Wellness Behandeling Hervorming Collectie: De Canadese gezondheid behandelmethode

De Canadese vlag

Deze serie heeft verkend het historische verleden van de algehele medische behandeling in de VS, en nbspdistortions in de huidige discussie tussen reformisten en aanhangers van de status quo, met voorstellen onder ding om te overwegen door het Congres speciaal voor het grote publiek mogelijk. Dit gedeelte zal worden gekeken naar het welzijn behandeling ontwerpen van andere landen die gemeenschappelijke bescherming van hun burgers hebben bereikt.

Een aantal landen over de hele wereld hebben veel krachtiger dan andere individuen in het aanpakken van kritische complicaties met hun gemeenschappelijke methoden geweest, maar ze elke bieden een langere wetgevende historische verleden van het bepalen van complicaties en het aangaan van intense en bloeiende hervormingen. Hun activiteiten bieden lessen over hoe The ons kan heel goed gaan over het realiseren van de juiste stabiliteit onder de mensen, persoonlijke passies en govt toezicht, waarbij de nadruk ligt op kwalitatief goede zorg

Studie:. Een historische verleden van welzijn behandeling in de VS

Blader: Verstoringen in de gemeenschap discussie over wellness zorg

Lees: De Clients & rsquo Option Act

Blader: De kosten-effectieve algehele gezondheid Opties Act

Ga door: het grote publiek Alternatieve

Deze komen 3 content artikelen zoeken in 3 landen met verwante versies die draaien op een een-betaler, genationaliseerd plan om optimistisch welzijn resultaten bereiken. Zij bieden u een samenvatting op de overeenkomsten, sterke en zwakke punten van de Canadese, Britse en Taiwanese welzijn behandelmethoden, respectievelijk.

Canada

Algemene gezondheidszorg in Canada wordt beheerst door de Canada algehele gezondheid Act ingeleverd unaniem in 1984. Ze creëerden hun welzijn methode om echt solidariteit voor de gezondheid en fitness en welzijn van de bevolking aan te moedigen en zelfs met horror verhalen gepropageerd door unieke bezigheden, de meeste zijn tevreden met hun behandeling & ndash of op zijn minst, ongeïnteresseerd in de handel met Amerika.

Terwijl Canada scoort beter dan de VS op vele belangrijke aspecten van gezondheid en fitness resultaten, die kindersterfte, prijskaartje, betaalbaarheid, overdraagbaarheid, aandelen, verwachte levensduur, en de toegankelijkheid omvatten, heeft het proces traag aan te passen aan de demografische verbeteringen geweest , om zijn rol in het controleren van diensten en het waarborgen van de kwaliteit en de inrichting van de juiste prikkels om de ideale verbeteringen Garner verhogen.

Volgens de Countrywide Coalition on Wellness Care, zijn er dertien federale overheid gefinancierde ontwerpen geadministreerd en beheerd door de provinciale / territoriale overheden, waardoor het aanbod van bedrijven bevelen en overwegen providers volgens de landelijke richtlijnen. Om de volledige financiering van de federale govt, zal de ontwerpen moeten zijn: de overheid beheerde, grondige (bijna alles wat medisch noodzakelijk zoals geïdentificeerd door de ziekenhuizen / artsen), universeel (uniform), verplaatsbare (van baan naar baan, in enkel en buiten het huis van Canada), en de beschikbare (geen beperking geld obstakels.)

Canadezen hun algehele medische behandeling te financieren door middel van bedrijf en geld belastingen op het federale en provinciale podia en klanten niet vork uit onmiddellijk voor diensten & ndash zoals Groot-Brittannië, zijn er geen eigen risico of co-betaalt. In 2007, welzijn zorg investeren verbruikt ongeveer ten.1 pct van het BBP, ten opzichte van 16 procent in de VS Klik hier vermeld voor een zichtbare grafiek van monetaire en service stroomt.

Primaire behandeling medische professionals goed voor eenenvijftig procent van alle gezondheidswerkers, en de meeste zijn persoonlijke beoefenaars gecompenseerd op een betaalrekening-for-service stichting die wordt verspreid door de respectievelijke provinciale gezondheids-en fitness-fonds. De meeste artsen in medisch centrum en andere opties te verkrijgen salaris compensatie van meer dan 95% van de ziekenhuizen zijn persoonlijke non-profit bedrijven.

