en een groot deel extra lange termijn dan kunstgebitten, maar ook opvallend extra hoog geprijsd.

Dit materiaal is gebruikt voor valse tanden aangezien de 170s als een rot-bewijs mogelijkheid. Keramiek zijn nu vaak gebruikt om kronen en bruggen maken. Kronen zijn doppen die meer dan de huidige tand gaan, en bruggen zijn gemaakt door bekroning aanwezig tand en invoering van een verkeerde tand tussen de aansluiting van authentieke bijgevuld tand. Porselein kan met metalen ongeveer zoals acryl wordt gebruikt, of het kan worden toegepast op zijn eigen. Het is veel beter dan acryl, maar zelfs nu niet zo krachtig als de metalen gebruik gemaakt van in de tandheelkundige protheses. Een extra veelvuldig gebruik van porselein is om veneers, die energie en een mooier zoeken bestel vernietigd huidige tanden te maken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.