Welzijn van Ouderen

verwerven vorige is niet een ziekte. Leeftijdsdiscriminatie lijkt niet wegens ziekte. Organische correcties vermindert de normale functie van het lichaam. Specifiek-

one.When we zetten in verouderde cellen in het lichaam met organen veranderingen. Hun functies vermindert sommige cellen krijgen geruïneerd. Weefsels te zetten in gehard en eerdere leeftijd symptomen verschijnen.

vallen van haar-Het wordt grijs.

Extra vet onder de huid vermindert en krimpt.

Bloedvaten krijgen gehard wat resulteert in de vernietiging van slagaders en aders.

Verlies van het lichaamsgewicht met 70% en de zuurstof die we inademen Lessens met 65%.

bloed dat naar de hersenen verminderd met zestig%.

twee. Omdat de immuniteit daalt, er veel mogelijkheden voor het begin van overdraagbare aandoeningen. Longen kan snel worden aangetast – longontsteking, en nieraandoeningen ontwikkelen tot predominent

drie.. Functionaliteit van de geest kan worden belemmerd eindigend in verlamming als de bloedtoevoer naar de geest wordt belemmerd.

4. In de vertabral kolom, als de weefsels blijken te worden verspild botten kan splitsen.

5. In eerdere leeftijd, zoals de cellen veranderen in versleten, er waarschijnlijkheid van kanker instelling inch Maar het krijgen van twee liter drinkwater elke dag is essentieel.

zes. Bij ouderen is er 70% H2O in het menselijk lichaam. Maar bij jongeren is het meestal tachtig%. Ouderen komen niet naar dorst.

7. In de meeste ziekten worden geen vroege symptomen geopenbaard. Sommige zijn gestorven aan hart-aanval zonder symptomen vertonen.

client gaan voelen dat sommige van de tekenen of symptomen zijn als gevolg van ouderdom en neglet procedure. Het is dus raadzaam om de hygiënische omstandigheden in een vroeg stadium naar oplossingen.

Andere afwijkingen in ouderdom

one.Lowering van gezichtsvermogen.

twee .. Hoorzitting skill drops.

3.Illnesses van de gewrichten.

4. Mondgezondheid en fitness problemen – dentalcaries, gom kwalen

5.. Huidaandoeningen.

6.Rheumatic artritis.

zeven. Ondervoeding, Over voeding, overgewicht.

Andere problemen

1.Speech problemen, gebrek in articulatie, niet in gedachten gebieden te houden, tijd etc. Kan geen personen te identificeren, degeneratie en enzovoort.,

two.Ongoing gebruik van medicijnen voor hoge bloeddruk, slapeloosheid, artritis kan verwarring van de geest veroorzaken.

drie. Instabiliteit.

een / drie van boven vijfenzestig jaar oud team zijn onderwerp te laten vallen op zijn minst zodra een kalenderjaar, als gevolg van instabiliteit. Typisch zetten ze met van beperkt zicht, lastige van het gehoor, de uitgifte van slapen tijdens de avond. Het gebruik van geneesmiddelen voor andere aandoeningen behoren tot de oorzaak van instabiliteit.

4. Afhankelijkheid van drank en medicijnen

five.Immobility -. Worden zieke en bedlegerige wegens grote kwaal of ongelukken. Aspect uitkomsten van medicijnen voortdurend gebruikt voor psychische problemen, kan ook leiden tot immobiliteit. Wonden kunnen kijken aan de achterkant voor al degenen die in matras voor een langere periode. Longaandoeningen kan optreden als ze blijven binnenkant van een huis voor onbepaalde tijd. Botten veel te kunnen krijgen verzwakt zij niet vrij bewegen. Een gezondere bepaalde persoon kan sluimeren 6 enkele uren zonder de noodzaak van enige verstoring.

zes. In continentie.

