Wellness Toegevoegde voordelen van tarwegras sap

Introductie

als je op zoek bent naar de meeste vormen van kanker te voorkomen, verlaagde bloeddruk of het management diabetes, dan is tarwegras sap is wat je nodig hebt. Het tarwegras sap wordt verpakt met een aantal anti-oxidanten en heeft het potentieel om de bloedcirculatie te stimuleren onder een groot aantal andere fantastische wellness extra voordelen en geladen voedingsstoffen artikelen. Dit bericht is volledig diepgaand met alles wat u eventueel nodig heeft om te weten over tarwegras, waaronder hoe het sap en het rijpen. Blader naar de basis voor een educatieve video-clip over hoe u gemakkelijk kunt samenstellen tarwegras sap bij het huishouden. onderzoeken op voor extra.

Wat is Wheat Grass en hoe wordt het Grown?

Tarwegras is een plant die behoort tot de familie Poaceae. Dit omvat: gras graan dit soort als rogge, haver en gerst. Het is gegroeid uit de zaden van de plant tarwe en geoogst op het hoogtepunt van haar dieet informatie. Dit is gewoonlijk in de geledingen fase waarin de hoeveelheid chlorofyl, natuurlijke vitaminen, enzymen en eiwitten leveren het grootst. In deze fase, de tarwe gras lijkt gazon gras. Voorbij het voegwerk fase, de voedingskundige voordelen van tarwegras vermindert.

Tarwegras wordt verkocht in twee wijdverspreide soorten. Hetzij als een tarwegras sap of in de verscheidenheid van een poedervormig concentraat.

De video om de juiste verduidelijkt hoe tarwegras rijpen op eigendom.

Nutrient Voordeel van tarwegras

In vergelijking met de meeste greens, dit soort als broccoli en spinazie, tarwe gras is gevonden om op gelijke voet met hen in termen van voedingsstoffen geschreven inhoud. Het tarwegras is geladen met veel vitaminen die het belangrijk om haar vele wellness-positieve aspecten houden.

In de jaren 1940, een wetenschapper met de naam Schnabel bracht zachte de voedingswaarde en wellness voordelen van de tarwegras In overeenstemming met zijn analyse, beweerde hij dat £ 15 van het tarwegras voeding die gelijk is aan £ 350 andere wijdverspreide achtertuin groenten. bent kan presenteren

Tarwe gras is een uitstekend alternatief voor vlees als een levering van de vitamine B twaalf. Deze behoefte aan goed nieuws voor veganisten, omdat deze vitamine B 12 is vrij uitzonderlijk in greens Het is te vinden op de plant als gevolg van micro-organisme activiteit op de plant.

In de tabel hoger dan is een vergelijking van de prijs van voedingsstoffen van tarwe gras en twee typische en voedingsstoffen greens, spinazie en broccoli.

Algemene gezondheidswinst van tarwegras

Tarwe gras is compleet van de algehele gezondheid voordelen vanwege de voedingsstoffen informatie. Vermeld onder zijn enkele van deze gezondheid en fitness voordelen.

een. Wheat grass voorkomt meeste kankers

tarwe gras bestaat uit een groot aantal anti-oxidanten waarmee de preventie en behandeling van de meeste kankers. Naast dertien vitaminen, omvat het ook Superoxide dismutase (SOD), cytochroom oxidase, chlorofyl en alle aminozuren.

Superoxide Dismutase (SOD) is zeer belangrijk bij de genezing en preventie van de meeste vormen van kanker, is een antioxidant enzym die absoluut vrij radicalen omgezet waterstofperoxide en zuurstof geven. De waterstofperoxide in flip heeft een verdere zuurstofatoom kan worden toegepast om verdere more elimineren kankercellen.

cytochroom oxidase is een enzym betrouwbaar voor ademhaling. De vernietiging van cytochroom oxidase verhoogt de kans op kanker te verwerven. Tarwe gras kan dit voorkomen zich voordoet omdat het bestaat uit de cytochroom oxidase enzym dat deze eventueel kan worden beschadigd in het menselijk lichaam vult.

Het hoge gehalte aan chlorofyl materiaal is ook een pluspunt gelet feit dat chlorofyl is een krachtige anti-mutageen. Mutagene stoffen weg DNA in een cel en deze potentiële klanten aan de ontwikkeling van kanker. Chlorofyl kunt dit voorkomen gezien het feit dat het een anti-mutageen. Bovendien chlorofyl is vrij vergelijkbaar met hemoglobine. De enige verandering is in hun structuur, waarbij chlorofyl heeft magnesium in het midden van het kader hoewel hemoglobine ijzer in het hart van de samenstelling ervan.

