Welzijn Care Reform: Is het ernstig?

Op 1 oktober 2013, de formele inschrijving naar The Very betaalbare zorg Act (ACA) begon. Veel Amerikanen graag met spoed naar de autoriteiten Welzijn Care website zich aanmelden, en liep in veel kwesties. Nogal wat kopers kan niet de toegang tot de algemene uitwisselingen gezondheid te verkrijgen, en sommigen konden geen teven toegang tot de website te verkrijgen. Naarmate de tijd vorderde het, kon niemand zich inschrijven of gewoon alles zich aanmelden, of of kopen wellness verzekeringen, zoals beloofd door president Obama. Met ingang van vandaag een flink aantal uitdagingen burgers hebben ontzegd om de wellness-verzekering plan vanwege een slecht geschapen website

Een heleboel gedachten lijken te denken:. Niet President Obama behouden observeren van de voortgang van zijn handtekening wetgeving? Heeft minister van Welzijn en Human Producten en diensten weten dat er problemen waren geweest, en loste de president niet te informeren? Heeft de president niet schelen als de internet site gewerkt om de reden dat hij ervaren bereikte de beste doel van het overgaan van wellness zorg? Ik heb een aantal oplossingen over deze vraag, en het omvat de belangrijkste temperament van president Barrack Obama. Om het reageren te weten tot 1 moeten onder staan ​​hoe president Obama bezienswaardigheden zijn baan als opperbevelhebber. President Obama geeft niet om het even wie, maar zichzelf, zijn ideologie en zijn wens om te straffen de USA voor de resterende welvarend. Het zijn verlangen om pijn toebrengen aan de Amerikanen door het vernietigen van hun kostbaarste bezit gezondheid en fitness dekking. Gegarandeerd zal hij medelevend toespraken over sociale rechtvaardigheid en financiële billijkheid voor de midden-klasse te maken, maar president Obama heeft niet voorstellen in die ideeën. ze zijn gewoon termen om zijn politieke agenda te verwezenlijken. Het is. alles over hem en zijn ideologie.

Voor vele jaren, liberale politici (ik haat in contact te komen met hen die, vooral omdat ze ernstig socialisten die de naam liberale stal om hun agenda te dekken) hebben gedroomd het beheersen van de algehele medische behandeling in de Verenigde Staten, en bijna nooit in geslaagd. Naast arriveerde een senator met een gift voor het maken van inspirerende speeches.Future punt dat hij was managing for President en ontving verkozen. In een jaar gaf het Congres de Redelijk geprijsd Care Act. President Obama bereikt wat geen liberaal politicus zou kunnen bereiken: Common Welzijn Behandeling in Amerika! De Heilige Graal van het liberalisme had finnally zetten in wetgeving van het land! Missie Bereikt! AS aanzienlijk als liberale politici vierden deze prestatie, het is mijn overtuiging dat president Obama vindt dat dat dit was een overwinning niet worden gedeeld met een persoon, zelfs de democraten die door het Congres gedwongen. Zelfs terwijl de president vervaardigd marketingcampagne model toespraken bevorderen van de wetgeving, dat hij op geen enkele wijze heeft de forse tillen wilde de factuur die last viel op toen Household Spreker Nancy Pelosi van de Democraten gaan. Zo heel lang, want er was abill te verwerven boven gezondheid en fitness verzekeringen, dat is het enige dat telde voor president Obama.

Gezien de volledige mislukking van de HCA-website, het moet worden geconcludeerd dat president Obama wordt incompetent.Reviews die zijn coming out van het Congres hoorzittingen blijkt dat de wbsite bouwers ervaren geen primaire chief om contact over de uitdagingen in de loop van het ontwerp. bovendien, waarom zou de president award dit soort van een substantieel en kritiek onderneming om een ​​middelmatige corporatie? De corporatie CGI, had verschillende uitdagingen met de Canadese authorities.CGI was in dienst van de Canadese govt om een ​​pistool wetgeving handvat internet site. CGI heeft deze soorten een verschrikkelijke positie, de Canadese regering herroepen hun deal.To overmaat wose, het contract voor deze massale en geavanceerde uitdaging werd toegekend aan CGI, zonder de noodzaak van een bod.

In deze geweldige land, we hebben veel van het computersysteem technologische innovatie giganten: Microsoft, Google, Apple, Verizon om een ​​handvol te noemen. Er zijn ook tal van andere persoonlijke computer technologische innovatie die presteren voor federale organisaties, zoals CDWG. Ik luister naar deze bedrijven voor de afzet van hun uit te voeren op de radio dag tot dag, nog steeds president Obama gekozen een obscure corporatie aan de HCA web page.Futhermore maken, dit contract voor deze zeer geavanceerd werk werd gegund aan vriendjes van First Lady Michelle Obama, zonder dat een enkele bid.Sure, de senior vice president van CGI een klasgenoot van Michelle Obama. Blijkbaar Mevrouw Townes-Whitley was een klasgenoot van Michelle Obama aan de Princeton University. Het is niet een uit te breiden dat deze overeenkomst werd toegekend aan CGI omdat hun huwelijk. Kun je Kapitalisme zeggen?

De bottom line is de president had geen zorgen over tot toewijzing aan de ACA website tot een bedrijf met een geruite prestaties rapport. Wellness verzekering plan is een bijzonder van kostbare bezit van een burger. Hoe kon president Obama deze overeenkomst voorgelegd aan een incompetente corporatie? Het antwoord is eenvoudig, de kosten-effectieve zorg Act was niet in staat de onverzekerden, het was niet doorgegeven aan de kosten van de ziektekostenverzekering te brengen, noch werd overhandigd aan grotere rewards.The ACA politieke agenda te plaatsen werd door liberalen gewoon de controle over te nemen de natie, wellness verzekering coverage.The ACA was een agenda om de liberalen ‘Heilige Graal te bereiken.

President Obama alleen zorgen over het vervullen van zijn politieke doelstellingen, die geen van zijn geweldig voor Amerika. Berichten uit congres blijkt dat de dollar selectie gedeelte van de site niet is produced.How kon de regerende administratie programma starten een site die niet compleet is? Deze website prijs $ 650million en nam 3 vele jaren construct, waar heb je al de inkomsten gaan?

Duidelijk De Economische Treatment Act was niet bedoeld om te doen wat de president eiste. Voor al diegenen die in staat zijn om de webpagina toegankelijkheid waren de uitkomsten belandde de volledige omgekeerde. Het is onbetaalbaar, 5.000.000 verzekerden hebben annulering kennisgevingen ontvangen, en het dus geïdentificeerd als beloningen zijn ondermaats! Nu president Obama gezegd tijdens zijn excuses voor het liggen aan de ons over zijn algehele medische behandeling voor te bereiden, dat zijn was niet dom. Ik denk dat hem maar ik denk dat hij de Amerikaanse s zou zijn om te dom om te bepalen dat ze ervaren is bedrogen. Immers, werd de linkervleugel media bereid zijn om te schakelen e epresident trek de wol over onze ogen. Het goede ding is, het niet werken, we zijn nu voor nu gevangen met de onbetaalbaar Care Act.

Category: Dieten

Comments are closed.