Welzijn Valkuilen van Feeding op Bosbessen

Introductie

Bosbessen zijn een voedzame aanvulling op elke eten en een uitstekende manier om te schoppen beginnen de werkdag. Of je het, of neem in het sap geheel, bent u zeker vervullen vitamine uw lichaam wil voor de werkdag. Onderzoek blijkt dat biologische en natuurlijke of wilde bosbessen hebben boven 13.000 antioxidanten per kop van de vrucht. Dit aantal wordt verminderd voor commercieel gekweekt bosbessen die hebben gewoon meer dan 9000 antioxidanten per kop van de vrucht.

Het Welzijn voordelen van bosbessen door veel zwaarder wegen dan de paar algehele gezondheid uitdagingen die goed kan worden gerelateerd met het fruit. Door zijn overvloedige antioxidant materiaal, de bosbes draagt ​​de volgende wellness extra voordelen:

 • Het vertraagt ​​het verouderingsproces systeem stijgt de kans op een langdurige dagelijks leven
 • Het laat voorkomen en omgaan met urinewegen bacteriële infecties
 • Het verlaagt het risico op het ontwikkelen van glaucoom en staar
 • Het weeën kunnen controleren, maar om op te noemen, maar een aantal.
 • Bovendien kan de bosbessen worden gebruikt om prachtige blueberry taarten, jams, sappen en wijnen. elkaar gezet

  De gezondheid uitdagingen die met bosbessen zijn een druppel in de oceaan vergeleken met de enorme voordelen voor de gezondheid dat zij u te bieden heeft. Deze hub is een samenvatting van een aantal van deze algemene gezondheidsproblemen.

  High Pesticide Degree

  Uit een rapport uitgebracht in 2009 door de VS divisie van Landbouw (USDA), het impliceert dat bosbessen, specifiek bedrijf bosbessen, hebben nogal hogere pesticide geschreven inhoud. De accumulatie van pesticiden in het lichaam vormt een groot gevaar voor het welzijn van het menselijk lichaam. De potentiële risico’s van pesticiden inhouden:

 • Problemen aan het zenuwstelsel
 • Letsel aan het reproductieve systeem
 • Groei en ontwikkelingsstoornissen en afwijkingen bij jonge kinderen
 • belemmering voor de werking van het immuunsysteem
 • Op die mededeling, is het het meest effectief om natuurlijke bosbessen die zijn ontwikkeld zonder pesticiden, in tegenstelling tot niet-natuurlijke eten die aanzienlijke hoeveelheden pesticiden bevatten.

  Allergieën

  Bosbessen bestaan ​​uit een aanzienlijke focus van salicylaat. Deze verbinding wordt erkend om allergische reacties bij mensen die salicylaat intolerantie veroorzaken. Deze allergische reacties verschillen van een individu om een. De ernst van de allergische reactie is afhankelijk van de mate van gevoeligheid van een man of vrouw moet salicylaat. Voor mensen die echt gevoelig voor salicylaat zal allergische reactie, zelfs wanneer een compact deel van blauwe bessen wordt verbruikt (Christensen) tegenkomen. De frequente allergische reacties als gevolg van intolerantie salicylaat omvatten het volgende:

 • Anafylaxie
 • Astma
 • Complicaties
 • Jeuk
 • poriën en de huid huiduitslag of netelroos
 • Buik irritatie bv een opgeblazen buik of de buik pijn
 • zwelling in sommige delen van het gehele lichaam zoals handen en gaan met
 • Congestie van de neus
 • Verbeter in pigmentatie van de huid
 • Sommige van deze allergische reacties zijn zacht, echter, dat het eerste, anafylaxie is dagelijks levensbedreigend.

  Anaphlyaxis naar alle waarschijnlijkheid gevaarlijk omdat het kan leiden tot bewusteloosheid, minimale bloeddruk en een aantal van orgaanfalen. Voor mensen die extreem gevoelig zijn voor salicylaten, zou het verstandig om bosbessen zo veel als mogelijk is te voorkomen.

  Interactie van Blueberry Met Anti-Diabetes Medicijnen

  De bosbes is erkend om bloed te verlagen suiker kan dus handig zijn om een ​​diabetische tonen. Dit is echter niet algemeen omstandigheid. In combinatie met anti-diabetes medicatie, kan het mengsel van de bosbessen en de geneeskunde om zeer lage niveaus suiker begeleiden in de lichaamsbouw. ​​

  Personen die gebruik maken van anti-diabetes geneesmiddelen en overwegen bosbessen op de identieke tijd echt moet garanderen dat ze een oogje houden op hun bloedsuiker nauw te voorkomen bezitten echt zeer lage concentraties bloedsuikerspiegel.

  Samenvatting en suggesties

  Mits de wellness voordelen van bosbessen, het is jammer dat sommige mensen hebben om het plezier van deze prachtige vrucht af te zien. Dat gezegd hebbende, alle niet is gedaald. De bedreigingen voor de gezondheid affiliate met bosbessen verbruik kan worden voorkomen of in sommige gevallen bevatte.

  Voor de duidelijkheid van de toxiciteit dankzij blijven tot het gebruik van pesticiden op bosbessen is het verstandig om te gaan natuurlijk en organic.Assure u koopt bosbessen dat zijn biologisch geteeld. Beter toch, als je over de juiste bodem situaties, groeien uw eigen. Wees ervan bewust dat de blauwe bes is een calcifuge planten en hij gedijen in bodems die zuur zijn (zie PH van de bodem).

  Voor mensen die zijn delicaat om salicylaat, dan konden ze desensibilisatie proberen, maar alleen onder de suggesties van hun arts. Desensibilisatie bestaat uit het nemen van kleine hoeveelheden bosbessen dit soort die geen symptomen plaatsvinden. Met de tijd, de dosering geleidelijk groter totdat het lichaam wordt geheel ongevoelig van salicylaat allergieën. Deze behoefte moet worden ingevuld onder toezicht en begeleiding van een medische professional.

  Voor mensen die lijden aan diabetes, is het raadzaam om de hulp van een zorgverlener over hoe harmonie inname van bosbessen met hun behandeling te vinden. Beide kunnen eventueel samen maar alleen in beheerd hoeveelheden van zowel de anti-diabetische medicatie of bosbessen. Personen die nemen de twee tegelijk worden aangemoedigd om programma controles uit te voeren op de concentraties van de bloedsuiker.

  Alle uitgelegd en afgewerkt, de blauwe bes is een uitstekende fruit. Vreugde in het als je kunt. Blijf voedzaam en krijg goed op jezelf.

  Referenties

  ‘Blueberry.’ MedlinePlus. n.u. Web. 28 december 2012.

  Dr Walter Crinnion. ‘Bosbessen en Kales Geplaatst op meest schadelijke Checklist.’ Huffington Post. 6 maart 2010. World-wide-web. 28 december 2012.

  ‘Bosbessen.’ Gezondste maaltijden ter wereld. n.u. Web. 28 december 2012 ..

  Julie Christensen. ‘Welzijn Bedreigingen van voeden met bosbessen en aardbeien.’ Livestrong.com. 24 augustus 2011. Web. 28 december 2012.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.