Welzijn Triangle Details

Welzijn Driehoek was het geesteskind van de leerlingen van de Tanana Midden Universiteit in Fairbanks, Alaska. In 1997 eindigde honderdtwintig achtste klas studenten tot gevraagd om essays over wat ze beschouwd als de meest relevante welzijn moeilijkheden voor andere achtste klassers in hun wijk te voltooien. Slechts een uur van het college tijd zowat elke werkdag was gewijd aan onderzoeken. De baan werd in slechts 10 dagen voltooid. Uiteindelijk, de leerlingen versmald hun zaak enig verschil neer op een paar gebieden van analyseren: fysieke welzijn, geestelijk welzijn en sociale algehele gezondheid

.

Om de standaard uitgangspunt van de Gezondheid en fitness Driehoek, zoeken op de onderlinge afhankelijkheid, verbondenheid en interactie van de 3 zijden te realiseren. Lichamelijk welzijn kan eventueel direct of indirect te maken hebben met psychische welzijn en sociale algehele gezondheid heeft een grote invloed op zowel de geestelijke en lichamelijke welzijn. Bijvoorbeeld, kan psychologische angst teweegbrengen verschillende welzijn problemen die deze als superieur bloed spanning. Echter, de gezelligheid met vrienden zorgen te verlichten. Ook kan ongepast voederen op gedrag teweegbrengen lage bloedsuikerspiegel, die kan leiden tot prikkelbaarheid. Niet alleen heeft dit een effect op psychologische algehele gezondheid kan leiden tot u te ontwikkelen tot een sociaal isolement.

Werkelijke fysieke gezondheid wordt beïnvloed door het voedsel dat je te nemen, de hoeveelheid werk die je krijgt, je slaap stijlen en uw mondhygiëne. Sturen duidelijk van drank-en drugsmisbruik zijn cruciaal voor werkelijke fysieke gezondheid en fitness.

Psychologische gezondheid heeft betrekking op de manier waarop wij zorgen voor spanning en depressie. Bij het analyseren van iemands psychisch welbevinden, moeten we kijken naar de manier waarop ze omgaan met de complicaties van dag tot dag bestaan, en de manier waarop ze betrekking hebben op hun vrienden en familie.

Iemands sociaal welzijn wordt beoordeeld door de manier waarop ze betrekking hebben op andere personen. Een sterk netwerk van partners, en de mogelijkheid om de functionaliteit in sociale predicaments is van vitaal belang voor het sociale welzijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.