Welke Welzijn verzekeringspolis Strategieën zijn de mooiste voor Modest bedrijven?

Kleine bedrijven normaliter behoren tot verschillende lidmaatschap bedrijven, meestal als een netwerksoftware. De Nationwide Kleine bedrijven Behoort de ons, voor geval, geeft een gedetailleerd verscheidenheid van welzijn voordelen aan de leden, die tandheelkundige, gezichtsvermogen, toevallige stervenden, apotheek, counseling, kanker en andere situatie. De kennis van Matthew Goodemote, een fysieke therapeut en exploitant van een Gloversville, NY, wellness-centrum, is een typisch voorbeeld: ‘Sinds ik lid was van een grote groep, was ik in staat om uitstekende bescherming te verzekeren voor ongeveer $ 500 een dertig dagen periode voor mij, mijn echtgenoot en twee jongeren. De co-betaalt per kantoor check out zijn slechts $ 10, waarin specialisten omvat. ‘

Deze plannen zijn vaak meer dan genoeg om hun bezit initialen. CDHPs ingesteld extra verantwoordelijkheid op individuen om conclusies te trekken en richten hun eigen bescherming gezondheidszorg, in tegenstelling tot conventionele plannen beheerd. Zij dragen gewoonlijk groot risico en fiscale voordelen, en over het algemeen verschijnen met een overdracht eigenschap die ongebruikte gezondheidszorg dollars toelaat over te dragen naar het volgende kalender jaar, dat houdt de premies te verlagen.

Deze speciale strategieën zijn gekomen om een ​​praktisch alternatief te zijn, presenteerde het voortdurend verhogen van dekking premies waarmee kleine-business onderneming eigenaars strijd. Bijvoorbeeld, AIG Amerikaanse Normaal levert haar Ongeval Kosten Plus beleid dat bewaakt de richting van de out-of-pocket kosten van ernstige ongevallen of aandoeningen, in de aankoop van de waarde van klassieke bescherming ingedrukt te houden. Dit is vooral waardevol voor deze bedrijven deze als elektriciens en eigendom aannemers die interageren in gevaarlijke achtervolgingen op een typische stichting, en die zekerheid biedt in tegenstelling tot incidenten die zowel financieel als lichamelijk verlammende.

zou kunnen zijn

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.