Wellness zorg hervorming van de wet krijgt ontdoen van leven greenback beperkingen op professionele medische dekking

De laatste welzijn hervorming behandeling regeling heeft een aantal kritische bepalingen die in werking zal gaan in september 2010. Een bijzonder is de eliminatie van het leven tijdsgrenzen op een gezondheidsgerelateerde verzekering plan. Afhankelijk van de toestand waarin een plan werd samengesteld of het bedrijf de productie ervan, een aantal individuen op zichzelf ontdekt in persoonlijk faillissement om de reden dat van overschrijding van de levensduur grenzen van hun welzijn verzekering plannen.

& # dertien

& # dertien
Geen veel meer leven grenzen op professionele medische programma’s

Tot passage van de nieuwe verordening tal zorgpolissen verzekeringen had levensduur beperkingen . Dit is vooral van echte persoonlijke opties. Een leven beperken werd geplaatst op de dekking en indien de verzekeringnemer overschreden die grens, zij voornamelijk liep uit van de dekking.

& # 13
Dit zou typisch eindresultaat vooral als gevolg van een katastrofisch ziekte . Als het plan houder overschreed het leven tijdslimiet, zouden ze geen verdere bescherming van hun gezondheid en conditie verzekering te krijgen voor te bereiden en misschien zou niet in staat zijn om nog een plan te krijgen met nog een andere corporatie simpelweg omdat van reeds bestaande aandoening grenzen.

& # dertien

& # dertien
Talrijke unieke plannen had levensduur maxima in de miljoen dollar array. Vaak een ruiter toevoeging van een veel meer bescherming kan worden verkregen.

& # dertien

Het belangrijkste risico voor individuen hebben het zo genoemd beperkte aansprakelijkheid opties geweest die vrij kleine levensduur maxima en zelfs beperkingen gehad op de som van de dekking voor een unieke klinische ondersteuning. Medische procedures, voor de gelegenheid, kan eventueel een minimale tot $ 25, 000 of $ 50, zijn 000.

De nieuwe wetgeving wordt ontdoen van alle leven greenback limiet op gezondheidszorg opties. Dit alleen resulteert medische strategieën. Bijkomende opties van dit soort als tandheelkundige of gezichtsvermogen zijn niet gebundeld.

beginnend op 23 september 2010 leven greenback beperkingen kunnen mogelijk niet worden op welzijn verzekering plan richtlijnen te zetten. Deze wijzigen effecten opties die zijn geschreven op of net na september 2010.

& # dertien

& # dertien
Actueel richtlijnen met limieten zal wijzigen bij vernieuwing tijd

Voor modellen die momenteel in effecten of gepubliceerd in opmars van september 2010, zal de afschaffing van de dollar grenzen blijken effectief op de verjaardag of verlenging dag van het beleid te zijn.

& # dertien

Jaarlijkse beperkingen op klinische beleid zullen moeten voldoen aan de regels die zullen worden geplaatst door de minister van Welzijn en Human Services.

& # dertien

& # 13

Wat denk je dat? Discussieer mee en laat je stem horen . ‘Subscribe’ over en schrijf-up van uw opmerkingen, gedachten en gedachten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.