Vanwege tal van goede redenen, slechts een passeert urine, zonder iemands expertise. Ontsteking van de prostaat en infectie van de plasbuis grote veroorzaken. Gebruik van buitensporig drank en coronaire hartaandoeningen kunnen toevoegen aan deze kwaal. Ouderen moeten geïnspireerd worden om te voldoen aan deze adviezen.

aanmoedigen om vaak te urineren in compleet.

Als ze niet naar het toilet kunnen, voorbereidingen worden gebouwd om te plassen uit in het huis.

7.Constipation

Onder het probleem van de oudsten, constipatie is een persoon. Sommigen kunnen niet poepen voor tijden met elkaar (3 4 dagen). De achtervolgende instructies zijn waardevol:

Ouderlingen moeten actief blijven. Gemeenschappelijke training is zeer gewenst – met name wandelen

inname van groenten en fruit is onvermijdelijk.. In ons dagelijks dieet plan de hoger dan dingen moeten worden gebundeld. Voedsel dat voedingsvezels bevat is essentieel om constipatie te verminderen.

Inname van voldoende hoeveelheid H2O is essentieel.

Je moet niet ontlasting uitstellen als u de ervaring van het legen van krijgen.

Besteed extra tijd om de ontlasting te voltooien.

Niet om medicijnen te gebruiken voor constipatie.

Het advies inwinnen van een zorgverlener, of het probleem verlengt.

8.Malnutrition

levensmiddel we in nood om alle vitaminen en mineralen propotionately (Goed uitgebalanceerd voedsel plan) bevatten. Op een typische 1200-1500 kcal is bevredigend voor een oude mens. Maar voor een adolescent 1750 – 2000 kcal is uiterst belangrijk. Ondervoeding sets in wanneer de essentiële volume niet is verkregen.

Uitleg voor het niet verkrijgen van de essentiële totaal.

Gevoel voor stijl vermindert in oudsten.

Gebrek aan vermogen om te komen tot de geur van voedsel te voelen.

Kan het voedingsmiddel volledig kauwen te wijten aan tandheelkundige problemen.

Kan proberen te danken aan de druk en eenzaamheid eten.

Verslaafd aan drank en vermindering van de eetlust.

Kan types krijgen wegens financiële moeilijkheden. Lichamelijke functies kunnen worden getroffen als gevolg van de tekort aan vitamine B – te weten: Niyacin, riboflavine, Thyamine – B12 en vitamine D-deficiëntie als gevolg van de niet blootstelling van het gehele lichaam aan daglicht. Botten kunnen groeien slank zijn vanwege tekort aan calcium.

negen. Maximaliseren van het menselijk lichaam lichaamsgewicht – gewicht problemen

om lichamelijk in vorm te houden, moeten we lichaamsbeweging doen. In welvarende samenleving mannen en vrouwen wonen voornamelijk in steden zonder dat het uitvoeren van een actief. Er is een neiging voor de boost van het menselijk lichaam lichaamsgewicht wat kan leiden tot overgewicht. Ze ontdekken dat het een uitdaging om te gaan over. Niet in staat om zeer lange afstanden te wandelen. Ze veranderen in kwetsbaar voor aandoeningen van hart, hoge bloeddruk, diabetes, beroertes ETTC. Het is altijd veel beter dat ouderlingen overwegen extra greens, bladgroenten en fruit. Het is superieur aan vette etenswaren en gefrituurde maaltijden aviod.

tien. Hypertensie

Onder ouderen hypertensie is een veel voorkomende dilemma. Terwijl ze hebben dit probleem, ze niet vertonen de symptomen. Daarom moeten die mensen die hoger zijn dan zestig verschillende jaren moeten geëist dat testen hun bloed kracht constant

Eerder tekenen zijn -. Hoofdpijn, duizeligheid en defecte visie. Wij kunnen zorgen voor de ziekte alleen door de beoordeling van de bloeddruk van een persoon. Continu procedure nodig. Late indicatoren zijn angina pectoris – pijn in het bovenlichaam, nieren complicaties, beroerte of stuiptrekkingen. Verschillende ouderen verwaarlozen hun therapie en deze prospects tot complicaties. De remedie is dagelijks lange leven.

elf. Verlamming

Wanneer het bloed spanning omhoog gaat, krijgen de bloedvaten aangetast. Bloed kan sijpelen en bij gelegenheden bloed kan stollen en leiden tot verlamming.

