Welke passage van de hervorming van de gezondheidszorg en fitness behandeling zou voorstellen voor de gemeenschappelijke Amerikaanse

Het welzijn hervorming zorg maandelijkse factuur is in de buurt van doorgang voor de oorspronkelijk tijd. AP Foto

Deze 7 dagen President Obama en het Congres-democraten zijn het produceren van een laatste kracht om te gaan welzijn hervorming zorg. Als alles goed gaat voor ze de gezondheid en fitness behandeling hervorming factuur zal de regulering van het land door het sluiten van de 7 dagen. Het gemiddelde Amerikaan kon de behandeling veel minder over vrijbuiters of verzoening of het een verscheidenheid aan informatie binnen van de zowat 2.000 website maandelijkse factuur. Als een substituut wat de meeste behandeling is hoe het wetsvoorstel een effect op hen en hun welzijn zorg zal hebben.

De meest idealistische van de hervorming supporters zien het wetsvoorstel als de redder van de algemene gezondheidszorg in de Verenigde Staten . Sommigen denken dat de maandelijkse factuur zal dekking geven aan alle, kosten te verlagen, en verbeteren van de hoge kwaliteit van de behandeling op exact hetzelfde moment.

Aan de andere kant hervorming tegenstanders zien de maandelijkse factuur als alles een beetje (maar niet substantieel) beter dan de duivel zelf. Voor hen is de maandelijkse factuur zal inluiden van een nieuwe periode van de overheid gecontroleerde gezondheidszorg die de prijzen zal verbeteren en radicaal verminderen de top kwaliteit van de behandeling voor iedereen.

De realiteit is van de studie natuurlijk geen van beide uitersten. In feite is de hervorming deal een effect op de verzekeringen of de behandeling van de meeste individuen niet aanzienlijk zal hebben. Het merendeel van de bevolking eerder een verzekering en deze die vaak niet krijgen van hun werkgever. Voor al die mensen hervorming zal klein om geen snelle uitkomst hebben als ze gewoon zullen blijven op hun huidige programma. De maandelijkse factuur (in totaal kopie en overzicht is te gaan door hier) vrijstelt huidige plannen van de meeste van de verordening welke locatie snel zou verwerven. Tegen 2011 verzekeraars wordt verwacht dat een deel van de premies (85%) besteden aan daadwerkelijke zorg. Veel programma dit moment doen en die mensen die niet zouden hebben gedwongen om hun inkomsten en de administratie te verminderen kosten (meestal gevonden als een winst voor mensen).

Naast de meest opmerkelijke bepalingen van de maandelijkse factuur (deze soorten als de specifieke mandaat) niet in invloed gaan totdat uiteindelijk vijf decennia na passage. Dus deze mensen die werden ‘gedwongen’ om dekking te krijgen zou het niet moeten doen tot aan 2014. Zelfs dan zijn ze misschien wel niet mogelijk indien zij in aanmerking komen voor een vrijstelling of terug te betalen een kleinere boete (ongeveer 2.five% van de cash flow).

Al die dat zou in principe ‘ervaring’ de passage van de hervorming juist afwezig zou een kleine maar belangrijke minderheid van ons bewoners die momenteel uitglijden als gevolg van het scheuren van de private zijn . verzekeringsdekking techniek Hier zijn de bepalingen die zouden gebruiken om deze personen:

(een) De handeling zou leveren 10000000000 $ over de komende vijf jaren voor de lokale gemeenschap gezondheidscentra in locaties waar gezondheidszorg deskundige diensten zijn nu het meest schaarse goed.

(2) De handeling onmiddellijk zou bieden 5000000000 $ ondersteuning voor deze met pre-huidige omstandigheden, die op dit moment niet kan veroorloven om te betalen voor verzekering .

(drie) Onmiddellijk na 6 maanden de aanpak zou bellen voor gezondheid en fitness verzekeraars stoppen met het maken gebruik van vooraf huidige omstandigheden als een motief voor uitsluiting van kinderen. Het verbod op pre-heden probleem uitsluiting voor volwassenen zou niet plaatsvinden rechts tot 2014.

(4) Vroege gepensioneerden zou geschikt zijn om opnieuw orde hun gezondheid personeel bereiden kort na hun pensioen.

(5) Compact ondernemingen zullen worden gekwalificeerd om het verkrijgen van belastingkredieten beginnen in ruil voor het geven van welzijn verzekeringen voor hun personeel.

(zes) Vader en moeder zullen klaar om hun jonge kinderen op hun strategie ze blijven totdat uiteindelijk het bereiken van de leeftijd van 26 jaar. Hierdoor blijven veel leerlingen het hoger onderwijs te houden en juist de laatste tijd afgestudeerd college leerlingen aan hun ouders voor te bereiden.

(7) Voor degenen die zich inschrijven voor ‘nieuwe ideeën’ een reeks van andere extra voordelen zullen worden geleverd in 6 maanden van de passage. Inbegrepen zijn bescherming van de dekking herroepingen, de opheffing van beperkingen leven time bescherming, en de instelling van een beroepsprocedure aanpak met betrekking tot verzekeringen enterprise beslissingen.

Dus dat is wat er eigenlijk aan de lijn in de komende stemming voor de hervorming. Later zal ik het produceren van een kort artikel over de uitgebreide expressie uitkomsten van passage die zijn veel veel meer grote dan de ruim checklist.

<- Start van StatCounter Code ->

>
href = ‘http://www.statcounter.com/joomla/’
aandacht op = ‘_blank’>
src = ‘http://c.statcounter.com/5677992//ffd0c8be/1/’
alt = ‘joomla teller’>

<- End of StatCounter Code -> Voor veel meer informatie: Gezondheid en fitness behandeling hervorming werkelijkheid of fictie reeks, meest up-to-date updates op de stuwkracht om welzijn passeren hervorming van de behandeling.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.