Welzijn Expert diensten Administratie Carrière Beschrijving

Welzijn diensten beheerders voeren een assortiment van taken die het beheer van de facturering en de selectie te betrekken, gebruik van de diensten van en begeleiden van medewerkers, gebruik te maken van de plaats van het werkplan en de technieken, het kopen van materialen en het toezicht op de begroting en getroffen individu circulatie. In sommige gevallen, medische producten en diensten beheerders de klus te klaren met medische professionals of andere welzijn behandeling van werknemers bij de coördinatie van dag-tot-dag routines, het formuleren van plannen of het beheer van zakelijke onderneming procedures.

Wellness behandeling beheerders verschillen volgens de methode van de plaats van het werk. Sommige de klus te klaren als professionals. Bijvoorbeeld, welzijn informatie beheerders behouden en ervoor te zorgen dat de bescherming van de gezondheid gerelateerde informatie, en verpleging eigendom beheerders toezicht houden op de activiteiten van de verpleging behandeling voorzieningen. Andere personen opereren als generalisten, verantwoordelijk voor het beheer van de complete dienstverlening.

algehele gezondheid bedrijf beheerders kan worden waargenomen in een breed scala van gezondheid-gerelateerde voorzieningen, zoals ziekenhuizen, werkplaatsen artsen, verpleging voorzieningen en ambulante en thuis gezondheidszorg voor de behandeling. Tal van gezondheidszorg beheerders het werk doen in de buurt van de klok om de reden dat van de 24-uurs behandeling die de meeste patiënten nodig hebben, en hun werk kunnen ook een aantal reizen opdagen bij vergaderingen of onderzoeken zus voorzieningen.

Een bachelor’s degree in welzijn bedrijven administratie – verkregen binnenkant van 4 jaar van een hogeschool of universiteit of hogeschool – wordt verwacht voor entry-bedrag posities, in het algemeen in kleine zorginstellingen of afdelingen in wellnessbehandeling bedrijven. Een twee-kalenderjaar master software, niet alleen in de algehele gezondheid providers administratie, maar ook in de bijbehorende locaties zoals gemeenschap algehele gezondheid, gemeenschap administratie of bedrijfskunde is niettemin de gemeenschappelijke academische noodzaak voor diegenen die een groter loon willen, een breder selectie van de vooruitzichten op werk en / of specialisatie op een bepaald gebied.

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor figuren, bestuurders wellness hulp vervaardigd een impliceren jaarloon van $ 88.750 in 2008. De BLS verwacht een baan vooruitgang niveau van 16% in het wellness-dienst administratie tussen 2008 en 2018. Dit is een veel veel sneller bedrag dan wat de initiatieven bedrijf voor alle Amerikaanse beroepen in de loop van de exacte tijd periode.

Category: Gezond eten

Comments are closed.