Wellness van de gevaren van hun verblijfplaats bij de elektriciteitsleidingen

elektriciteit lijn, ook wel elektrisch aangedreven elektrische aandrijftechniek of substantiële-voltage elektrische transmissie, wordt de massa-overdracht van elektrische energie, van het maken van vermogen planten om onderstations gevonden dicht bij voorzieningen bevolking. Een mogelijkheid lijn is de doorgang van elektrische stroom van de matrix aan de klanten. Gekoppelde transport-stammen kunnen veranderen in belangrijke RAG netwerken om vitaliteit te bieden met een grote metropool.

vitaliteit is zeer waarschijnlijk te ontbreken in zeer lange afstand transmissie, superieure spanningen op 110 kV of hoger dan zijn gebruik gemaakt van. Gemeenten met zeer geproduceerde systemen zijn ondergrondse hoogspanningsleiding in hun stedelijke centra en risicozones gebruikt, maar deze manier van handelen is aanzienlijk toegenomen de leiding en de werking ervan is minimaal.

Elektrische hoogspanningslijnen en de bijbehorende torens zenden elektrische stroom meer dan geweldige afstanden, dus er is angst dat hun elektromagnetische huizen en de magneten gebruikt in hun geleiding de bron van wellness problemen kunnen zijn. Significante-voltage elektrische sporen zenden elektromagnetische velden iets buurt bloot hun elektromagnetische straling. Meestal kan elektriciteit netspanning zijn waar 35-65 kV (kilovolt).

Voor vele jaren, mensen dachten dat die in de nabijheid van aanzienlijke spanning vermogen stammen was destructief voor hun algehele gezondheid. Het rapport van de Verenigde Staten, afdeling of Power november 1989 verklaard dat er bepaalde biologische effecten als gevolg van de publiciteit. Rapporten in epidemiologie bloot dat de blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV’s) zullen tal van lichamelijke gezondheidsproblemen zoals leukemie bij kleine kinderen, sommige soorten van kanker, hart-en onregelmatige ritmes, miskramen, verminderde geboorte lichaamsgewicht, levering gebreken en andere situaties die direct te veroorzaken vroege overlijden. Er werd zelfs geadviseerd dat lagere frequentie EMF tumor vooruitgang kunnen versnellen en belemmeren mobiel-naar-cel communicatie.

De zieke resultaten van straling rekenen op de som van de blootstelling. Straling verschilt vertrouwen op zijn volt en de afstand tot de bron. Hoe dichter het item de levering van straling, de verhoogde de som van blootstelling. Hoewel er geen expliciet antwoord op vragen over de schadelijke gevolgen, sommige experts uit de industrie het erover eens dat een afstand van vijfhonderd meter (0,31 mijl) van een stralingsbron is naar alle waarschijnlijkheid veel te dichtbij. Als u woont in de buurt van slechts een, misschien begin je de afstand te meten en het controleren op defecte bedrading in uw woning. Een hoge graad van EMF wordt met vijftig tot 60Hz.

In een onderzoek 2005, de Britse divisie van Wellness-gefinancierde ‘Draper Report’ is gebleken dat kinderen die binnen tweehonderd meter van aanzienlijke spanning sporen woonde had een 70% hogere kans op het creëren van leukemie dan degenen die veel leefde meer dan 600 meter afstand. Experts zeggen dat dit goed is voor vijf extra situaties, of 1 procent van de 400 gevallen van leukemie die zich voordoen in de kleintjes in een jaar.

Colorado State College werd in opdracht van de Countrywide Institute of Environmental Wellness aan de resultaten van de blootstelling extended-expressie aan straling te bestuderen op honderden burgers van Lookout Mountain. Dit onderzoek was een vervolg op een vorige verkenning onderzoek door de Colorado Bureau van Algemene overheidsdiensten Welzijn en Milieu op juli 2004. Het eindresultaat bevestigd dat de incidentie van tumoren geest te midden van de burgers in de buurt van de uitzending antennes boven op Lookout Mountain had aanzienlijk groter.

incidentie van leukemie bij kinderen kan worden gebruikt als een bewijs dat de straling publiciteit is de bron van deze kwaal. In 1979, twee onderzoekers, Nancy Wertheimer en Ed Leeper, onthulde de effecten van hun eigen epidemiologische studie, waarin werd aangekondigd dat er een hoger bereik van kleine kinderen met leukemie in de buurt van Denver zijn geweest naast een elektrische centrale.

Wetenschappelijke testen in Zweden (1992) en Mexico (1993) bleek dat er veel meer gevallen van leukemie te midden van jongeren manifesteren wanneer zij verblijven in de buurt van de transmissie-stammen. Een 1993 Deense studie beschreef een bijna verwantschap tussen het bestaan ​​van EMF en de meeste vormen van kanker bij kleine kinderen. Een Finse analyseren bekendgemaakt dat EMF veroorzaakt angstige systeem tumoren bij jongens. Er zijn 8 onderzoek naar de risico’s van de meeste vormen van kanker voor volwassenen wonen in de nabijheid van elektrische leidingen geweest.

Zelfs met de wetenschappelijke proefnemingen op de effecten van energie-stammen op welzijn, geen definitieve samenvatting beschikt over state-of-the-art het idee dat EMF is zowel onschuldig of schadelijk is voor mannen en vrouwen. Zelfs de Globe Wellness Zakelijk beweert dat er veel meer wetenschappelijke tests moeten worden geproduceerd voor meer valide conclusies.

Meet de lengte van uw woning, kantoor en school van elektriciteitsleidingen of transmissie. De veiligste afstand is veel meer dan 600 meter afwezig.

Preserve kinderen afwezig uit elektriciteitscentrales stammen, radar koepels, transformatoren en andere objecten die elektromagnetische velden uitzenden.

Als u krijgt een nieuw huis, selecteert u een web-site die veel ligt van de hoge-capaciteit lijnen of mobiele internet sites. Mobiel internet sites zijn meestal torens in dienst van telecommunicatie bedrijven om indicatoren te verzenden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.