Welzijn Behandeling Hervorming Collectie: De Franse gezondheid en fitness zorgsysteem

De Franse vlag

Dit artikel gaat verder een vergelijkende blik op landen die de Bismarck product van medische behandeling, die een mengsel van niet-openbare en openbaar bestuur aan deskundige diensten leveren benadrukt hebben geïmplementeerd. Dus aanzienlijk, hebben we de Duitse en Japanse programma’s van algehele medische behandeling beoordeeld.

Dit stuk zal zich concentreren op de gezondheidszorg in Frankrijk, waar de sociale basisnormen internet systemen zijn aanzienlijk veel meer expansieve dan in de VS, maar wier welzijn behandelingsproces draagt ​​een dichter gelijkenis met ons hebben dan de gesocialiseerd, toedieningsvoorwaarden bedienen apparaten in Groot-Brittannië en Canada. De Franse genereren ook voortdurend gestegen markeringen op medische behandeling maatregelen dan de VS

Studie: Een erfenis van welzijn behandeling in de VS

Ga door: Verstoringen in het publiek debat over medische behandeling

Blader: The People & rsquo Choice Act

Bladeren: De Zeer betaalbaar Gezondheid en fitness Alternatieven Wet

Studie: Het grote publiek Selection

Onderzoek: De Canadese algehele gezondheid behandelingsproces

Lees: De Britse gezondheids-en fitness zorg procedure

Lees: De gezondheid en fitness behandeling techniek van Taiwan

Ga door: De Duitse wellnessbehandeling methode

Bladeren: De Japanse gezondheid en fitness zorg techniek

Volgens de American Journal of Community algehele gezondheid, en ldquoIn Frankrijk, de vastberadenheid om gemeenschappelijke dekking wordt erkend door de belangrijkste politieke partijen en gerechtvaardigd zijn uit hoofde van solidariteit & ndash het idee dat er echt wederzijdse steun en samenwerking met betrekking tot de zieken en de put, de levendige en inactieven moet zijn, en dat de algemene ziektekostenverzekering moeten worden gefinancierd op basis van het vermogen om uit te betalen, niet actuariële gevaar. & rdquo

In de Verenigde Staten, ons proces is precies het tegenovergestelde. Als je ziek wordt in de ons, er zijn mensen die uw gezondheidsgerelateerde informatie zoekt in het onderzoek van een reden om je te weigeren bescherming & ndash soms met terugwerkende kracht. In de Verenigde Staten, verzekeraars zijn afhankelijk van de tarieven van hun gezond shoppers om hun winsten en reclame kosten te subsidiëren, zo effectief als de administratieve lasten achter hun strenge ontkenningen van care & ndash zeker, betalen we allemaal veel meer, zodat de financiële gewin sector is uitgerust in te houden, uit te stellen, of de betaling te weigeren om de aandeelhouders oproepen tot bevredigen. Het proces wordt gemaakt om zorg te ontzeggen aan personen die dit het meest nodig, dat is een inherent falen dat de kosteloze huidige markt niet kunnen, of niet zal richten op zijn persoonlijk.

Het Franse programma leent gunstige perceptie in ons hebben, omdat het grotere integreert persoonlijke verzekering met een universele algehele gezondheidszorg programma.

Frankrijk

De vaak geciteerde studie van de Aarde Gezondheid bedrijf dat in tegenstelling geïndustrialiseerde landen op basis van wellness zorg, op volgorde Frankrijk verscheidenheid een persoon in onderscheid, de VS hield de titel dertig zevende plaats. Een andere studie die gericht zijn op de 19 geïndustrialiseerde landen door het analyseren van een & ldquoamenable sterfte, & rdquo of het bedrag van de sterfgevallen die voorkomen hadden kunnen worden door middel van top kwaliteit van de gezondheidszorg, ook beoordeeld Frankrijk om mee te beginnen, en het Amerikaanse verleden.

In overeenstemming met Company Week, de kindersterfte lading in Frankrijk is 3,9 per duizend in tegenstelling tot zeven in de VS De levensstijl levensverwachting in Frankrijk is twee een lange tijd beter dan in de VS De Fransen hebben extra ziekenhuizen en medische professionals voor elke inwoner, en veel lagere kosten van diabetes, hart-kwaal, en vermijdbare sterfgevallen (31 in Frankrijk in vergelijking tot zestig een in de VS). Naast veel betere gezondheidsresultaten, is er geen waarneming dat de algemene gezondheidszorg wordt gerantsoeneerd de Fransen hebben geen poortwachters en zijn helemaal vrij om te beslissen over elke arts, en zie elke professionele ze willen. Artsen zijn kosten vrij om alle zorg die ze medisch belangrijke achten bieden.

