Welzijn beloningen van Avocado

basisinformatie over de Avocado Tree & Avocado Fruit

De avocado boom is inheems in Centraal Mexico en behoort tot de zelfde familie als kaneel en laurier. Avocado is ook erkend als alligator pear sinds haar conditie en het leer achtige look van de huid lijkt op een alligator.

De boom groeit tot een top van ongeveer 60-vijfenzestig tenen en de avocado fruit kan wegen ongeveer honderd en vijftig gram tot meer dan 1 kg. De vrucht is een bes met een zaadje.

Avocado’s hebben een milieuvriendelijke huid en het fruit rijpt aan de boom, maar rijpt op het moment geplukt. De rijpe vrucht heeft donkere milieuvriendelijke of paarse huid en product gekleurd vruchtvlees binnenin.

Professional avocado’s als het echt hard en milieuvriendelijk, maar moet worden ervaren om goed te rijpen worden geplukt. De vrucht heeft een fantastisch industriële waarde.

De wilde assortiment van avocado is geïdentificeerd als Criollo en het is kleinere en donkerder dan de gecultiveerde bereik.

Er zijn meer de tachtig soorten avocado’s en zij worden aangeboden tijdens de yr. Californië en Florida zijn de twee belangrijkste avocado genereren van Amerikaanse staten.

Benut Van Avocado

Als dienstverlener van vet is het een fantastische maaltijden voor vegetariërs en veganisten als het een superieure volume van mono-onverzadigde vetten, het aanzienlijk nodig ongewenst vet, dat is erg moeilijk om iets anders te verkrijgen uit plantaardige bronnen geeft.

Avocado kan ongekookt gegeten worden als zeer goed als gekookt voor een snel, hoewel. De reden moet niet gekookt worden voor zeer lang als de poriën en de huid oneetbaar wordt gemaakt door langdurige hitte.

Guacamole, een Mexicaanse dip, heeft avocado als basis component. Avocado kunnen ook worden gemengd in milkshakes, desserts en roomijs. Het wordt ook toegepast om sap, puree, soepen, salades en gebruikt in sandwiches en sushi.

Avocado kan worden toegepast met eieren, hamburgers, hot hoektanden enz. Wanneer minimaliseren bruin in een kleine tijd als gevolg blijkt het feit oxidatie. Om dit te voorkomen, plaatst limoen-of citroensap aan de geschilde of onderdelen te verminderen.

Het wordt gebruikt op verschillende manieren in keukens over de hele wereld. Avocado levert een romige textuur aan het voedsel wordt toegevoegd.

Avocado olie

De olie wordt gewonnen uit de vruchtvlees en niet uit de zaden en eetbaar. Het kan worden gebruikt als frituurolie of opgenomen om andere gerechten of salades.

Het wordt gebruikt in cosmetica vanwege de gunstige uitkomsten voor de huid.

De olie wordt geabsorbeerd gewoon in de poriën en de huid en verlicht droogheid en jeuk van eczeem en psoriasis.

Avocado-olie vermindert leeftijd plaatsen, geneest zonne geruïneerd huid, minimaliseert littekens, verzacht de huid ten gevolge van zijn hydraterende effect.

Het zal ook de collageen geschreven inhoud van de huid te verhogen.

positieve aspecten van avocado-olie

Avocado heeft ongeveer 76% vetten die is mono onverzadigd. in de vorm van oliezuur en palmitoleïne vetzuren, ongeveer twaalf% linolzuur en alfa-linoleenzuur poly onverzadigde vetzuren en ongeveer 12% palmitinezuur en stearinezuur verzadigd vet.

 • De superieure hoeveelheden mono-onverzadigde vetten verlagen het LDL cholesterol, hart-conditie mogelijkheid en de kans op een beroerte.
 • Avocado-olie minimaliseert artritis symptomen, risico van darm-en borstkanker.
 • De betasitosterol informatie stopt prostaat vergroting bij mannen en vermindert Het enigszins als de inname zeer groot als het enzym dat testosteron omzet in DHT. Verminderde DHT stadia verlichten symptomen van prostaat uitbreiding en bijstand aan lange termijn prostaat problemen te voorkomen. De aanzienlijke niveaus van vitamine E in het bloed verlaagt spanning, vermindert de kans op hart-kwaal, alzheimer, borst-en knielen meeste vormen van kanker en leeftijd gekoppeld oogaandoeningen gezondheidsproblemen, zoals cataract en maculadegeneratie.

