Welzijn en veiligheid in Aged Care – Technieken van Going en beheren in Wellness behandeling toe te passen

De betekenis van het gaan en het beheer van functies in behandeling huishoudens

De belangrijkste moeder natuur van het verschuiven van mensen met een handicap in behandeling woningen en andere gezondheids-en fitness-zorg voorzieningen is gecategoriseerd als een aanzienlijk risico actie voor even de gezondheid behandelaar en de patiënt. Als zodanig zijn het veld wellness care procedures vastgesteld voort voor de risicovrije managen van klanten die tot doel heeft het risico op letsel en ongevallen en verlagen zo veel als heel misschien verzekeren veilige tillen, overdragen en herpositionering van de patiënten.

Welzijn zorg verkopers zijn nodig om zich strikt aan de opgelegde voorschriften en regels in welzijn behandeling voorzieningen waarin bepaalde technieken en behandelingen van veilig beheren van personen met een handicap die de ondersteuning nodig in hun dag-tot-dag dagelijks leven acties, voornamelijk patiënten in verpleeg huishoudens of ouderen behandelcentra veeleisende bijgestaan ​​wonende ondersteuning.

Verantwoording van zorginstellingen

Correct verrichten van een behandeling om goed te stimuleren zijnde fundamentele veiligheids bij het uitvoeren van client-beheer zal de juiste techniek voor het vervoeren en het ondersteunen van mensen in ziekenhuizen betrekken en zorg huishoudens. Werkgevers en werknemers van wellness zorginstellingen zijn verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van deze wellness en bescherming van het werk doen beleid dat bestaat uit risico-evaluatie in het kader van de individuele omgang met als streven deze gevaarlijke office activiteiten.

De getroffen individuele omgang met wetgeving moet ook het gebruik van geschikte mechanische tilhulpen wanneer handmatig tillen is niet haalbaar, en de standaard controle van hefwerktuigen te ondernemen, zodat dergelijke spullen worden onderhouden in goede staat op alle momenten. De verordening omvat ook de levering aan medische behandeling medewerkers van typische veiligheid instructie en toezicht om ervoor te zorgen dat hun competentie op gids overbrengen van en het omgaan met van de patiënten en het geschikte gebruik van hefwerktuigen wordt gehandhaafd.

Het is essentieel om te begrijpen dat zowat alle gezondheid en fitness zorg fouten worden direct geassocieerd met het toegepaste systeem in behandeling eigenschappen en in ieder welzijn verwerker, en niet als een omstandigheid van menselijke onachtzaamheid of wangedrag.

Gezien het feit dat elke mantelzorger werkplek routines wordt beheerd door een uitgevoerde methode van de klus te klaren cursus van actie opgericht in een organisatorisch kader, dan is het verbeteren van deze procedure om een ​​betere behandeling oplossingen geven is het van essentieel belang om afnemende welzijn zorg gerelateerde problemen .

Bepaling van de mogelijkheid opgenomen

Er zijn veel elementen te overwegen bij de uitvoering van de klant beheren actie. Een beoordeling van de gevaren verbonden moet om te beginnen worden uitgevoerd alvorens de verhuizen van de getroffen persoon uitgevoerd. Het is best om uit de buurt van de patiënt omgaan blijven met zo veel als haalbaar, rekening houdend met het inherente gevaar voor de veiligheid van de betrokken persoon. Analyse van de situatie van de patiënt is de eerste prioriteit in te kopen om te bepalen of de omstandigheid bij de hand vereist voor de overdracht of herpositionering van de patiënt.

Bij het doornemen van de cliënt nodig is, getroffen persoon gedrag en gezondheid en fitness kwestie zal moeten worden gezien als dit soort als symptomen van ongemak of zorgen en paniek, hun potentieel volledig te begrijpen en zich houden aan richtlijnen, hun feitelijke fysieke afmetingen en ponden, in aanmerking genomen dat slechts een welzijn zorg werknemer niet voldoende feitelijke zal hebben fysieke taaiheid zware personen of klanten die onbeweeglijk verhogen.

Bovendien, het getroffen individu balvaardigheid die de verzorger fysieke en welzijn situatie die direct kunnen beïnvloeden het vermogen om de inspanning te voeren bevat moet worden bekeken als. Ook, net voordat u doorgaat naar de opheffing te voeren en gaan activiteit, ervoor zorgen dat er genoeg ruimte om al rond te gaan en dat het pad voor de overdracht is absoluut vrij van eventuele obstakels.

De hoofddoel van het uitvoeren vóór evaluatie is het risico van beschadiging en ongelukken die inherent zijn aangetast individu omgaan actie verlagen. De risico-evaluatie log moet op worden bewaard voor toekomstig gebruik en beoordeling in te kopen om spoor van de verslechtering of de ontwikkeling van de individuen algemene probleem gezondheid, zoals lichaamsgewicht en mobiliteit, die zal helpen beslissen de grootste aanvaardbare strategie ideaal voor het verplaatsen en beheren houden aan bestaande kwaal van de patiënt relevante oefenen, dit problemen de twee het gebruik van zowel manueel hanteren of wanneer die het gebruik van mechanische hijsgereedschappen.

gids Omgaan met

Alleen maar een gezondheid en fitness behandeling werknemer normaal gesproken voldoende toereikend zijn bij het uitvoeren van handmatig tillen van patiënten die in staat zijn om te wandelen met begeleiding. Voor personen die onbeweeglijk of sterk afhankelijk is het verstandig om zonder risico’s managen uitoefenen door normaal beroep doet de hulp van nog een andere algemene gezondheidszorg werknemer in krijgen om het gewicht van de individuele verdelen onder twee of extra personeel, op deze manier algemene gezondheidszorg werknemers kan het geval van getroffen individu voorkomen valt als het minimaliseren van de kans dreiging ontstaat dat incidenten en persoonlijk letsel van beide even de zorgverlener en de patiënt.

