Wellness Informatie en feiten Specialist Task Beschrijving

professional werkt Een medische gegevens door het gebruik van computersystemen om gepersonaliseerde feiten, diagnoses, verzekering informatie, resultaten van diagnostische evaluaties en transcripties van aantekeningen artsen te compileren en te verzamelen in een georganiseerde bestand voor personen die een behandeling in een zorginstelling of plaats arts van het werk.

Sommige informatie over gezondheid deskundigen ook codering doen: met inbegrip van een numerieke code om een ​​klinische opname toegepast op een verzekering plan te verklaren plaatsen. Specialisten halen ook gegevens voor dit soort redenen als onderzoek onderzoek, kostenanalyse of gerechtelijke procedure.

Sommige algehele gezondheid info experts werken rechtstreeks voor een medisch centrum, arts of zorgverlener procedure. Vele anderen werken voor bedrijven die gezondheidszorgverslag voeren handhaven voor een flink aantal arts tactiek of medische behandeling bedrijven.

Algemene informatie over gezondheid en feiten professionals hebben behoefte aan een doet het werk begrip van professionele medische terminologie zo goed als bekendheid met privacy richtlijnen en andere regels die invloed hebben op hoe de gezondheidszorg gegevens worden opgeslagen en bekeken. Bedrijven de voorkeur aan informatie over gezondheid en feiten deskundigen met enkele indienen-secundair onderwijs, zoals een vennotengraad in gezondheid en fitness informatie wetenschap of een certificaat van voltooiing van een klinische of technologische opvoeding universiteit in dienst, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Stats.

In mei eventueel 2008, de voorstellen jaarsalaris voor de algehele gezondheid informatie specialisten was $ 32.960, het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics studies.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.