Wellness complicaties als gevolg van Lower Natrium Degrees

p Er zijn 3 vormen van hyponatriëmie: hypervolemische, hypovolemische en euvolemische. Hypervolemische wordt veroorzaakt door nier-, hart-of leverfalen, en gekwalificeerde prospects om extra drinkwater verdunning van natrium concentraties van het lichaam. Hypovolemische kan worden veroorzaakt door ernstige wellness aandoeningen van dit soort als Addison stoornis, maar ook kanker en bepaalde medicijnen. H2o bedragen zijn normaal, maar natrium niveaus zijn echter zeer laag. Euvolemische omvat lagere water-en natrium bedragen geïntroduceerd door uitdroging of overmatige bloed verminderen.

Overmatig drinken inname van water is een toonaangevende induceren van een laag natriumgehalte, toch diuretica, die natrium stadia in de urine te verbeteren, en hevig braken of diarree, die het systeem uitdrogen.

Addison ziekte, de bijnier niet aan natrium, kalium en water fasen van het lichaam in evenwicht te brengen. Cirrose van de lever kan zich ook ontwikkelen hyponatriëmie, zoals gespecificeerd antidepressiva, pijnstillers en de straat drug ecstasy.

Gentle problemen in verband met een zeer laag natriumgehalte zijn misselijkheid, braken, traagheid, onderdrukt eetlust en prikkelbaarheid. Ernstige moeilijkheden nemen spiermassa spasmen en krampen, zo perfect als aanvallen. Onverwachte dalingen van het natriumgehalte, geïdentificeerd als acute hyponatriëmie, kan leiden tot zwelling van de hersenen en zorgen over coma of de dood.

van leeftijd verbetert het gevaar van het ontwikkelen hyponatriëmie, vooral bij premenopauzale vrouwen, aangezien het menselijk lichaam ondergaat hormonale verbeteringen en meestal niet aan natrium graden reguleren. De oude ook extra meest waarschijnlijk een van de persistente zorg aandoeningen voorste naar hyponatriëmie stellen. Personen die meer zweten, dit soort als uithoudingsvermogen atleten en individuen nieuwe aan hitte-temperatuur klimaten, zijn geneigd op zichzelf te richten op dreiging door het consumeren van extra H2O.

Managed drinkwater gebruik verlaagt het risico van het bouwen van hyponatriëmie. Water drinken met mate, het vervangen van alleen wat verloren is gegaan tijdens de fysieke activiteit, en aan te pakken zachte indicatoren vroeg vooraf creëren ze in grote problemen.

Als therapie nodig is, intraveneuze oplossingen opgebouwd uit natrium in het algemeen het oplossen van de problemen, en kwelling medicijnen verlichten daarmee samenhangende problemen, die hoofdpijn, misselijkheid en krampen omvatten. Voor gevallen waarbij fundamentele gezondheids-gerelateerde aandoeningen, dit soort als Addison kwaal, hormoon oplossing zou noodzakelijk zijn.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.