Welzijn Behandeling hervorming: 1994 versus 2013

1994 Welzijn Reform – Een ‘een aspect van het verhaal’ horloge in de media

Wanneer af over de hervorming van de gezondheidszorg behandeling factuur in 1994 door president Maandelijks Bill Clinton voorgesteld en zich verhoudt tot hervorming van de gezondheidszorg factuur van President Obama, de media speelt een grote doel met het beïnvloeden van de burgers van dit land. Het bleek uit het gesprek in de video clip The Fantastic Welzijn Care Debat van 1994 door Bill Moyer die gewoon alle nieuwsmedia winkels bleek een enkel aspect van het verhaal en nooit vermeld of op de lucht die andere algemene uitgaven hervorming van de gezondheidszorg ervaren voorgesteld noch belandden ze gedebatteerd, in vergelijking met de Amerikaanse mensen de kans om hun eigen gedachten te formuleren over welke rekening zij geloven zou het meest nuttig voor het oplossen van de algehele gezondheidszorg ramp in dit land zijn.

geven Media Bescherming en Sociale Media

Bij vergelijking van de dekking van 1994 tot de bescherming die Obama behandeling heeft gekregen is er een schitterend aanbod van variantie. 1e sociale media is nu genieten van een belangrijke taak in het vinden van de informatie aan jeugdige generaties en deze die bereid zijn om te stemmen. Het gebruik van Twitter en Facebook spelen een enorme rol in de verkiezing van de huidige president en het Welzijn Care Reform Bill, dat werd ondertekend in wet. Groot nieuws media retailers zoals ABC, CBS en NBC normaal lucht veel meer info, informatie en advertenties in het voordeel van de ene partij boven een verder. Terwijl het omgekeerde punt van See krijgt wel enige bescherming, het facet dat verschillende media outlet is voorstander van krijgt extra bescherming.

Als je gelooft over de dekking van de hogere dan-geschetst stations portretteren en bekijk die naar Fox Nieuws afzet van Media Fox Informatie geeft meestal de andere kant van het debat over welzijn hervorming zorg en maakt probeert om fouten in de informatie van andere stations bloot en meestal debatten even kanten van het verhaal. Ze veel te, vertonen een typisch aspect van het welzijn zorgvernieuwing veel meer dan de andere. Een persoon essentiële verschil is dat nu de mannen en vrouwen in dit land hebben het alternatief om te zien elk kanten van het verhaal te vertrouwen op wat stations zij of informatie op papier ze bladeren zien, en als de man of vrouw is spannend om te luisteren naar, lezen, of te kijken naar beide even de details van de check out hebben ze veel meer van een optie door het veranderen van zenders, precies waar net als in 1994 alle media-aandacht was gericht in 1 cursus met geen weergave van het andere aspect. Bovendien is de meer jeugdige stemming is extra populair op dit moment en speelde een belangrijke rol voor het verkrijgen van informatie uit voor Obama behandeling dan het deed voor Clinton Gezondheid en fitness voorbereiden.

De media speelde een doel in het verslaan van de Clinton plannen met het totaal uitgegeven aan reclame, geen discussie van andere keuzes en mensen werden beperkt tot de levering van informatie die zij hadden voor hen beschikbaar op het moment. Zoals besproken in de film met Factuur Moyer, Haast Limbaugh bijgedragen aan de ondergang van de Clinton Welzijn Reform maandelijkse factuur gewoon omdat hij een geboeid publiek op geen enkele manier gaf ding om te overwegen voor mensen die zijn zinnen en gedachten, in tegenstelling tot op aankomt om zijn show en debat en een dialoog met de vele perspectieven. Hoewel hij speelt een functie in de conservatieve stem om personen extra bronnen te kiezen voor uit. Een bepaalde persoon kan om zijn duidelijk luisteren, hebben toegang tot andere media, social media en online onderzoek vaardigheden om de informatie die door zijn spreken huidige gegevens bevestigen. Ze kunnen andere middelen te gebruiken om de geboden informatie en het uitbrengen van hun bezit gevoel.

De media en de hervorming van de gezondheidszorg vandaag.