Tarwe gras bevat ook tal van andere anti-oxidanten deze soorten als natuurlijke vitaminen B twaalf en antikanker mineralen die als selenium en laetrile.

2. Tarwegras is superieur voor Cleansing

De reiniging huizen van tarwegras intens kan worden toegeschreven aan chlorofyl. Chlorofyl maakt in de detoxificatie in vele benaderingen. Bijvoorbeeld na geabsorbeerd in het menselijk lichaam door digestie, chlorofyl vindt zijn weg naar de lever waar het de neiging om de werking van de verschillende detoxificatie-enzymen verhogen.

Chlorofyl stopt de opname van vele toxinen in het systeem bijvoorbeeld dioxines. Deze carcinogenen ontdekt als verontreinigingen in een aantal bereide maaltijden.

3. Wheat Grass is uitstekend voor de spijsvertering

Tarwe gras is opgebouwd uit verschillende enzymen, aminozuren en vitamine B die de spijsvertering helpen bij een persoon een andere manier of. Deze stoffen ondersteunen de afbraak van voedsel in zijn respectieve voeding en ook de absorptie van deze vitaminen en mineralen genereren van de maag gaan optreden ten smoothly.This opereren flip helpt het mogelijk voor tarwegras verschillende kwalen reguleren dit soort constipatie, prikkelbare darm syndroom en maagzweren.

4. Wheat Grass Vermindert Need for Blood Transfusion

Het gebruik van tarwegras sap minimaliseert de frequentie van bloedtransfusie in situaties als deze Thalassemie en myelodysplastisch syndroom. Deze twee omstandigheden heersen bij anemische personen.

Thalassemie is een situatie die wordt veroorzaakt door de verzwakking van de rode bloedcellen en ook de vernietiging (Wikipedia.com). Deze omstandigheden optreden wanneer de genen die de productie van hemoglobine beïnvloeden ontbreken. Individuen lijden aan thalessemia om veelvuldige bloedtransfusies omdat ze een tekort aan hemoglobine en paarse bloedcellen.

myelodysplastisch syndroom (MS) anderzijds is een aandoening die wordt gekenmerkt door de lage productiekosten van een klasse bloedcellen bekend als myeloids dwz bloedcellen die zijn gemaakt in het beenmerg. MS is ook typisch aangeduid als pre-leukemie en mensen met deze aandoening moet terugkerende bloedtransfusies.

Wheat grass lager kan ondersteunen moeten hebben voor bloedtransfusies in de twee eerder genoemde aandoeningen. Dit komt omdat de bestaande chlorofyl in tarwegras is bijna vergelijkbaar met hemoglobine in omstandigheden van chemische framework.The slechts variantie overblijvende chlorofyl magnesium in het midden van het raamwerk, terwijl hemoglobine ijzer.

5. Wheat Grass is ideaal voor bloed

Tarwe gras verhoogt de bloedstroom en roept ook de generatie van roze bloedcellen. Dit afzetmogelijkheden een bloedbeeld dat gezond.

Daarnaast alkalische huis tarwegras sap helpt te beschermen tegen de boven-zuurgraad van bloed. Een stabiele pH is van cruciaal belang voor de typische werking van bloed.

6. Wheat Grass is fantastisch voor individuen gaan door chemotherapie

Cliënten gaan door chemotherapie zijn gevoelig voor vervelende aspect gevolgen. Sommige van deze aspecten gevolgen extra aanvaardbare worden gemaakt door het produceren van een dieet programma dat is inclusief tarwe grassap.

Zoals gezegd, tarwe gras welvarende anti-oxidanten, mineralen en vitaminen die allemaal belangrijk voor individuen die chemotherapie ondergaan.

Chemotherapie neigt het immuunproces verzwakken en het gebruik van tarwe gras kan helpen om het immuunsysteem te herstellen.

7. Tarwegras bloed verlaagt spanning

Tarwe gras helpt de bloeddruk op tal van manieren.

Het stimuleert de bloedvaten waardoor het verhogen van de bloedcirculatie.

Daarnaast tarwegras levert het hele lichaam met ijzer, dat is van vitaal belang in de bloedstroom want het is een belangrijke component in de vorming van hemoglobine.

