Wellness Issues in Black Labrador Retrievers

1 motief dat een zwarte Labrador welzijn problemen kunnen hebben opgegeven is te wijten aan onverantwoord fokken tactiek. Aansprakelijk fokkers echt moet toezien op de gezondheid en fitheid van hun fokdieren hoektanden, zo perfect als de gezondheidssituatie van hun nageslacht en selectief verwijderd van de gezondheid complicaties broeden als ze zich manifesteren. Vanwege het maximaliseren in aantrekkelijkheid van het ras in de laatste jaren, hebben minder verantwoording fokkers de huidige markt die extra geïnteresseerd in het bouwen van een winst dan het verbeteren van het ras als een volledig ingevoerd.

Heupdysplasie is het ideale erkende gezamenlijke problemen die zwarte Labrador retrievers beïnvloedt. De ernst van deze aandoening kan verschillen en wordt beïnvloed door het milieu zo goed als genetische dingen. In sommige gevallen is de aandoening is zacht en wordt alleen bewezen als compact fouten in gang van de hond. In nog slechtere case scenario’s, kan het huisdier te ontdoen van het gebruik van 1 of twee van haar benen weer. Vaak zal chirurgische behandeling nodig en kunnen worden ingebracht om het heupgewricht stabiliseren. Er is geen helen voor heupdysplasie en het is het meest effectief voorkomen door alleen de aankoop van pups van gerespecteerde fokkers waarvan fokken inventaris is heupdysplasie gratis.

Cataract is een wijdverbreid probleem voor de teelt van oude honden. Hoewel er een erfelijke variabel is gecompliceerd ongeacht of een hond cataract bouwt voorspellen. Staar kan worden afgesloten met medische procedures, maar er is een kans dat ze zullen terugkomen. Progressieve retina atrofie is een recessief erfelijke probleem dat onvermijdelijk laatste zal leiden tot blindheid. Als getroffen, zal een Labrador Retriever symptomen van zicht verslechtering zien op zes verschillende jaren van leeftijd bij de meest recente. Retinal dysplasie is een aandoening waarbij de retina is gebrekkig gevormd. In delicate omstandigheden, zal dit geen resultaat hebben, maar veel ernstiger scenario’s zal gevolgen hebben in totale blindheid. Er is geen overwonnen of genezing voor retinale dysplasie of progressieve retina atrofie.

Zwarte Labradors kan snel vaststellen obesitas als er niet heel zorgvuldig gevolgd. Ze hebben stevige eetlust en zal meestal veel eten. Dit is veel meer een probleem te worden in een veel meer recente jaren, zoals de meeste Labrador Retrievers directe sedentaire leven als huis dieren vrij dan de levendige zoeken hond ze werden gefokt te zijn. Obesitas is een groot probleem, aangezien het kan leiden tot andere complicaties welzijn en verergeren mobiliteit en gewrichtsproblemen. Dit probleem kan worden behandeld of zelfs voorkomen door het beoefenen deel management voor uw Labrador en steeds ijverig in de omgang met uw huisdier om dagelijkse lichaamsbeweging.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.