Wellness Care maandelijkse factuur – Mandaat / boete / gevangenisstraf wegens de weigering zorgpolissen-Constitutionele kopen?

President Barrack Obama ervaren beloofde tijd en helemaal opnieuw voor de duur van de presidentiële debatten met senator John McCain dat onder Obama administratie mensen verdienen aanzienlijk minder dan 200.000 per kalenderjaar zal geen belasting verbetert, dan ook.

Site 324, sectie 1501 van de Senaat gezondheidszorg maandelijkse factuur breekt niet alleen president Obama & rsquos verzekeren niet de belastingen te verhogen voor mensen verdienen tweehonderd, 000 per jaar of minder, maar ook dwingt boete of gevangenisstraf voor mensen vandaag de dag werken hun rechtsstatelijk ideaal van vrijheid en vrijheid, en het weigeren om een ​​ding ze don & rsquot willen of ze don & rsquot kopen moet hebben.

Nogal wat mensen onder vijfentwintig, die zijn gezonder, check zelden uit de huisarts. Ze momenteel wellicht niet de algehele gezondheid verzekeringen te kopen, en kon niet echt de behoefte voelen om een ​​aan te schaffen. Zij zouden liever verkrijgen goedkoper voor hen om uit vork uit eigen zak, als zij was geweest om de arts te bezoeken. En ze zouden de juiste om dit te doen, in ieder kosteloos plaats.
Gezondheid en fitness verzekering is niet zoals aansprakelijkheid auto verzekering. Auto juridische verantwoordelijkheid verzekering dekt de schade aan andere bestuurders op de straat, in de situatie van een incident. Uitgebreide / Botsing auto dekking richt schade aan ZELF. De Overheid kan een persoon om aansprakelijkheidsverzekering verwerven alleen voeding, niet compleet / Collision verzekering. De Raad van Beheer administratie kan iemand dwingen om verzekering plan te krijgen alleen te dekken directe schade aan andere mensen, zich niet aan min. In overeenstemming met de grondwet, een persoon heeft de vrijheid / vrijheid om ldquobuy & rdquo of & ldquorefuse & om te kopen & rdquo zaken voor hem / haar, zo lang als het doesn & rsquot recht invloed enkele anderen. De Governing administratie niet in staat zijn om dingen die alleen en uitsluitend de betreffende persoon te beïnvloeden in kwestie verplicht, zelf.

Gezondheid en fitness dekking is niet zoals wettelijke aansprakelijkheid autoverzekering plan. Dekking van de gezondheidszorg is veel meer als complete / Collision autoverzekering. Het heeft gevolgen voor enige zelf, niet die van anderen. De Raad van Beheer administratie heeft geen eigen aan een man of vrouw te dwingen en het mandaat hem / haar te verkrijgen welzijn verzekering.
Maar onze recente administratie van bestuur onder president Obama is al gebogen over het wegnemen van onze vrijheid / vrijheid beschikbaar door de grondwet. Volgens pagina 324, deel 1501 van de Senaat Welzijn Behandeling factuur, te beginnen in 2014, niet iedereen het verkrijgen & ldquoqualifying & rdquo algemene ziektekostenverzekering zal worden bestraft met het eronder:

2014:
Een: $ vierennegentig
One + een $ 190
One 2: $ 285
Yr 2015:
Single: $ 350
Single + een $ 799
One 2: $ 1050
12 maanden 2016:
Solitary: $ 750
One + 1 $ 1500
Single 2: $ 2250

Eenieder weigeren om deze boete te betalen wegens het niet verkrijgen van dekking zal worden verzonden naar de gevangenis! Zeker verzonden naar de gevangenis voor de opleiding van hun door structuur geleverd flexibiliteit, en het plukken niet om een ​​beetje iets wat ze don & rsquot willen kopen.
Schokkend, President Obama & rsquos administratie zegt illegale immigranten en mensen zonder personeel niet uit te betalen deze boete ook niet voor gevangenis, en zij zullen worden vrijgesteld van het.
Bedankt Mijnheer de Voorzitter, bedankt voor het gebruik zonder de flexibiliteit en vrijheid van de Amerikaanse burgers. Bedankt Mijnheer de Voorzitter, hartelijk dank voor het opleggen van $ 2250 boete of gevangenisstraf op ons voor de opleiding van onze rechtsstaat geschikt om wat te krijgen en wat niet te krijgen, en wat we nodig hebben en wat we don & rsquot nodig hebben halen.
Hartelijk dank Mijnheer de Voorzitter voor het algemeen staan ​​met de illegale immigranten, en aangeeft, zullen ze niet worden blootgesteld aan deze barre beleid en boetes of gevangenisstraf

Ref:.

Tekst van de maandelijkse factuur op :

http://www.opencongress.org/senate_well being_treatment_monthly wetsvoorstel version = ocas en nid = ocuo_nid_998
—————– ————————————————– ———–
(drie) Relevante Dollar Sum. Voor toepassingen van paragraaf (1) (A) IN Normaal. Anders dan bij levering in de punten (B) en (C), de relevante greenback bedrag is $ 750. (B) Periode IN. De toepasselijke dollar volume is $ 95 voor 2014 en $ 350 voor 2015. (C) Specifieke regel voor personen jonger dan 18 jaar. Indien een relevant bepaalde persoon niet heeft bereikt de leeftijd van 18 als van de aanvang van een periode van dertig dagen, zijn de desbetreffende greenback hoeveelheid met betrekking tot deze specifieke persoon voor de maand gelijk aan 1-50 procent van de relevante greenback bedrag voor de kalenderjaar waarin de maand plaatsvindt. (D) indexering van Bedrag. In de omstandigheden van enig kalenderjaar begin volgend 2016, zal de geldende dollar volume gelijk aan $ 750, verhoogd met een hoeveelheid gelijk aan (i) $ 750, vermenigvuldigd met (ii) het prijskaartje-of-wonende aanpassing hieronder deel een bepaald (zijn f) (drie) voor de kalenderjaren jr, beslist door het vervangen van kalenderjaar 2015 voor kalenderjaar kalenderjaar 1992 in letter (B) daarvan. Als de som van elke maximaliseren onder clausule (i) is niet een divers van $ 50, zal dit soort te verbeteren worden afgerond op het volgende minst dure een aantal van $ 50.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.