Welzijn Valkuilen bij gebruik van chloorbleekloog

De dampen van chloor in hoeveelheden van 3 tot 6 delen per miljoen (dpm) in de lucht kan irritatie veroorzaken in de ogen. Bij grotere levels, ongeveer 15 ppm in de lucht, kun je werkervaring neus en keel. Het aanraken onmiddellijk chloor kan leiden tot poriën en de huid ongemak. Inname chloorgehalte bovenstaande vier ppm kan leiden tot misselijkheid, braken, keel en buik ongemak veroorzaken. Ademlucht dat groter is dan 30 ppm hoeveelheden chloor heeft heeft precies dezelfde welzijn resultaten als het inademen van bleekwater dampen. Met snelle blootstelling aan dertig ppm of grotere mate van chloor brandstof, zou je gezicht braken, borst pijn, hoesten, vochtophoping in de longen, of probleem ademhaling. Blootstelling aan 430 ppm in de lucht voor vijftig procent een uur zal leiden tot ondergang.

Wanneer chloor komt in contact maken met met ammoniak, het resulteert in de creatie van de gevaarlijke chloor benzine. Chloorgas is giftig, en vele doden hebben al gevolg van onbedoeld mengen van chloor en ammoniak. Chloor brandstof resulteert in het scheuren van neus, longen en luchtpijp door het produceren mobiele vernietiging. Als je ammoniak en chloor beide aanwezig in uw familie, rekening te houden in op te slaan en te adviseren elke persoon over de bijproducten. Naast chloorgas, kan het mengsel van ammoniak met chloor leveren stikstof tetrachloride. Een trachloride is een vrij schadelijk materiaal en stikstof trachloride is zeer explosief als perfect. Daarnaast chloorgas wordt soms geproduceerd wanneer chloor wordt vermengd met andere reinigingsproducten en oplossingen die zuur artikelen hebben. Voor de gelegenheid, azijn, ontstoppers en andere schuurmiddelen koopwaar zijn zuur. Dit kan zeer onveilig, vooral wanneer het bleekmiddel bevat chemicaliën die de geur van chloor maskeren.

Diverse een lange tijd van blootstelling aan chloor zal een effect hebben op een persoon orgel apparaten. Uitkomsten van een langere termijn om chloor benzine bestaat uit longziekten en tand corrosie. Mensen die zijn inmiddels worstelen van longaandoening, rokers en mensen vandaag met ademhalingsproblemen zijn meer chloor-gevoelig.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.