Welzijn en de gezondheid en fitheid van Bananas

Er is een oefening trend gaande is en absoluut iedereen is normaal willen voor dingen om hun welzijn, aanwezig enkele duurzame kracht te verbeteren of helpen bij de vooruitgang en verbetering van spiermassa. Er zijn een selectie van fruit en groenten die de gezondheid en fitness voordelen hebben, maar de banaan is in feite een single die is veel gunstiger dan de meeste. Dat bekende cliche dat een appel per dag houdt de zorgverzekeraar weg staat moet worden aangepast om een ​​banaan. Een banaan heeft veel meer koolhydraten, fosfor, voedingsstoffen en vitaminen dan een appel doet en is ook gevuld met kalium. Met alle natuurlijke vitaminen en koolhydraten bestaat uit, zal bananen u voorzien van een superieure hoeveelheid normale energie verstoken van de crash / steek gelaten van een espresso / cafeïne of elektriciteit afhankelijk genotmiddelen hebben.

Typisch beschouwd als een voorziening voor koolhydraten vanwege de suikers die ze bevatten die je lichaam omzet voor vitaliteit gebruik, vervangen ze de spier glycogeen (suiker) die wordt gebruikt tijdens de training sessies. In punt, Downing een paar bananen op voorhand van een training kan u voorzien van voldoende elektrische energie om elektrische kracht die je via een krachtige uur uitgebreide training. De grote kalium materiaal hen / kramp kan verminderen, hetgeen niet alleen superieur in gezondheid zinnen maar ongelooflijk voordelig voor meisjes die post via hun maandelijkse cyclus. De hogere concentraties van de vitamine B6 verlicht de menstruele pijnen door het beheer van bloedglucose bedragen. Ze zijn ook in verband met preventie ochtend ziekte voor de duur van het zwanger zijn. Kalium is direct gekoppeld aan de verlaging van de bloeddruk en beroerte kans als perfect. Bananen begeleiden ook het lichaam van de bloedsomloop door het verstrekken van grotere concentraties van zuurstof naar de hersenen (het creëren van je meer te informeren en uit te breiden geest vermogen), wat bijdraagt ​​aan de regulering van geschikte h2o stabiliteit aan de lichaamsbouw en het behoud van een regelmatige hartslag. Large in oplosbare vezels, bananen werken als een zuivere laxeermiddel die darmgezondheid versterken en constipatie te voorkomen zonder irritatie u dat gevreesde diarree. Voor alle gezondheids-en fitness-fanatici / bodybuilders die een aanzienlijke hoeveelheid geld van eiwit / roze vlees op een normale basis eten, zal dit vooral nuttig in het helpen regelmatige stoelgang te voeren.

U kunt stemming versterker nemen aan de lijst van voordelen voor deze enorme fruit. Die een chemisch geïdentificeerd als tryptofaan, die je lichaam omzet in serotonine (hormoon dat de stemmingen, seksueel gedrag regelt, vermindert honger en onderdrukt de notie van pijn) bananen kan je een all-natuurlijke aanzienlijk en het verminderen van prikkelbaarheid. Voor alles wat je mensen die roken, kan de B-vitaminen en mineralen verminderen de terugtrekking gevoelens ervaren wanneer je voordoen off van de nicotine. Voor mensen mensen die willen genieten van een goede consumeren, of twee, of 3. Wanneer ga je een klein over bord met het alcohol gebruik, zal bananen op natuurlijke wijze kalmeren de buik, het aanvullen van vitamines het lichaam en opnieuw bouwen gewone bloedsuikerspiegel, het verminderen van de uitkomsten van een viering kater. Zij consolideren ook buik zuren, het beperken van irritatie van het maag-procedure en het onderschrijven van intestinale welzijn voor al diegenen die veel zure maaltijden te consumeren, gaan door aan hart verbranden en / of zweren.

Als je bloedarmoede (een ijzerdeficiëntie), bananen een hoger ijzergehalte materiaal dat de vorming van rode bloedcellen en hemoglobine stimuleren (maakt het mogelijk bloed sneller stolt), die is kritisch wanneer u bloedingen / gesneden of andere vorm van ernstig letsel. Zoals je hebt onderzoeken, de banaan is buitengewoon veelzijdig. Het kan niet alleen worden gebruikt voor pure energie van tevoren van uw oefening routine, het functioneert ook uitstekend bij het herstel van een uit te werken. De suikers in bananen verdelen eiwitten aan je spiercellen net na uw ruige workout u heeft uitgeput. Integratie van bananen om je te publiceren werk schudden / alternatieve maaltijd zal helpen bij het terugvinden enorm. Veel meer normaal dan niet, of ander ding dat is gezond en goed voor normaal smaakt roergebakken onzin. Maar niet in dit geval, de banaan is een fantastisch smakende snack die je overal kunt hebben met je. Ik zou niet aanraden voor wandelingen uit de supermarkt retailer zonder een bundel of twee.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.