Welzijn positieve aspecten van Monoatomic en colloïdaal goud?

Wat is colloïdaal goud?

Goud is een belangrijk staal die is gewaardeerd sinds historische gevallen en werd na verondersteld alle van de energie en het vermogen van de zonne-energie op te nemen. Colloïdaal goud is tegenwoordig bekend als een gezondheids-en fitness gezondheid aan te vullen dat de genezing kan ondersteunen en leiden tot verbetering in een flink aantal medische aandoeningen. Dus wat is colloïdaal goud? Het is een suspensie van microscopische deeltjes van goud in vloeistof, meestal gedestilleerd water. Colloïdaal goud is ook geïdentificeerd als Nanogold en de kleur van de suspensie kenmerkend zowel een levendige rode kleur of slibachtig gele kleur als de gouddeeltjes groter

Gewoonlijk gouden nanodeeltjes vervaardigd in een fluïdum door reductie chlorogoudzuur. Net na oplossen van het chloorgoudzuur, wordt de vloeistof vrij snel afnemende middel extra geroerd. Langzaam neutrale goudatomen zijn ouderwets en vroeg of laat de vloeistof uit te oververzadigd en goud begint neer te slaan in de verscheidenheid van sub-nanometer deeltjes. Naarmate er meer atomen zijn gevormd dat ze zich aan deze deeltjes en de uniformiteit van de deeltjesgrootte is allemaal neer op hoe krachtig de resolutie wordt geroerd.

Erfgoed van Colloïdaal Goud

Het concept of strategie van een Elixir van gevestigde van goud Lifetime is over gezien het feit dat de historische tijden. De historische Egyptenaren gebruikt goud in de tandheelkunde en dachten dat als ze ingeslikt de gekoesterde stalen die hun bestaan ​​druk zou worden gestimuleerd en dat deze beide hun menselijke lichaam en ziel zou worden gezuiverd. Een elixer werd opgericht in Alexandrië, geïdentificeerd als vloeibaar goud, die zogenaamd de jeugd en kracht zou kunnen herstellen naar de oude en zieken. In het historische Rome, werden goud zalven worden gebruikt om de poriën en de huid klachten en zweren en colloïdaal goud werd gebruikt om glas vlekken genezen. De kleur van het glas gemaakt afhankelijk van de concentratie van het goud, en de Romeinen wist levendige tinten van paars, paars en geel glas bereiken met dit systeem.

Gold elixers voor welzijn en schoonheid werden populair in Middeleeuwen en Renaissance Europa, en Diane de Poitiers, de bekende koninklijke maîtresse van koning Henri II van Frankrijk, werd beweerd haar mooie witte huid en jeugdige lijkt te perfect in verouderde leeftijd door het consumeren van een gouden elixer te hebben gehandhaafd. De bekende alchemist Paracelsus verluidt bedacht een drankje wel of drinkbaar goud. Als een alchemist, Paracelsus zou hebben overwogen dat het vertegenwoordigde de perfectie van onderwerp en dat door het verkrijgen van goud in uw totale lichaam je verjongende en in evenwicht brengen van je leven rijden zou zijn. Het was dit concept van Paracelsus dat Michael Faraday geïnspireerd in 1857 om te produceren wat hij noemde geactiveerd goud en dat was de allereerste zuiver exemplaar van colloïdaal goud. In 1898, Richard Adolf Zsigmondy, bedacht de eerste colloïdaal goud in verdunde oplossing en in de vroege 20 e eeuw, zou chirurgen een gouden munt onder de huid in de buurt van een pijnlijk en ontstoken gewricht te naaien, te helpen verzachten de pijn en het minimaliseren van de irritatie.

Welzijn Voordelen van Colloïdaal Goud

Colloïdaal goud wordt toegepast om de tekenen en symptomen van verschillende gezondheidsproblemen en ellende te verminderen. Gezondheidsgerelateerde experimenten hebben aangetoond dat het gebruik van het verlicht de symptomen van pijnlijke, gezwollen gewrichten die gerelateerd zijn met artritis. Het krijgen van colloïdaal goud wordt verondersteld om de mobiliteit te verbeteren, de ontsteking rondom het gewricht en het lijden van artritis te verlichten, want goud is een immuun-onderdrukkende en zo verstikt de auto-immune reactie en pijnlijke zwelling van reumatoïde artritis. Colloïdaal goud is ook geïdentificeerd als een energie en libido booster, want het stimuleert de pure mobiele functies van ons lichaam. Met het als een welzijn gezondheidssupplement is ook bekend om te helpen verbeteringen aan psychologische alertheid, als het verbetert de geleiding betreffende neuronen in de hersenen. In het onderzoek, werd bekend dat personen die nam colloïdaal goud elke dag voor een maand bevestigd versterkte mogelijkheden om zich te concentreren en getogen IQ concentraties. Colloïdaal goud is ook nu nog gebruik gemaakt van voor nerveuze aandoeningen die slechte concentratie, geheugen vermindering, wanhoop, nervositeit en problemen met taal vereisen. Het kan ook worden opgevat als een relaxerend, want het kalmeert de zenuwen en verlicht stress.

