Wellness Insurance Alternatieven voor Modest Bedrijven

Group gezondheid en fitness verzekering plan is de werkgever gesponsord globale dekking voor zakelijke eigenaren, hun rechthebbenden, werknemers en af ​​en toe voor de nabestaanden van de gezondheid van de werknemers. De functie van groep gezondheid en fitness verzekering is voor bedrijven, personeel en hun mensen te beschermen medewerkers van een verblijf daalde als gevolg van de gezondheid gerelateerde record het bedrijf te helpen met het gebruik van de diensten van en behouden van het beste personeel te ondersteunen en de werkgever een fiscale aftrek voor onder andere premies gecompenseerd.

Bedrijf Gezondheid Prijs spaarrekeningen (HSAs) ondersteunt een werkgever om personeel met een wellness-behandeling kosten leiden tegen een zeer betaalbare prijs. Workforce krijgen hun hebben te bereiden, wat een HSA gaat, en de werkgever draagt ​​voor belastingen dollars. Mensen geld kan worden gebruikt om te besteden aan geschoolde medische rekeningen of links in kortingen.

Dental PPO (Preferred Provider Corporation) opties bieden een gemeenschap die een harmonie tussen lagere lasten en tandarts beslissing beschikt. Dental Health en fitness Onderhoud Firm (DHMO) ideeën, ook wel aangeduid als pre-paid out ideeën, moet moet je kiezen uit 1 tandarts of mogelijkheid om al uw mondgezondheid en fitness verlangens.

coördineren

betaling-voor-bedrijf ideeën, ook erkend als schadevergoeding of reguliere strategieën, algemeen bieden u ontwerpen noodzakelijk gecoate personen terug te betalen een bepaald deel voor elke provider (aangeduid als co-assurantie) en de aanpak betaalt de ontspanning. Het aandeel gewoonlijk afhankelijk van de aard van de bescherming, zoals diagnostische en preventieve, de belangrijkste bedrijven, etc.

Final but not minimum, tandheelkundige prijsverlaging plannen zijn niet verzekering plan. Sommige tandartsen (geïdentificeerd als deelnemende providers) zijn overeengekomen om zich te vestigen voor een gereduceerde prijs van strategie leden als de totale betaling voor bedrijven uitgevoerd.

Op het moment dat een bedrijf extraatje, visie verzekering is inmiddels geproduceerd verkrijgbaar en zeer betaalbaar voor kleine bedrijven. Team gezichtsvermogen verzekering plan, een ander soort team wellness verzekering, nu over het algemeen zich in voordelen programma werknemer. Het is misschien een gezichtsvermogen voordelen bundel of een lagere prijs gezichtsvermogen strategie, precies dezelfde als de tandheelkundige lage kosten bereiden. De waarde van team gezichtsvermogen wordt vaak verminderd dan voor specifieke richtlijnen persoon visie omdat administratieve rekeningen worden verlaagd.

algemeen kleinere bedrijven in aanmerking voor een kleinere klein bedrijf dekking programma moet de achtervolgende voorwaarden voldoen: ten minste twee volledige-time eigenaren, agenten, medewerkers en / of medewerkers, zoals ingediend op de betreffende staat driemaandelijkse loon en fiscale verklaringen of eenmaal per jaar federale fiscale aangiften een gerenommeerde onderneming entiteit zoals blijkt op de bedrijfsvergunning of fictieve titel indienen, in de berichten van oprichting of de inhoud van de vennootschapsbelasting, voor beperkte juridische verantwoordelijkheid bedrijven en aan de minimale hoeveelheid werkgever bijdrage aandeel vastgesteld door de verzekering bedrijf. Toelatingscriteria kunnen verschillen van staat te wijzen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.