Welke technieken niet Welzijn Verwerkingslonen af ​​aan het economisch klimaat?

Welzijn zorg rekeningen invloed op de algehele economie simpelweg omdat de kosten voor de totale behandeling voor Medicare en Medicaid medewerkers gezondheid opleveren wordt toegewezen aan de nationale fondsen. Wanneer de autoriteiten absorbeert gezondheidszorg kosten voor personen die zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor uitkeringen of moeten federale ideeën om de gezondheid van hun zorg aan te vullen, het invloed het financiële stelsel.

Als extra personen rekenen op de volksgezondheid en fitness toepassingen, kan dat betekenen minder mensen die zijn een onderdeel van de levendige beroepsbevolking. Verstoken van een bloeiende beroepsbevolking, het financiële systeem lijdt. Sommige Us bewoners sturen duidelijk van preventieve welzijn zorg of vertraging proberen te genezen vroeg vooral te vinden vanwege de prijs. Dit meestal eindresultaten in veel meer mensen vandaag de dag buiten werking dankzij ziekte of in wil behandeling nodig van de gemeenschap algehele gezondheid betekent dat de economie als geheel af te tappen.

De afdeling Gezondheid VS en fitness and Human Services verhalen die een toename van welzijn verwerkingslonen misschien wel signaleren groei in deze sector. Met een verhoogde vraag van klanten naar gezondheid en fitness behandeling items en oplossingen, kan het standpunt van de stabiliteit en verbeterde lonen een constructief eindresultaat.

Als gezondheid en fitness zorg kosten zijn hoog, veel mensen hebben aanzienlijk minder dollars om de dop in de spots die normaal zou benzine de economie. Mensen die lijden fiscale creditcardschuld om de reden dat van welzijn behandeling vergoedingen vaak gewoon niet kunnen herstellen van de scenario wanneer deze schulden niet betaald, het creëert een extra economische stress.

Volgens feiten uit de business voor financiële samenwerking en verbetering, de VS besteedt meer dan elke andere geïndustrialiseerde staat op wellness behandeling. De Hart voor Studeren Welzijn Process rapporten die dit betalen verzwakt de natie wereldwijd te wijten aan het feit geld dat kan worden besteed aan de wereldwijde handel Adjust wordt toegepast voor de financiering van de werknemer gezondheid en fitness plannen. Deze zelfde grote uitgaven kunnen andere bedrijven niet bereid om te zoeken naar een Amerikaans bestaan ​​te maken.

Sinds de jaren negentig, hebben medische behandeling kosten sneller dan het bruto binnenlands product, de belangrijkste bron gebruikt voor het beoordelen van de goed-momenteel van de Amerikaanse economie versterkt. Als extra Amerikaanse activa worden toegewezen aan gezondheid en fitness behandelingskosten dan aan andere items en bedrijven, het verlaagt het BBP.

Welzijn zorg kosten kan verhogen de inflatie. Bijvoorbeeld, wanneer organisaties moeten veel te sterk contant te plegen op personeel gezondheid strategieën, ze normaal gesproken het verbeteren van de kosten van de producten en de producten en diensten, het passeren van de uitgaven voor de mensen. De US Office of Welzijn en Human Solutions meldt dat in sommige gevallen, deze medische behandeling kosten stijgen sneller dan de organisatie inkomsten.

Gezondheidszorg vergoedingen kunnen ook verbeterde tonen uit te betalen op nieuwe ontdekkingen, systemen en behandeling opties. De uitkomst kan veel beter welzijn uitkomsten die in flip, kan op lange termijn welzijn zorg kosten lasten als mannen en vrouwen te verlagen leven langere, meer gezond leven suggereren.

Category: Gezond eten

Comments are closed.