In de 19 e eeuw in de Verenigde Staten, colloïdaal goud werd gebruikt als een te ontdoen voor alcoholisme, drankzucht of zoals het toen werd genoemd, en wordt toch nu gebruikt om cravings te verminderen voor nicotine, cafeïne, suiker en likeur. Colloïdaal goud product wordt toegepast als een anti-aging behandeling voor de huid en er zijn colloïdaal goud lotions aangeboden dat actueel lijden verlichten. Deze kostbare metalen wordt ook gebruikt in sommige modieuze kankertherapieën. Microscopische goud wordt geïnjecteerd in mensen die lijden aan prostaatkanker te helpen verminderen de vooruitgang van de kanker, en vrouwen van alle leeftijden zijn gespecificeerd goud remedies als een behandelingsmethode voor eierstokkanker meeste vormen van kanker.

Potentiële risico’s van het nemen van colloïdaal goud

Zoals bij elk voedingssupplement of gratis te genezen, moet je voortdurend overleg dan met uw arts voorafgaand aan het gebruik van colloïdaal goud als u een goedgekeurde medicijnen of zijn bij alle betrokkenen over alle waarschijnlijke kant gevolgen. Het bezit verklaard dat, het wordt beschouwd als het krijgen van niet-schadelijk en als het krijgen van geen meldingen facet resultaten. Colloïdaal goud kan ook veilig worden in combinatie met andere farmaceutische middelen en gratis remedies. Goud is de enige grote metalen dat een goede hand atoom rotatie heeft, dus het is gunstig verdragen door het menselijk lichaam. Toch, als goud wordt bestaande in het menselijk systeem in ongewoon significante concentraties, kan het rechtstreeks aan goud vergiftiging. De indicatoren van deze vergiftiging assortiment aan bloedarmoede, die zou voortvloeien in zeer bleke huid, duizeligheid, misselijkheid, een metaalachtige smaak in de mond, heel mooi haar en broze botten en tanden. Goud zal ophopen in lichaamsbouw weefsels rond de tijd en kan kwaad om het beenmerg, de lever en de nieren veroorzaken. Daarom, artsen meestal pleiten dat slachtoffers artritis op goud therapie standaard bloed controles aan de reeksen van deze kostbare metalen te controleren in hun menselijk lichaam.

Monoatomic Gold

De gedachte van monatomisch goud, ook geïdentificeerd als goud poeder of wit goud poeder is overal al duizenden jaren. Bijvoorbeeld, de oude Egyptenaren beschouwden dat door zich te voeden op gepoederde goud, dat ze konden onsterfelijkheid verkrijgen. Wit poeder goud in historische gelegenheden was een verbinding gedacht alleen worden genomen door royalty en ingewijden in de mysteriën, en het was bedoeld om uitstekende levensduur en vitaliteit op de mensen die nam verlenen. In de VS in het midden van de jaren zeventig een boer genaamd David Hudson ontdekte een wit poeder dat hij geloofde was monatomisch goud hoewel hij hoopte om goud en zilver te halen uit het afval van een eerdere mijn in Arizona. Hudson beweerde dat zijn monatomisch goud had een aantal prachtige wellness positieve aspecten en een aantal vreemde eigenschappen alsof je een superieure-temperatuur supergeleider en verhitting de juiste manier resterende staat te zweven als de gouden poeder vervolgens gewogen veel minder dan helemaal niets. Hij gelabeld deze witte goud poeders in de jaren 1980 als ORMEs of Orbitally Herordende monatomic Features. David Hudson bereikt patenten voor zijn monatomisch goud in het Verenigd Koninkrijk en Australië en begonnen gelijk te wit goud poeder met het elixer van het dagelijks leven, het voedsel van de goden en zelfs de filosofen steen.

Als u wilt overwegen colloïdaal goud voor door jezelf, kan worden gekocht in de algehele gezondheid levensmiddel winkels en verkooppunten die gratis oplossingen. Colloïdaal goud kan ook gemakkelijk worden gekocht op het net en Amazon heeft een uitgebreid assortiment van colloïdaal goud items voor u om te bladeren door middel van en het verkrijgen van.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.