  Avocado olie is echt stabiel door zijn aanzienlijk grotere roken van sigaretten probleem als in vergelijking met soja, koolzaad, maïs-of olijfolie. Dit is het motief het ook de voorkeur voor het koken.

  Nutritional voordeel van Avocado

  Avocado geeft ongeveer twintig noodzakelijke voedingsstoffen. Het bevat voornamelijk mono onverzadigde vetten zoals oliezuur en palmitolzuur alsook omega-6 meervoudig onverzadigde linolzuur. Lichaamsvet geeft ongeveer 75% van de energie.

  Het heeft veel meer kalium dan bananen, is rijk aan Bcomplex en vitaminen A, E en K.

  De vezel informatie is aanzienlijk met vijfenzeventig% onoplosbare en 25% oplosbare vezels. De onoplosbare vezels reinigt de darmen en helpt bij het voorkomen van constipatie. De oplosbare vezel handhaven van een persoon en voorkomt het volledige inname, vertraagt ​​hunger.It echt ijzer, koper, magnesium, mangaan en kalium geladen. Naast een groot tanninegehalte materiaal het is echt overvloedig in een flink aantal polyfenolen anti-oxidanten, zoals luteïne, zeaxanthine, carotenen en cryptoxanthine.

  Avocado heeft een voedingsstof stimuleren effect. In resultaat betekent dit dat het mogelijk maakt het hele lichaam om veel meer van alfa-en beta-caroteen en luteïne absorberen als het fruit wordt gegeten met voedsel.

  De Health Positieve Aspecten van Avocado

  • De mono onverzadigd vet, vooral oliezuur, (die zou up vrijwel 50 procent van de vetten informatie), te ondersteunen om de absorptie van lycopeen en bètacaroteen antioxidanten stimuleren.

  Hoewel avocado is groot in extra vet, twee / derde van dit is het hart gezonde mono-onverzadigde vetten die overeten controleert als het onderdrukt de honger. Avocado ook verlaagt cholesterol dus medeplichtigheid aan lichaamsgewicht reductie speciaal uit de buik.
  De aanzienlijke kaliumgehalte materiaal stopt ook het vasthouden van vocht en het verlagen van het menselijk lichaam ongewenst vet en verandert ook de geconsumeerde voedsel in energie en het stimuleren van spiergroei.
  De L-carnitine aminozuur belangrijkste uit te voeren is om de algehele lichaam vetten metaboliseren. Daarom stimuleert het lichaam vet verlies en vetreductie.
  De superieure vezel informatie heeft veel meer calorieën te verteren en ook behoudt 1 voller verlengd, dus nog meer helpen gewicht te verminderen.

  Do You Know?

  Dat,

 • 1/three Elke dag Noodzaak van Vit C.
 • extra dan een / 2 Elke dag Voorwaarde van Vit K.
 • Hoe trek het Avocado poriën en de huid

  niet verwijderen of slice zonder de darkish onervaren vruchtvlees van avocado net onder de huid, omdat dit bestaat uit de zwaarste focus van carotenoïden.

  Net na het verminderen van de avocado in vier kwartalen, peel off de huid zou je een banaan pellen, door het gebruik van de duim en wijsvinger.

  Dit laat de darkish onervaren buitenste laag van het vlees, dat rijk is aan deze carotenoïden, intact.

  Avocado allergie en toxiciteit

  Sommige mensen zijn allergisch voor het stuifmeel bij sommigen om de latex in de vrucht.

  pollenallergie kunnen allergische laesies in de mond en keel snel na avocado gegeten induceren.

  tekenen of symptomen als gevolg van latexallergie kan mogelijk manifesteren als maag lijden, braken of gegeneraliseerde urticaria.

  Avocado schors, bladeren, poriën en de huid, pit is schadelijk voor de dieren zoals honden, katten, geiten, runderen vissen, vogels en paarden. De schors en de bladeren bevatten een giftige verbinding persin. Het gebruik van avocado door deze dieren kan heel goed ook hen te elimineren.

  Rijpen avocado’s verhogen de enzymen die leiden tot allergie voor latex. Biologisch geproduceerde avocado heeft minder van deze enzymen.

  Koken deactiveert ook deze enzymen.>

  Category: Dieten

  Comments are closed.