Welzijn Gevolgen van Chewing Gum

De American Dental Association (ADA) heeft zijn zegel van goedkeuring gespecificeerde talrijke merknamen van suiker-kosteloze kauwgom, waarin staat dat het kauwen van deze goederen tandbederf kan verminderen. Kauwgom direct na verhoogt speeksel output in de mond, die helpt verdunnen en wegvoeren enkele van de zuren die door micro-organismen op tand oppervlakken die inwerken op levensmiddelen. De ADA heeft geen afdichting geven aan een niet-suiker-kosteloze kauwgom. Het moet in acht worden genomen, zelfs zo, dat een deel van het tandvlees op de lijst worden vervaardigd door de William Wrigley, Jr, Enterprise, die ook economisch ondersteunt enkele ADA pakketten.

In 2006 onderzoeken wetenschappers van de Glasgow Caledonian College en de Universiteit van Liverpool geconcludeerd dat kauwgom mannen en vrouwen kan helpen voorkomen dat in tussen-food traktaties door het verlagen van hunkeren. Het onthulde dat drang naar voedsel voor zoete snacks verminderd onder de deelnemers aan het onderzoek. Geen drang naar voedsel te verminderen werd geclaimd voor zoute snack hunkeren, maar toch.

Een analyse uitgevoerd door de GKT Dental Institute of London bijbehorende mensen met zure reflux. Gezien het feit dat uitgebraakt maagzuur tanden kunnen aantasten en schade toebrengen aan de slokdarm, is gezocht naar een manier om te bezuinigen het zuur komt in de slokdarm. De studie concludeerde dat het kauwen van suikervrije kauwgom gedurende dertig minuten vlak na een maaltijd de som van zuur het invoeren van de slokdarm van de buik kan verminderen.

Suiker draagt ​​bij aan tandbederf. Bovendien is frequent bekend dat grote hoeveelheden geraffineerde suiker in het dieet tot een hoop andere kwalen zo perfect met overgewicht en diabetische problemen.

Daarnaast onderzoekers van Gastro-enterologie en Voeding in Orlando, Florida, ontdekt dat de inname van kauwgum een ​​slechte factor kan zijn. Hun overzicht beschreven drie-gezondheid gerelateerde omstandigheden van kleintjes die constipatie, diarree of oesofageale obstructie doorstaan ​​direct na het slikken van kauwgom.

Meestal wordt niet kauwgom in het algemeen dat een dilemma, maar een bepaalde component veroorzaken. De ‘Britse Health-gerelateerde Journal’ beschreven twee patiënten die zijn toegelaten tot de zorginstelling met extreme overgewicht verminderen, voortdurende diarree en andere darmklachten. Deze beide werden in het patroon van regelmatig kauwgom bestaande uit sorbitol, een kunstmatige zoetstof. Zodra de gom met sorbitol werd verwijderd, de gezondheid versterkt.

Category: Gezond eten

Comments are closed.