En vorige but not least, tarwegras ontgift het bloed, het bevrijden van toxische verbindingen die kunnen goed hebben een invloed op de bloedcirculatie. de eliminatie van deze giftige stoffen uit het bloed wist de route voor bloed en verbetert de bloedsomloop.

acht. Tarwegras laat controleren diabetes problemen

Tarwe gras is een geweldige manier om veel te controleren diabetes problemen. Het verlaagt de GI (glycemische index) van verschillende voedingsmiddelen. GI is een maat voor hoe een bepaalde voedingsmiddelen de neiging om een ​​effect op de niveaus van de bloedglucose te hebben. Levensmiddel dat een kleine GI, worden aangemoedigd voor diabetici. Vandaar het gebruik van tarwegras om de GI van voedingsmiddelen verlagen gaat een uitgebreide manier in de strijd in tegenstelling tot diabetes. Bovendien tarwegras is ontdekt om de niveaus van lipiden en glucose verhogen in het gehele lichaam.

9. Tarwe gras kan de schildklier

Tarwe gras is gelegen aan de schildklier stimuleren en ook de schildklier stabiliseren bevorderen. Dit in bekeerling helpt bij het houden hormonale balans hoofdzakelijk voor personen verwerven van een hypothyreoïdie (een schildklier die voldoende schildklierhormonen niet genereren). Vermijden van hypothyreoïdie helpt bij het beschermen van hormonale harmonie en het ook voorkomt kwalen dit soort diabetische kwesties en tevens indigestie.

tien. Tarwegras kan ontstekingen en tumoren

Tarwe gras is rijk aan anti-oxidanten en andere verbindingen die het vermogen om giftige stoffen in cellen verteren behandelen en zo te neutraliseren hun activiteit. Dit kan helpen bij het beheersen van ontstekingen en tumoren.

11. Tarwegras is een superieure oplossing voor de luchtwegen problemen

Een assortiment van luchtwegklachten kan worden gecorrigeerd door het hebben van tarwegras sap. Deze omvatten: hoesten, koorts, frequente verkoudheid, bronchitis, en ook keelpijn

Andere welzijn positieve aspecten van tarwegras

 • Ontgiften van grote metalen.: Zware metalen dit soort als kwik, lood en cadmium zijn kankerverwekkend en kunnen leiden tot de vorming van kanker. Tarwegras sap is een zeer goede ontgiftingsmiddel die kunnen worden gebruikt om dit gevaar te elimineren
 • Levering van vloeibare zuurstof:. Tarwe gras is welvarend in zuurstof, die cruciaal is voor sommige stukken van . het gehele lichaam die hogere zuurstofconcentraties betrekken van dit soort als de hersenen
 • Anti-bacteriële uitoefening van tarwegras: chlorofyl in tarwegras is een uitstekende anti bacterieel middel. Het kan worden gebruikt om microben te vernietigen in het lichaam (bijvoorbeeld bacteriën die urineweginfecties veroorzaken) en ook plaatselijk worden toegepast om zich te ontdoen van bacteriën buiten het systeem.
 • beheren van negatieve adem en Vermijden van tandbederf: De anti-bacteriële werking van tarwegras zal het een fantastische manier om verschrikkelijke adem commando door het doden van microben die over tandbederf en slechte adem te brengen in de mond
 • Hoe te Tarwegrassap zoete

  tarwegras sap zoet te maken, kunt u het mengen met honing of mengen met andere vruchten tot een zoete smootie maken. Kijk naar de online video eronder dat is een recept voor Tarwe gras zweep dat is een lekkere smoothie. Probeer het uit.

  Samenvatting

  Tarwe gras sap is een geweldige manier om uw algehele gezondheid te versterken. Zijn immense gezondheid en fitness positieve aspecten zijn ontelbare. Van tijd tot tijd onderzoeken nieuwe toegevoegde voordelen van tarwegras genereren van het record oneindige. Het is mijn hoop dat het je de feiten zal gebruiken in deze hub en overwegen uit de tarwe gras sap

  Opmerking:.

  Bij het nuttigen van tarwegras niet koken, verwarmen of koken als je dreiging vernietigen van de enzymen en andere voedingsstoffen in het tarwegras sap.

  Disclaimer

  Het is belangrijk om te beseffen dat dit artikel is alleen bedoeld voor de objectieve feiten. In geen geval mag tarwegras gebruik van gemaakt worden als een substituut voor medicatie zonder de noodzaak van begeleiding van een gekwalificeerde huisarts of zorgverlener pro. Vooruitlopend op het begin van een kruiden-therapieën, in overleg met uw huisarts als eerste.

  Meestal hebben een gezonder dagelijks leven en bedankt voor het kijken door.

  Referenties

  http://www.cancertutor.com/Cancer/Wheatgrass.html

  John J. Fike. ‘Tarwegras chlorofyl en ontgifting.’ N.P. twintig februari 2010. World wide web. 6 januari 2013.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.