Wellness beleid Verzekering EN UW Tooth

Wie heeft uw tand Waren niet deel van uw gehele lichaam?

Ik ben verzekerd tegen medische kosten via de Point uit Advantage Program van Ga, en de meeste zouden zeggen dat ik behoorlijk goed verzekerd. In werkelijkheid zou veel zeggen dat ik meer dan verzekerde. Ik koos voor de duurste gezondheidsprogramma, een HMO, met volledige verzekering dekking die me zou toestaan ​​om gewoon te zien over een arts of professioneel door betaling van een redelijke copay bedrag, zo goed als een medische procedures voor zowat alles van hartkwaal de meeste kankers. Mijn verzekering plan wordt voorkomen, en ik heb niet uit shell voor mammografie helemaal. Ik heb kortere periode handicap, langdurige expressie arbeidsongeschiktheid, en hebben zowat elke evaluatie haalbaar om zelfstandig verantwoordelijk voor mijn hebben welzijn behandeling in te kopen vrij van kost mijn geliefde soorten dollar als verhoog ik meer volwassen te sturen blijven. Waarom wordt mijn Florida dierbaren betalen ontelbare aantallen dollars in de richting van mijn gezondheidszorg behoeften? Waarom? Vanwege het feit blijkbaar, iemand een beslissing jr in het verleden dat uw tanden en tandvlees uiteindelijk niet onderdeel van je lichaam, en niet in aanmerking komen voor bescherming eerlijke verzekeringen. Ik heb een tandheelkundige verzekering plan strategie, maar het dekt slechts tot $ duizend op jaarbasis in de tandheelkundige kosten.

MY Basic Health VERSUS de ellende van mijn mond en nodig te hebben voor de orale behandeling

Ik ben een vrij gezonder persoon, in het bijzonder voor de leeftijd van 61. Ik uitoefenen zowat elke vroege ochtend vooruit op weg naar werken, en genieten van wat ik in religieus. Toen ervoer ik mijn welzijn screening door mijn huisarts uitgevoerd in januari, werd mij medegedeeld mijn succes werden groot. Ondanks het feit dat ik draag een overvloed aan wellness-verzekering, heb ik alleen ervaren om het te gebruiken om het kantoor van mijn arts te bezoeken voor routine examens. In snel, mijn dekking firma verdienen van een moord van mijn premies, aangezien ik nooit onwel krijgen.

De waarheid is dat mijn enige algehele gezondheid moeilijkheid is gekoppeld aan gom ziekte, een aandoening die kan leiden tot vele andere algehele gezondheid problemen, zo niet verzorgd, maar ook een algehele gezondheid moeilijkheid niet beschermd door mijn welzijn verzekering plan. Rechts tot mijn familie nam de vraag en stond erop dat ik heb de aandoening behandeld, kon ik eigenlijk niet betalen voor de tandheelkundige zorg geassocieerd, zelfs met volledige winst van elke optie individuele welzijn-zorg verzekeringen openstellen voor mij als een full-time werknemer.

Hoe heeft mijn Dental Uitdagingen Produce?

Als jonge bepaalde persoon wist ik niet te flossen. Als een jongere volwassen, heb ik gekozen om te besteden voor mijn individuele beugels en deskundige vele samenhangende problemen. Mijn beugel waren in feite verwijderd sneller dan ze hadden moeten worden als gevolg van een persoon probleem kort na de andere met gom steenpuisten en abcessen emaille. Net als veel jonge mensen van vandaag, heb ik niet de kwaal van mijn gezondheid, noch mijn mond geven, veel aangenomen of besef krijgt, behalve toen ik in doodsangst. Toen ik zag een tandarts, had ik meestal geen gaatjes, want dankzij de sociale problemen over negatieve adem, ik poetste mijn tanden met de dag. Ik was een drug persoon door mijn jongere jaren, en kwam een ​​systeem van herstel in mijn vroege jaren dertig, maar mijn drugsgebruik plaat nam zijn zwoegen op mijn tand en tandvlees. Drie lange tijd later, landde ik mijn eerste professionele begeleiding carrière, en vastbesloten om mijn gezondheid en fitness een prioriteit te maken.

Kort daarna, ik bezocht een nabijgelegen tandarts en kreeg ik had het begin van gom stoornis, en dat ik mijn tanden zou verminderen als het niet was gericht. De kosten van de therapie was extra dan ik zou kunnen beheren, zelfs met tandheelkundige dekking, dus ik besloot het gewoon een ding dat ik kon economisch doen, en plaats het op terug brander niet. Op het moment, de orale groep moest ik voor een orthodontist te zien zo mooi als ander werk uit op een rekening van all-around $ 15, 000 uitgevoerd. Ik had op dit moment is gezorgd met braces voor een overbeet op het moment, en ik ben er absoluut zeker van dat ik niet denk dat ik zou in wezen te ontdoen van mijn tanden als ik niet kom over een manier om te komen met veel meer inkomsten dan ik kon missen op het moment. Ik was alleen verdienen $ 15.000 per jaar. Gom kwaal werd niet over gesproken zoals gewoonlijk toen, in tegenstelling tot vandaag de dag wanneer individuen hebben zelfs hun dieren behandeld voor de preventie van gom uitdagingen op jaarbasis.