Hoewel Canada heeft bereikt haar voornemen van het leveren van gelijk te krijgen om al haar burgers, en slaagde erin om onder andere kosten via uniforme stappen die de administratieve lasten te verlichten, zijn er complicaties in de techniek, die analisten bekijkt incrementele methoden te stimuleren. Aantal praten over brede vegen gratis-lopende hervormingen markt de kans op een geliberaliseerde wellness-care-industrie in Canada zijn ongeveer net zo mogelijk als een volledig toegepast solitaire-betaler markt in de VS

Niettemin, de samen krachten van een ouder bevolking, samen met technologische innovaties bedoeld om het leven te verlengen, is het krijgen van een monetaire tol op de algehele gezondheidszorg budgetten all-over de hele wereld en ndash en Canada is geen uitzondering. Prijzen zijn montage, wachten om momenten voor specialisten zijn irriterende stoffen in de meeste situaties, maar potentieel dodelijke in andere mensen. De Canadese gezondheidszorg Discussiebord ontdekt er grofweg 2.Een gezondheidswerkers per een, 000 individuen, toch artsentekorten neiging om een ​​probleem grotendeels beperkt tot landelijke regio’s. Onderzoek stellen een probleem van onderbesteding-prestaties, en slecht verspreid methoden in de Canadese techniek ietwat dan 1 van de capaciteit.

De Canadese procedure richt zich op wat slechts een bron omschrijft als & ldquosupply-geduwd techniek integratie, & rdquo die betekent dat de govt & ldquorelies op multilevel prijsklasse allocatiemechanismen & rdquo te prijsklassen reguleren.

Bovendien, terwijl artsen zijn meestal persoonlijk, is er weinig stimulans voor hen om te concurreren met een ander wanneer hun kosten worden vooraf bepaald, en er is geen systeem in plaats van de algemene openbare verantwoording te garanderen, of om vergelijkende dienstverlener stimuleren oplossingen. Vergelijkbaar met Groot-Brittannië en Taiwan, accreditatie is niet verplicht, en regelmatig, kwaliteit van zorg lijdt als gevolg.

De absoluut vrije markt heeft gereageerd, en ondanks een verordening een verbod op het prive-levering van voor inkomensgerelateerde zorg nu aangeboden door de publieke sector, hebben sommige artsen het verbod ontslagen en weerstond toetsing in de rechtbank voor de inrichting van een waardevolle diensten die de overheid is op dit moment niet in staat om te bieden. Sommige medische centrum bestuurders worden nu uitbesteding uit geselecteerde behandelingen om deze sector, en het lijkt erop dat vrij dan verbieden de opkomst ervan, de autoriteiten moeten echt tegenkomen manieren is om aan de laatste procedure te verbeteren. Waar door het eronder groeiende spanning tot high-tech opties voor een vergrijzende bevolking te geven, zal de Canadese methode moet bereid zijn om aan te passen aan de wensen van haar burgers te zijn.

Aankomende, ik zal de Countrywide Wellness bestuderen . hulp in Groot-Brittannië in vergelijking met zijn Canadese en Taiwanese betrekkingen

Onderzoek: De Britse welzijn behandeling procedure

u een melding krijgen wanneer de volgende post van de volgorde op de gezondheid en de hervorming fitness zorg is geopenbaard, klikt u op op de & ldquoSubscribe & rdquo website link beneden.

* Als u graag een algehele gezondheid behandeling verhaal in te sturen, met de mogelijkheid om te kijken naar het vrijgegeven hier, alsjeblieft stuur me een e-mail bericht op

Copyright & copy2009 Jenny Kakasuleff

Voor meer info:.

Nationale Coalitie op de algehele gezondheid Care: medische behandeling in Canada

Canada-Nederland Seminar over Welzijn Care

Ontmaskeren Canadese gezondheid en fitness zorg mythen

Algemene gezondheid Treatment Systems: The 4 Standaard versies

Welzijn Behandeling Financiering Verzekeringen van Canada, het Verenigd Koninkrijk en Taiwan

Category: Dieten

Comments are closed.