Wellness Voordelen van Ceylon Tea

Tot 1870, Sri Lanka ervaren geen idee over thee of de teelt. Hun belangrijkste gewas was koffie. In het kalenderjaar 1869, een van de belangrijkste blad virus uitbrak en praktisch geruïneerd alle koffie gewassen. Estate ondernemers belandde jacht uit voor een extra optie als hun espresso plantage werd geruïneerd. Ze begonnen zich te houden aan de route van James Taylor. Hij was het die voor het eerst begon aanplant thee in de Koninklijke Botanische Tuinen van Peradeniya. Dit is hoe thee teelt begon in Ceylon of Sri Lanka.

Sri Lanka is verdeeld in verschillende provincies. Aspecten over thee teelt afhankelijk van deze provincies zich aan:

Central provincie: Kandy, Nuwara Eliya
Uva provincie: Badulla, Bandarawela, Haputale
Zuidelijke provincie: Galle, Matara, Mulkirigala
Sabaragamuva provincie: Ratnapura, Kegalle

Thee ontwikkeld in Nuwara Eliya heeft een kenmerkende geur en smaak. De smaak van de thee wordt bepaald door twee aspecten bepaald zuidwestelijke moesson en kille weersomstandigheden.

one.Ceylon thee wordt in anti-oxidanten geladen en daarom zal helpen bij het verlagen van het risico van het hebben van de meeste vormen van kanker.
two.As Ceylon thee heeft enorm veel anti-oxidanten het helpt bij het verlagen van cholesterol graden in de bloedvaten waardoor aanzienlijke bloeddruk en hartaanvallen voorkomen.
3.According om de meest recente studies wordt aangetoond dat de inname van vier koppen van Ceylon thee per werkdag voor een periode van een periode van dertig dagen helpt bij het escalerende bloedcirculatie.
4.Ceylon thee helpt bij het vermijden van plaque die de strijd tegen gaatjes kan helpen.

Ceylon thee is toegankelijk in een paar soorten Ceylon zwarte thee, Ceylon groene thee en Ceylon witte thee. Ceylon witte thee is duurder dan de andere soorten en het wordt voornamelijk geteeld in Nuwara Eliya en Galle.

Om de aankoop dupliceren Ceylon thee, in dit artikel te voorkomen is een bescheiden checklist. Controleer of er een leeuw embleem op de bundel. Als de leeuw-logo aanwezig is, het lijkt te hebben ingeleverd de hoogwaardige controles door de Sri Lankaanse thee Commissarissen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.