Probeer ook niet vergeten om meestal positioneren een gang riem vastgemaakt rond de taille van de patiënt bij alle gelegenheden bij de vervulling gids handling. En als waarschijnlijk, altijd toestaan ​​dat de betrokken persoon om deel te nemen aan het verschuiven activiteit.

Standard hulp overdracht van valide personen tussen zitten en staan ​​met een bepaalde algehele hulpverlener.

Hulpmiddelen gaan wandelen manoeuvre van valide getroffen individu door het leveren van begeleiding op de taille of heup.

… uit zitten situatie

… op de permanente situatie

Tillen met Assistive Device

Niet mogelijke scenario’s die helpt voorkomen dat het gebruik van handmatige beheren vereist voor het gebruik van geschikte mechanische hefwerktuigen. Hoewel het langere tijd zal nemen om dan handboek beheren samen te stellen en noodzaak om meer hard werken om goed te gebruiken, is verplaatsing van de patiënt met behulp van draagsysteem bevestigd als een aanzienlijk veiliger voorkeur opzichte van handmatige omgang met die kwetsbaar is voor de menselijke problemen die de neiging van onzorgvuldig heeft verzorgers te slepen als alternatief de klant dan gebruik te maken van milde manoeuvre in het uitvoeren van de taak.

Als een verzorger het hijsen van de patiënten werken met hijsmiddelen kan beheren, is het sterk aanbevolen in de meeste behandeling configuraties dat twee gezondheid en fitness behandelend personeel moet aanwezig zijn bij alle gelegenheden zijn bij het tillen van patiënten maken gebruik van ondersteunende gadget in te kopen om te gaan met de taak competent.

Een aantal cruciale punten moeten worden overwogen wanneer het hijsen van de patiënt-werkgever hefinrichtingen. Zorg ervoor dat het gebruik van de juiste stijl en de meting van sling voor elke specifieke patiënt gezien het feit dat niet alle cliënten hebben precies dezelfde lichaamsbouw kader en pond, en stroppen hebben unieke soorten van de rede en apps als goed, er zijn stroppen voor toiletgebruik, stroppen voor het baden , stroppen voor geamputeerden, en schouder stroppen, maar de meest gebruikte is de algemene doelstelling sling.

Gezondheid en fitness care medewerkers toegewezen aan hefwerktuigen werken moet echt de geschikte instructie en kennis bekwaam genoeg om te zijn doet de patiënt overdracht gebruikmaking hijsmiddel ze echt zijn ingericht voor onderscheiden welk aantal takel of banden te gebruiken voor elke specifieke vorm van software valt bewustzijn van de overgewicht vermogen van de hefinrichting met betrekking tot de lading over te worden uitgevoerd, en ook de mogelijkheid om de juiste tilband geschikt is met het takel identificeren. Zorg werknemers moeten ook verzekeren dat de patiënt goed is vastgebonden om vallen te voorkomen.

Bewezen dan is een illustratie van een van de basisdoelstellingen Hoist

Hoger dan is een illustratie van een Permanent Hoist

Dit toont een foutieve verscheidenheid aan sling. De kleine dimensionering van de sling is geen hulp te geven aan het hoofd en de hals van de patiënt. De ondermaatse sling is ook vernauwd voor de patiënt, is de minimale ruimte stoppen van een comfortabele positie voor de schouder en dijen.

Dit is de zoveelste illustratie onbehoorlijk reeks sling. Deze oversized sling resultaten in extreme spanning als gevolg van de onjuiste positionering van de dijen en knieën van de getroffen persoon, deze plaatsing hebben de mogelijkheid neiging voor de getroffen persoon te glijden via de draagdoek en vallen.

Dit is Een voorbeeld van een geschikt ras van een standaard doel mitella dragen van een patiënt die is comfortabel uitgerust met de juiste hulp. Ontdekken hoe het geschikte aantal ideale grootte sling richt de kop en weer terug van de patiënt, is dit bij voorkeur de meest geschikte plaatsing die hoofd van de patiënt, nek, schouders en weer beschermt. Met de klant gaan door afwezig mechanische samenstelling van de takel, de neiging om hun knieën, benen en voet klop wordt vermeden.

De patiënt is absoluut in een zeer lastige positie met dit ras van toiletbezoek sling emplacement. Zoals hier getuige van, wordt de betrokken persoon eerder glijden via de toiletgang sling. Hoofd, nek, schouder en weer begeleiding niet wordt bereikt, het plaatsen van het gewicht van de patiënt geconcentreerd onder de armen en benen.

Dit toont een juiste positionering van de opdrachtgever op een toiletbezoek sling, inrichting voldoende steun aan het hoofd van de patiënt , nek, schouder en weer.

Dit is een verkeerde software van de schouder sling. De patiënt lijkt te zijn opknoping door de strop rond zijn oksel, het produceren van zijn gewicht gericht op de draagdoek minder dan zijn armen, waar intense druk schade kan veroorzaken aan zijn armen en schouders. Er is ook een potentieel gevaar van uitglijden als gevolg van de sling.

Dit is een geschikte software van de schouderband. De getroffen persoon is gepositioneerd in een marginaal rechte houding met weer volledig ondersteund door de slinger en de knieën en voeten voldoende rustte

Ik, de auteursrechthebbende van deze functie, maak het hierbij onder de vast te houden aan licentie.:

Welzijn en Veiligheid in de ouderenzorg – Methoden van Verhuizen en Omgaan met in medische behandeling te volgen door ianjonas wordt onder een Inventive Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken drie geaccrediteerd. Unported.

Category: Gezond eten

Comments are closed.