Welzijn valkuilen van Non Stick Cookware

Een persoon van de meest uitgebreid gepubliceerde gezondheid en fitness valkuilen in verband met niet-hechten kookgerei is de dreiging van giftige dampen blijven uitgestoten wanneer de pan bereikt 500 graden C. Bij deze temperatuur is de antikleeflaag begint te ontbinden. Naarmate de temperatuur stijgt, de hoeveelheid en de energie van de dampen die vrijkomen raises. Bij extreem veel warmte, rond 660 graden F, de rook kan dodelijk zijn voor delicate vogels zijn en leiden tot hoofdpijn, koorts of rillingen in individuen. Sommige van deze dampen kan kanker leidt tot agenten, of kankerverwekkende stoffen, en met ingang van 2009, uitgebreid-expressie resultaten zijn toch niet zijn onderzocht.

metalen gereedschappen mogen niet gebruik op niet-stick kookgerei worden gemaakt chipping kan resulteren in de vloer komen veel meer ‘sticky’ dan niet hechten zijn. Als er genoeg brokken of schilfers gebeurt, kan diners eindigen inname bits en delen van de anti-aanbaklaag. Volgens Paul Honigfort van de Food and Drug Administration (Food and Drug Administration), als ze worden ingeslikt, bescheiden items van de niet-hechten coating kan gaan door middel van het menselijk lichaam, zonder de noodzaak van het produceren van gezondheidsproblemen.

perfluoroctaanzuur of PFOA, een chemische gebruikt in de niet-hechten kookgerei productiesysteem. Het wordt gebruikt om de fluorpolymeren die de coating glad maken. Blootstelling PFOA biedt een aantal belangrijke gezondheid en fitness uitdagingen, dit soort als ontwikkelingsstoornissen complicaties bij dieren, en minimale geboortegewicht bij baby’s. Hoewel PFOA is niet gecategoriseerd als een kankerverwekkende stof als van 2009, de Environmental Protection Agency (EPA) en 8 belangrijke kookgerei bedrijven hebben afgesproken om te stoppen met het gebruik van PFOA in 2015. Ondertussen FDA analyse betreffende niet-hechten pannen geplaatst dat het PFOA verdampt tijdens de productie, zodat er zeer gering welzijn gevaar voor de consument, die veel meer kans op blootstelling aan PFOA uit andere bronnen, zoals snel-food items verpakking of vloerbedekking.

Gelukkig, het welzijn valkuilen van non-stick kookgerei kan mogelijk worden geminimaliseerd door het observeren van een aantal eenvoudige veiligheidsmaatregelen. Om dampen van steeds vrijgegeven verminderen, alleen gebruik maken van anti-aanbakpan boven minimale of middellange warmte, en blijf weg van het voorverwarmen van een lege pan. Behoud van het gebied keuken perfect geventileerd door te werken met de uitlaat liefhebber of het openen van een raam. Verwerven zwaargewicht kookgerei, en behouden van de goede kwaliteit van de pan door het aanbrengen van houten of siliconen keukengerei en vervangen geschaad of versleten onderdelen. Verhoog het dagelijks leven van uw pan door te slaan met een beschermende laag onder de pannen, of het opknoping van een pot rack. Volgens DuPont, de makers van Teflon non-hechten kookgerei, de pannen kan 3-5 decennia van goed gezelschap geven voorsprong van substitutie als u hem op de juiste wijze.

Niet-hechten kookgerei heeft zijn algehele gezondheid valkuilen, maar het biedt ook wellness voordelen. Non-stick kookgerei zal zorgen voor meer gezonde, zeer laag-vet voedsel spullen voorbereiding. Niet alleen is minder overtollig vet eiste om het diner te bereiden in niet-hechten kookgerei, het is ook effectief de neiging om effectief te werken met gezondere voedingsmiddelen, dit soort als vis en mager wit vlees. Non-kleven kookgerei geeft eenvoudige reiniging, die koks kunnen aanmoedigen om voedsel te bereiden op woning veel meer gewoonlijk, die vaak veel goedkoper en gezonder dan cafe eten of kies-out etenswaren. Een kok die de juiste veiligheidsmaatregelen volgt kan eventueel heel goed nemen genoegen met veel meer welzijn winsten dan gevaren bij het gebruik van anti-aanbakpan.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.