Wellness Resultaten van schadelijke afvalstoffen

Amerikaanse boeren gelden veel meer dan 300 miljoen pond. van pesticiden om elk jaar landerijen. Van de 27 meest meestal gebruikt bestrijdingsmiddelen, heeft de EPA gecategoriseerd vijftien van hen die als kankerverwekkend of-kanker leidt tot makelaars. De meeste vormen van kanker is ook verbonden met lucht luchtvervuiling uit sector zo mooi als in de woning. Radon, voor voorbeeld, is een radioactief door-merchandise van uranium verval. Uranium wordt ontdekt in slechts de aardkorst en is overal in het milieu. Blootstelling aan radon is de 2e belangrijkste leiden tot longkanker in overeenstemming met de Countrywide meeste vormen van kanker Institute.

Een directe hyperlink bestaat waarbij lucht luchtvervuiling en aandoeningen aan de luchtwegen van dit soort als astma. Bekendheid aan gevaarlijke verkwisten van emissies irriteert de slijmvliezen van de mond en keel. Een studie uit 2008 gedrukt in de Annalen van de New York Academy of Sciences waargenomen dat mensen vandaag de dag eigenlijk wonen dicht bij een schadelijke afval internet site kende een grotere kans op het creëren van respiratoire aandoeningen.

De risico’s van de woning in de buurt van gevaarlijke afvalstoffen webpagina’s stoppen niet met verbeterde kans op respiratoire aandoening. A 2004 analyseren uitgebracht in de Archives of Environmental Health en fitness ontdekte een verhoogde kans op het verloop van aangeboren hartkwaal bij de nakomelingen van vrouwen verwacht wonen binnen een bepaalde mijl van een schadelijke verkwisten internet site. De dreiging is ook extra onschadelijk. Auto-uitstoot hebben ook een versterkt risico op hartaanval en beroerte van verdikking van de slagaders. Fossiele benzine-uitstoot bestaan ​​uit een aantal van schadelijke toxines dacht van niet-specifieke gevaarlijke afvalstoffen door de EPA. Een niet-bepaalde gevaarlijke verkwisten is 1 met een gunstig herkenbaar aanbod.

De algemene gezondheidseffecten van sommige soorten van schadelijke verkwisten zou niet permanent zijn, zonder link naar andere problemen te zijn besloten. Xyleen, ter illustratie, is 1 van de meest gebruikte chemische stoffen in de Verenigde Staten. Het is een component gevonden in verven, oplosmiddelen en vernissen. Hoewel niet gedacht aan een carcinogeen, bekendheid aan de chemische veroorzaakt duizeligheid en problemen. Een bepaalde persoon kan misschien ook werkervaring maagklachten. Op belangrijke niveaus, kan xyleen misschien leiden tot bewusteloosheid en zelfs sterven.

Category: Gezond eten

Comments are closed.