Het Franse programma biedt buitengewoon uitgebreide prenatale en vroege behandeling kindertijd. In Frankrijk, moeders en hun jonge kinderen op eenvoudige preventieve behandeling via een netwerk van groepsgewijze meestal zorginstellingen genoemd Veiligheid Maternelle et Kinderachtig. Kleine kinderen worden verzorgd door een team van kinderartsen, verpleegkundigen, verloskundigen, psychologen en maatschappelijk werkers, en als een vader of moeder verwaarloost om gewoon hun kleintjes in voor standaard controles nemen, een sociaal werknemer zal controleren van de gezinsleden op eigendom . Aanstaande moeders krijgen geldelijke beloningen voor het bijwonen van hun pre-en postnatale bezoeken. Jongen of meisje behandeling wordt ook gesubsidieerd en betaalbaar voor werkende moeder en vader. Zoals Daniel J. Pedersen, voorzitter van de Buffett Early Childhood Fonds, merkt & ldquoIt & rsquos afhangt van de gebruiksduur strategie die investeringen hogere top kwaliteit gemaakt bij de start van een kind & rsquos dagelijks leven zal de dop van substantiële dividenden aan allebei van die de jongen en cultuur op de lange termijn. & rdquo

Volgens

om de & nbspAJPH, landelijke algehele gezondheid verzekeringspolis (NHI) & ldquoforms een integraal onderdeel van Frankrijk & rsquos sociale stabiliteit proces, dat normaal wordt afgeschilderd & mdashfollowing een agrarische metafoor & mdashas een gevestigde van 3 kiemen takken: (een) pensioenen, (2) geliefden toelagen, en (3) het welzijn verzekering plan en . arbeidsongeval dekking & rdquo De eerste twee worden beheerd door een landelijk fonds, terwijl de derde is te bedienen door 3 grote NHI geld: mensen voor werknemers, landbouwers en personeel, en de onpartijdige beroepen. Daarnaast zijn er elf kleinere geld voor werknemers in bepaalde beroepen en hun personen ten laste.

Alle programma’s zijn persoonlijk, maar opereren in een normaal kader en serieus gereguleerd door de govt. Ze werken door een gemeenschap van de buurt en de regionale middelen die zorg dragen voor terugbetaling aan welzijn behandelaars, kijk uit voor fraude en misbruik, en geef koper producten en diensten voor hun verzekerden.

Gezondheid en fitness verzekeringen verplicht , inschrijving is geautomatiseerd afhankelijk beroeps staan, en de middelen zijn niet toegestaan ​​te kampen met elke andere door het verminderen van tarieven of ontkennen bescherming. Het wellness zorgproces in Frankrijk is voornamelijk samengesteld uit eigen oefening operaties voor ambulante zorg, en de gemeenschap ziekenhuizen voor acute institutionele behandeling. Een ander onderscheidend kenmerk opgemerkt door de AJPH is haar eigen zorginstelling sector & ndash de belangrijkste in Europa & ndash en die beschikbaar is voor alle verzekerden mensen.

Eenvoudige bescherming omvat diensten zoals ziekenhuiszorg, poliklinische providers, geneesmiddelen op recept (met inbegrip van homeopathische items), thermale kuren in kuuroorden, verpleging huis behandeling, inkomen beloningen, en in mindere mate, tandheelkundige en visie behandeling.

Artsen in ambulante zorg worden direct betaald door de patiënten, die deze vervolgens vergoed een betaling die wordt onderhandeld door middel van het geld, vakbonden, bedrijven en de dienstverleners. Voor opname ziekenhuis bedrijven, zijn er eenmaal per jaar wereld budgetten onderhandeld elk jaar onder ziekenhuizen, regionale bedrijven, en het ministerie van Welzijn, zo goed als voor elke diem vergoedingen. Kosten voor receptplichtige geneesmiddelen worden door een commissie die medewerkers van de ministeries van Algemene gezondheid, Financiën en Industrie omvat ingesteld.

De NHI-adressen normaal ongeveer 70 pct van de wellness-behandeling kosten. Er zijn geen eigen risico, maar een matige co-betaalt. Bovendien, veel meer dan negentig pct van de bevolking onderschrijft de algehele gezondheid verzekeringspolissen tot aanvulling op deze kosten, als zeer evenals andere voordelen niet onder NHI beschermd omvatten. Langdurige aandoeningen en andere belangrijke ziekten worden vergoed in de gehele en de meeste vormen van kanker mensen worden behandeld voor kosten-vrij. Zoals hierboven geschetst, in Frankrijk, de een veel meer zorg u nodig heeft, het een stuk minder je shell uit.