Nu, de media heeft een lichte extra evenwichtige berichtgeving over de hervorming van de gezondheidszorg dan in 1994. In geheel gelegenheden thema’s voor bevoordeling van slechts een facet opzichte van de andere kan worden opgemerkt. Zich baserend een wat station je kiest om te controleren, media vormen u besluit over te houden aan, kunnen sommige veel meer uitgebalanceerd dan anderen. Vaak wordt de media meeneemt in taal die de populaire bepaalde persoon inzicht heeft. Druk op de bescherming van de energie voor de gezondheid en fitness zorg hervormen is vooral onsamenhangend om de man op de weg (Liberman, 2010, blz. 15). Geweest. Mijn geloof op de media is dat er nog steeds een fantastische deal van vooroordelen onder de unieke media bedrijven en nu veel meer dan ooit net voor, ze niet alleen kiezen voor een aspect achter te scharen, maar ze meestal vallen zowat elke andere of trachten de gebreken in de beveiliging en meningen voorzien van slechts een station naar de andere bloot. Het is echt onwaarschijnlijk dat er kleine tot geen vooroordelen uit de nieuwsmedia middelen zullen zijn. Het is aan de betreffende persoon persoon om de tijd om vriendelijk te kiezen als gevolg van de van 1 resource geleverd aan een meer en formuleren hun bezit gedachten en standpunten afhankelijk van specifieke kenmerken die het onderzoek in staat zijn.

De feiten media is normaal gesproken niet geschikt is en nogal wat mensen houden geen rekening met de tijd om de waarheden van wat wordt opgemerkt om ze te onderzoeken. Mijn positie op de media is dat ze toch blijven vooringenomenheid de meeste van de tijd, zelfs de stations die beloften ze goed zijn en goed in balans als het om rapportage zal komen hebben. Het hele verhaal is over het algemeen niet bewezen in de media en meestal is misleidend om de Amerikaanse mannen en vrouwen. Persoonlijk heb ik de info gepresenteerd vanuit slechts een aanbod dat wordt beschouwd conservatief zijn als slechts een aanbod dat wordt erkend als veel meer een liberale smaak melden en van beide kanten Ik produceer mijn eigen meningen en gedachten met betrekking tot de politiek en wellness bekijken hervorming behandeling die wordt steeds gebied in deze plaats. Ponnuru (2009) schrijft goedgelovigheid betreffende liberale beweringen over welzijn zorg, gemengd met scepsis naar conservatieve types, lijkt te zijn om een ​​voortdurende kwestie voor de meeste verslaggevers op de welzijn-zorg nederlaag.

Van zijn de Democraten kwam het verhaal van zuinige, hoge kwaliteit algehele gezondheid behandeling vacant, doel-team onderzocht zinnen die honderdduizenden personen te misleiden tot benieuwd hervorming zou de gezondheid en fitness verzekering absoluut iedereen en de algehele medische behandeling dat de twee minder kostbaar was en beter. Van Republikeinen kregen we de voorspelbare-angst zaaiende over-govt run algemene gezondheidszorg, maar handvol alternatieve alternatieven (Lieberman, 2010).

Conclusie over Informatie Media

baserend op informatie in de media kan invloedrijk en vooroordelen zijn en mag niet getolereerd worden door een specifieke die behoefte hebben om de ernstige realiteit vragen aan andere middelen. Samengevat, regelmatig informatie media is niet een betrouwbare bron van informatie en feiten als u op zoek naar vlees van een verhaal of het algemeen publiek probleem te krijgen, aan de andere kant, als je alleen op jacht naar de aardappeltjes van een verhaal of gemeenschap probleem dit soort als de hervorming van de gezondheidszorg in deze staat, moet een individu zijn eigen onderzoek te doen en maken gebruik van andere mogelijkheden voor onderzoek en informatie.

Over Essentiële Bestaan ​​Senior

VitalLifeSenior. com is een online retail retailer voor senioren en hun mensen en verzorgers om de beste producten en oplossingen voor de sector van samen te verkrijgen met vitaminen en voedingssupplementen , mobiliteit gereedschap , fysieke fitness producten , gezondheidszorg materialen en meer. is eigendom van een verpleegkundige en is voornamelijk gevestigd in Sarasota, Florida. Voor prachtige producten en oplossingen en data die kritisch is voor senioren , stoppen door ons op het net op www.VitalLifeSenior.com

Referenties

De fantastische gezondheid en fitness zorg debat. (1994). (20), 26-28.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.