ik niet terug naar drugsgebruik, en ging graduate faculteit een paar een lange tijd later. Ik een masterdiploma verworven en begon te werken in het onderwerp van Material Abuse. Ik verhuisde van New Orleans naar Alabama, en uit Alabama naar Panama City, Florida, het bevorderen van mijn werk. Ook al werken in Panama Metropolis, Florida, ik misplaatst mijn eerste tand als gevolg van tandvleesaandoeningen. Ik bezocht een parodontoloog en had diepe reiniging uitgevoerd, maar niet een goed begrip van dat dit een service techniek en niet een langdurige antwoord. Ik kreeg een korte termijn gedeeltelijk voor de tand ervoer ik verloren, maar kon zich niet veroorloven om te betalen voor een brug bereikt hebben, zelfs terwijl ik tandheelkundige verzekering plan op het moment. Ik droeg de tijdelijke vrijstelling voor een flink aantal een lange tijd, en kon nooit een brug te beheren vanwege de superieure prijskaartje van tandheelkundige behandeling en de reguliere $ 1.000 over wat tandheelkundige dekking voorbij zou gaan beperken. Als een vrouwtje betalende mijn persoonlijke kosten, was er in geen geval meer dan genoeg geld blijven dan voor de uitgebreide prijs van het werk dat ik nodig had uitgevoerd.

Ik keerde terug naar GA en state-of-the -kunst mijn beroep nog eens, maar toch op geen enkele manier voldoende inkomsten te gaan over de kosten van de tandheelkundige zorg ik essentieel, zelfs met tandheelkundige verzekering verworven. In 2009, toen ik werk te doen op een contract basis, de gouverneur snijd de voorwaarde prijsklasse met 24% voor samengestelde misbruik oplossingen, resulterend in mijn evaluatie contract bedrijfsleven te mislukken en waardoor ik wanhopig genoeg om een ​​minimumloon positie doen aanvaarden de baan bij Curves voor meisjes, in de buurt van huis. Terwijl functionerende afdeling tijd voor minimumloon, identificeerde ik de Ben Massell Dental Clinic in het centrum van Atlanta, en mijn inkomen is voor het laatst, maar niet klein minst voldoende om zich te kwalificeren voor kosteloze tandheelkundige ondersteuning. Ik begon het bezit van een diepe reiniging opnieuw afgesloten voor mijn tandvlees ziekte, en produceerde drie bezoeken aan de kliniek voor behandeling vooruit kreeg ik een werk aanwezig bij mijn huidige werkgever dat bracht me niet langer in aanmerking komen voor geen kosten tandheelkundige zorg. Nogmaals, het beperken mijn tandheelkundige dekking zou beschermen was $ 1000, en ik genereren slechts $ 33.000, die moeten al mijn onkosten te beschermen. Ik bezocht een tandarts diepe reiniging uitgevoerd voor mijn tandvlees voorwaarde voor mijn tandheelkundige verzekering te hebben, en was toen toch weer leverde een schatting voor de andere de klus te klaren die veel te groot voor mij om te zorgen was.

Ik zocht en vond een tandheelkundige school in Augusta, maar niet het verwerven van een gewoon weer terug te bellen voor meer dan 6 maanden. In die tijd, mijn echtgenoot en kinderen tussenbeide en stond erop dat ik hen in staat om te betalen voor de tandheelkundige de klus te klaren ik gewenst. Ik ben in staat om de diepe reiniging gebruik te maken van mijn bezitten gezondheid en fitness financiële spaarrekening, maar de waarde van mijn orthodontist kost mijn familie al meer dan $ 4000, en zij zullen ook uit te betalen in de duizenden bruggen en / of implantaten te pakken geweest . Ik was achteraf vertelde mijn tandheelkundige eisen werden ook uitdagend door tandheelkundige leerlingen te voeren, zodat de Augusta tandheelkundige universiteit zou niet een keuze voor mij zijn geweest. Zijn er alternatieven voor het centrum natuurlijk mensen die vandaag leven op $ 33.000 per jaar, andere dan die van een verblijf gezegend met een rijke en gulle familieleden?

Waarom is gewoon niet Gum ziekte inbegrepen zorgverzekering dekking opties? tandvlees en tanden p> zijn aspect van het menselijk systeem. Ik betaal premies voor welzijn verzekering dat zou aanpakken dan en eerder gezegd wat mijn huishouden zal moeten besteden voor tandheelkundige behandeling, als we werden samen met een probleem dat wordt bekleed met welzijn behandelprogramma’s in basic. Terwijl ik gebruik eigenlijk maar klein van wat mijn gezondheid en fitness verzekering plan bedrijf presenteert gewoon omdat ik zorg goed voor mezelf, is het niet de kosten dekken voor de een wellness zorg dilemma Ik heb wel, dat van tandvleesaandoeningen.

Het is geen geheim op dit moment in een recordtijd, dat de zwelling betrokken bij tandvleesaandoeningen prospects om tal van andere echt serieus welzijn gevaren, samen met zeker vormen van kanker. Waarom dan, zijn we zeker van de dekking dekking die werd besloten jaar voorafgaand aan modieuze wetenschap ontdekt dat tandvleesontsteking dodelijk kan zijn. Dental Insurance met een bescherming beperken van $ 1000 is prima voor al diegenen die alleen moeten regime tandheelkundige behandeling, maar voor die mensen zoals ik, het is zo nutteloos als algemene gezondheid verzekeringen met de exacte limiet zou zijn om een ​​persoon in te hebben van hart of de hersenen chirurgische behandeling. Welzijn verzekeringspolis bedrijven nodig hebben om zaken als elk deel van het menselijk lichaam in hun totale wellness-behandeling plannen omvatten of wennen aan de strategie die sommigen van ons gaan houden duwen voor een publiek, niet voor inkomen, gezondheid en fitness verzekering dekking selectie.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.