Welzijn beloningen van Selderij, Zaden van de selderie, selderij sap en selderij Oil

Over Selderij Plant

De selderij plant is een kruidachtige soort plant, die van 2 rassen en riep:

 • Selderij – toen geteeld voor alleen de stengels die worden gegeten
 • Knolselderij -… wanneer ze groeien alleen voor de wortels die worden gegeten
 • Selderij wordt ook genoemd smallage

  De selderij plant groeit tot ongeveer een tot 2 tenen in top. De bladeren zijn nagenoeg gelijk korianderblaadjes maar substantiëler. Ze hebben een aromatische smaak. De bladeren beste stelen die wordt attched een populaire stichting. Selderij wanneer minimaliseren in delen wordt bruin binnenkort.

  Toch selderij stengels zijn gemaakt van veelgebruikte, de bladeren, wortels en zaden zijn zeer nuttig veel te, even als een voedingsmiddel en als medicijn. Selderij is een tweejarige plant, maar is direct beschikbaar op het kalenderjaar door. Dat gezegd hebbende, de grootste in de Thermen van smaak en van hoge kwaliteit is de 1 beschikbaar in de zomer.

  Selderij is, gezien het feit dat oude tijden, beide even gebruikt door de Romeinen en de Grieken, aanvankelijk als voedsel spullen en vervolgens, als medicatie. Met ongekookt selderij draaide de voorkeur in de 18e eeuw.

  Selderij in de VS werd gelanceerd in de negentiende eeuw. In Noord De ons, is de Pascal grote verscheidenheid ontwikkeld.

  Nutrition In Selderij

 • Selderijbladeren zijn vrij klein in calorieën, slechts 16 calorieën in 100 gram van de bladeren door het lichaamsgewicht. Ze bestaan ​​ook uit goede hoeveelheden niet-oplosbare vezels.
 • Het is een overvloedige bron van flavonoïden zoals zeaxanthine, luteïne en beta-caroteen. Dit zijn zeer goede antioxidanten.
 • Selderij bevat zeer goede hoeveelheden vitamine A, C, foliumzuur, niacine en Vit B2.
 • Het wordt in Vitamine K zeer geladen en heeft goede hoeveelheden kalium, natrium, calcium, mangaan en magnesium.
 • De bladeren en zaden hebben een aantal kritische vluchtige oliën.

  Welzijn Winsten van selderij

  De verbinding, 1-3-w-butylphthalide, stopt accumulatie van Alzhemer teweegbrengen, plaques en tangles in de geest.

  Selderij Beloningen voor de heren

 • Het bevat de feromonen – androstenon en androstenol. Wanneer selderij kleven wordt gekauwd deze worden geproduceerd door middel van de neus. Want het is een olfactorische verbinding, wordt verondersteld te resulteren in de mannelijke opdagen mooi om women.These feromonen ook verbetering van de libido.
 • Selderij stimuleert ook het sperma vertrouwen en de beweeglijkheid dus verhogen de vruchtbaarheid van een man.
 • Het is een lagere calorie hogere vezel voedsel spul dus kan zo aanzienlijk worden gegeten met uit het verkrijgen van te klagen over het plaatsen van het lichaamsgewicht.
 • Profiteert van selderij

  De kernachtige stengel en wortel top grotendeels wordt toegepast voor levensmiddelen zoals bij het maken van sauzen en soepen.

  De zaden worden gebruikt om een ​​kritische risicovolle olie samen te stellen dat is de geur-en farmaceutische industrie toegepast. De zaden zijn eveneens gebruik als kruid, eventueel gemalen of volledig. Bij deze zaden worden vermalen en gemengd met wijdverbreide of zeezout is het bekend als selderij zout. Dit zout wordt gebruikt als een component van bloedige Mary en Caesar cocktails.

  De zaden worden ook gebruikt als smaakmaker en als medicijn. De cruciale olie uit zaden is ook geneesmiddelen.

  Selderij zaden

  Selderij zaden zijn klein en bruin van kleur, maar hebben veel geneeskrachtige woningen. Meestal is Ayurveda is toe te passen gezien het feit dat honderden jaren.

  De zaden zijn toegepast als specerij en smaakstof, toegepast zowel de totale of vloer in verschillende gerechten, salades, soepen, niet-vegetarische gerechten etcetera.

  De zaden hebben een medicinaal gunstig cruciale risicovolle olie die behulpzaam in alle inflammatoire aandoeningen zoals gewrichtspijnen van artritis en reuma.

  Selderij zaden af ​​te weren muggen.

  Selderij sap

  Alle voordelen zijn dat verkrijgbaar door het consumeren van selderij zijn actueel zijn in het sap, afgezien van het vezelmateriaal. Het consumeren van selderij sap positieve aspecten door 1 resterende staat om in een geconcentreerde dosis van alle voedingsstoffen

  Sommige beloningen die zal moeten wijzen zijn:.

 • Het is een uitstekende koeling drankje in de loop van de zomer en helpt ook om de lichaamstemperatuur te reguleren.
 • Het is bij uitstek geschikt voor atleten voor het veranderen van het missen van elektrolyten, snel. De natrium informatie is natuurlijk en organisch en zo behulpzaam.
 • In Slapeloosheid, een glassful genomen kunnen worden om grote snooze te krijgen.
 • consumeren sap kan ondersteunen spoelen toxinen en vermindering van de nier-en gal stenen veel beter en sneller.
 • Het is ook een snelle manier om ontstekingen van gewrichtspijn verlichten.
 • Het is een natuurlijke alkaliserend sap verwerven van een PH dicht bij die van het menselijk systeem.
 • Selderij Olie

  Selderij zaden zijn de bron van selderij olie. Het heeft uitstekende anti-inflammatoire resultaten in artritis en reuma omstandigheden.

  Selderij olie bevat oliezuur, stearinezuur, linolzuur, palmitinezuur, palmitoleïne, myristine myristoleic en petroselnic vetzuren.

  De olie wordt gebruikt in parfums, cosmetica en voorgeschreven medicijnen.

  Sommige waarborgen en Side uitkomsten

  Haalbaar interacties van Selderij Met sommige medicijnen

  Die mensen hebben het nastreven van geneesmiddelen moeten het gebruik van selderij of contact opnemen met een arts net voor het nuttigen van selderij.

 • Diuretica
 • Anticoagulantia of bloedverdunners zoals aspirine , warfarine, clopidogrel en ga zo maar door.
 • Selderij interactie met lithium, schildklier medicijnen en sedativa.
 • Category: Gezond eten

  Comments are closed.