Wellness – 1 van de beste zegeningen van God

Gezondheid en fitness – Een grote zegen

Mozes desgevraagd God, als de mens te vragen een bepaalde van uw vele zegeningen, wat moet hij dan aan? God genoemd, Gezondheid en fitness. Bij een diepe lijken op dit antwoord, we zijn geschokt om te zien dat de algehele gezondheid is zeker een prachtige beloning van God. Hij bouwde een goed plan om vent evenwichtig te houden. Er zijn tal van manieren kop op in ons lichaam tegelijk. Wij zijn ons bewust van een aantal, maar niet alle. Als we beoordelen deze apparaten, zijn we geschokt om te zien hoe ze werken verbonden met zowat elke andere. Wanneer een pasgeborene wordt geboren, hij gevoelig dan 4000 ziekten. Ze blijven houden op zoek naar een mogelijkheid om aanval het gehele lichaam, maar ons immuunsysteem procedure sterk is dat het blijft het voorkomen van alle mensen gezondheidsproblemen. Voor illustraties, zijn er bacteriën in onze mond die het hart kan pijn doen. Maar als we een snelle, joggen bedienen of wandel stevig, onze mond open en de lucht in de mond doodt deze kiemen. Dus ons hart wordt opgeslagen. De eerste hart-bypass in de aarde werd voltooid mei 1960 misschien, maar God had eerder nog een ader in onze gekalfd vele miljoenen jaren in het verleden. Dat ader wordt gebruikt in de bypass chirurgische ingreep. Hart-chirurgische ingreep mogelijk niet haalbaar zijn geweest met dat ader. Er is voldoende ruimte tussen twee nieren die een 3e een bepaalde er kan worden gebracht. Deze plek is er gezien het feit dat het begin van de mensheid. Er zijn een aantal bescheiden botten gehecht aan onze ribbenkast. Mensen botten werkzaam geacht nutteloos. Maar nu de gezondheidsgerelateerde wetenschap heeft getuige van een aantal scenario’s waarin met jongeren worden geboren met een gezamenlijke botten in de nek en keel. Dankzij deze gezamenlijke, cant ze rechtzetten hun nek en kan niet praten als gewone jongeren. Wanneer de toegevoegde botten in de ribbenkast geanalyseerd, zij zich samen te hangen met alle nekwervels. Wanneer die toegevoegd botten in de keel werden uitgerust, de kinderen begon te gewoonlijk spreken en belandde klaar om hun nek rechtzetten. Onze lever is het enige orgaan in het menselijk lichaam, dat alleen kan regenereren. Als een vinger of een arm wordt gesneden, cant teruggroeien maar de lever kan. Experts werden verrast om deze capaciteit van de lever te regenereren zien. Dit is omdat man toch kan blijven zonder de noodzaak van een vinger of arm, maar niet zonder lever en kan niet worden getransplanteerd. Dus het zijn niet in staat om te worden geschonken.

Dit zijn enkele van de wonderen in het menselijk systeem dat je vaak laten speculeren. Er zijn nog steeds processen waarschijnlijk op in het lichaam dat we niet op de hoogte van.

We snooze dagelijks. Onze dutje is een verlies van het leven snel termijn. Als we in diepe slaap, we zijn slechts een actie afwezig van de dood maar wij begrijpen dat. Elke werkdag komen we dwell van die fase en we moeten echt God dankbaar voor zijn.

We kunnen zeggen gezondheid en fitness is 1 van die zegen van God die worden niet erkend totdat ze uiteindelijk verloren. Zo kort als we werpen de algehele gezondheid, komen we oog voor haar grote betekenis te zijn. Als we vertrouwen de zegen van top tot teen in de vorm van welzijn, dat we gewoon zijn in een positie om ze allemaal te vertrouwen. Dan beseffen we dat elk slechts een van ons is echt een miljardair. Er zijn een aantal spiergroepen in onze wenkbrauwen. Als ze blijven functioneren goed, zijn we uitgerust om onze ogen knipperen. Als deze spiergroepen te kort om te werken, zullen we niet in staat zijn om onze ogen te openen. Er is geen tot dusver overwinnen voor deze ziekte. vijftig rijkste personen in de omgeving worstelen aan deze ziekte en ze zijn helemaal klaar om terug te betalen veel geld aan artsen, maar geen overwinnen is toch te verkrijgen.

Er is een kleine val van een vloeistof in onze oren. We zijn klaar om een ​​evenwicht te behouden en een wandeling rechtop dankzij het bestaan ​​van deze vloeistof. Als dit kleine daling wordt verspild, zouden we niet in staat om de harmonie van ons systeem houden en behouden van een continue wandeling zijn. Rijkste personen van de wereld staan ​​klaar om terug te betalen miljarden dollars aan die val van vloeibare als ze te elimineren. Nieren zijn verkocht voor 3-vier miljoen dollar. De retina van het oog wordt ook verkocht honderdduizenden. De prijs van hart gaat in de miljarden.

Als je naar een pijn in je hiel te voelen, je bereid bent om terug te betalen alles om zich te ontdoen van die pijn zijn. Backbone pijn is een verdere ziekte en veel mensen lijden aan die. Als de mineralen beginnen ophopen in bot gewrichten, het ongemak is zo extreem dat de mens begint te vragen om te sterven. Constipatie en aambeien zijn nog andere soorten van echt ernstige en langdurige ziekte. Een klein pijn in een tand zou niet toestaan ​​dat je snooze de volledige nacht. Migraine pijn groeit ook en het is moeilijk om te dragen. Bedrijven die geneesmiddelen voor diabetes, bloeddruk en cholesterol te maken, het genereren van miljarden dollars elk individu yr. Als u opgemaakt met van elke allergie, dit wordt erg deprimerend. Mond geur lijkt een kleine zaak, maar mensen vandaag de dag plegen tientallen miljoenen dollars om zich te ontdoen van het. Als de buik niet in slaagt om een ​​gebruikelijke zuur zal naar verwachting het levensmiddel verteren ontwikkelen, zouden we moeten ons nemen in de gewoonten te veranderen. Ons welzijn is een fantastische zegen van God. We zijn klaar om welke behoefte doen. We kunnen proberen om alles wat we willen eten en het is goed verteerd, zonder dat onze kennis en met een gedeelte in. We kunnen rechtdoor lopen, kunnen we lopen, we kunnen buigen, en onze hersenen, lever en nieren werken goed. We kunnen zien, contact, luisteren naar, geur en stijl. Voor al deze zaken, zijn wij een schitterend aanbod aan onze Schepper. Want als ontbreekt een beetje iets uit ons lichaam, we zijn niet in staat om het terug te krijgen. Alle lof is aan onze Schepper.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.