In de aankoop van dit soort prijzenswaardige effecten te bereiken, het Franse besteden veel meer aan belastingen dan de Amerikanen & ndash ongeveer 21 procent van hun geld (werkgevers betalen de helft van dat) & ndash maar ook nog veel meer voor de belasting dollars betalen ze terug te krijgen. Beyond belastingen, heeft Frankrijk de prijzen ingedrukt door te onderhandelen over de kosten aanzienlijk verminderen met artsen dan hun Amerikaanse tegenhangers krijgen & ndash ze betaald krijgen over een persoon-3 van wat de Amerikaanse medische professionals doen ongeveer $ 55.000 per kalenderjaar. Aan de andere kant, als Organisatie 7 dagen factoren uit, Franse artsen & rsquo school voor gezondheidszorg wordt uitgekeerd door de voorwaarde, wanpraktijken premies zijn een deel van wat ze zijn in de VS, en de federale overheid betaalt tweederde van de sociale zekerheid belasting voor de meeste artsen & ndash een belasting die overeenkomt met 40 procent van de omzet.

Echter, snijden huisarts terugbetaling kosten niet de vraag naar behandeling te verlagen, en is niet een duurzaam proces van afnemende uitgaven meer dan de verlengde zin . In vergelijking met zijn Europese tegenhangers, Frankrijk & rsquos wellnessbehandeling kosten zijn relatief superieur op 10.seven procent van het BBP & ndash maar ze zijn nog steeds aanzienlijk te verminderen dan de 16 pct we begaan in de VS

Artsen controleren te genereren veel meer door het uitbreiden van hun getroffen individu belasting, of door de aankoop van onnodige processen & ndash een kwestie frequent in de VS zo mooi. Het Franse systeem heeft gewerkt tekorten gezien het feit dat 1985, die in 2007, was $ 9000000000. Officieren worden rekening houdend met goed gebruik te maken van zijn onderhoud bedrijf technieken om veel meer succes onder andere vergoedingen. Voor geval, zijn patiënten nu nodig om aanmelden met een basis beoefenaar vooruit reizen naar een professionele, of normaal verwerven minder vergoeding & ndash identiek aan de VS

Toch vijfenzestig pct van burgers categorische plezier met het programma, in tegenstelling tot slechts veertig% in de VS als de AJPH noten, & ldquoIt is het uiteindelijke resultaat van de sociaal-politieke strijd en conflicten te midden vakbonden, bedrijven, artsen verenigingen, en het punt uit. & rdquo Successen werden niet ‘s nachts bereikt & ndash evenmin was gemeenschappelijke zorg. Het gebeurde stapsgewijs, in opeenvolgende fasen die geleidelijk geïntroduceerd veel meer mensen vandaag de dag in de plooi & ndash en werkt echt evenzeer voor Medicare. De vrijwaring product stimuleert cliënten waakzaam van hun zorg te zijn, terwijl de resterende gewetensvol van hun gebruik.

Frankrijk beschikt over een product van het openbaar en privaat beheerde en geleverd gezondheid en fitness zorg dat de vorm van programma die kunnen ontstaan ​​weergeeft in de VS, maar de govt moet er zeker van dat de hervorming is voorzien van de juiste prikkels en toezicht om de effectiviteit te verhogen.

De volgende korte artikel zal Zwitserland & rsquos gezondheid en fitness behandelmethode onderzoeken.

Voor melding wilt ontvangen wanneer het volgende artikel van de serie over welzijn hervorming zorg wordt losgelaten, klikt u op de & ldquoSubscribe & rdquo onderstaande link.

* Als u graag een welzijn zorg verhaal te posten , met de mogelijkheid van het zien van het vrijgegeven hier vermeld, kunt u leveren me een e-mail informatie op .

Copyright & copy2009 Jenny Kakasuleff

Voor veel meer informatie :

De Franse les in Welzijn Behandeling

De Wellbeing Treatment System Minder dan Frans Nationwide Algemene ziektekostenverzekering plan

Gezondheidszorg lessen uit Frankrijk

Common Gezondheidsbescherming en slachtoffers van de VS Proces

Frans welzijn proces nog erger, maar toch veel beter dan de Britse: analyseren

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.