De volgende symptomen en tekenen en symptomen worden opgemerkt.

Slechts een kant van het hele lichaam ontvangt verzwakt.

Het gebrek aan vermogen om te communiceren.

Probleem bij het slikken.

gezichtsvermogen ontvangt verzwakt.

Psysiotheraphic behandeling moet echt worden door gekwalificeerd personeel gepresenteerd.

12. Diabetes

Diabetes is een single van de heersende omstandigheden beïnvloeden van de oudsten

De vast te houden aan zijn de populaire tekenen of symptomen:..

plassen vaak

Extreme dorst.

Daling van gewicht, Slaperigheid.

Daling van gevoel in voeten en gevoelloosheid van het been.

Puistjes op de achterkant van de nek, oksel en geslachtsorganen.

Slachtoffer verkrijgen boos.

Irritatie in genitale organen als gevolg van schimmel.

De getroffen persoon zou moeten zijn heel voorzichtig zijn over het voedsel plan – evenwichtig dieet met veel meer bladgroenten. Gebruik van medicijnen routinematig – Rergular oefenen is echt belangrijk, die extra insuline bevordert. Het gebruik van tabak en inname moet worden voorkomen. Onregelmatige behandelmethode kan misschien leiden tot complicaties.

dertien. Probleem in de ademhaling

Onder de oudsten brething moeilijkheden, piepende ademhaling en voortdurende hoest kan mogelijk de overhand. Als ze longontsteking of bronchitis te krijgen op deze leeftijd, kan het goed begeleiden om belangrijke uitdagingen. Daarom is het verstandig om medische hulp te krijgen in een vroeg stadium. Diepe ademhaling, yoga oefeningen, pranayama en meditatie zal nuttig zijn om een ​​standaard brething hebben. Het inademen van apparatuur kan worden gebruikt met betrekking tot de gezondheid tussendek.

14. Vermindering van het gezichtsvermogen

Ouderen moeten oogonderzoek en gebreken ondernemen kan worden gecorrigeerd in een vroeg stadium.

Het gebruik van een bril vide gezondheidszorg bijstand wordt voorgesteld.

Cataract is zeer wijdverspreid onder de oudsten en medische procedures is de enige behandeling voor deze aandoening.

Glaucoom is een oogziekte aanwezig te midden van oudsten. Vroege opsporing en behandeling methode is vereist.

15.Hearing

Luisteren naar is ook een populaire kwestie tussen de oudsten. Detectie van de kwaal en de remedie is aan te raden. Wax indien gemaakt moeten ijverig te zijn genomen uit het oor door zorgpersoneel. Plaatsen van overzeese lichamen in het oor lukraak is onveilig voor het zou leiden tot gehoorbeschadiging, als het oor bot is zo mals. Hoortoestellen kan gebruik worden gemaakt van met klinische tussendek.

16.Cancer

Kanker kan een invloed hebben op een onderdeel van het gehele lichaam. Het is een abnormale ontwikkeling van cellen in de onderdelen van het menselijk lichaam. Het kan plaatsvinden in de mond, darmen, Brest (vrouwtjes), longen, baarmoeder, anus, buik of poriën en de huid. Als verwaarloosd, zal het fataal geworden.

een. De speciale symptomen zijn:

Problemen met slikken levensmiddel

Lopende hoest

Ongemak in buik

Lump in een onderdeel van… de lichaamsbouw, laesie. Ongeneeslijke wonden.

b. Algemene symptomen:…

hele lichaam verandert in zwak met verval van eetlust

Vermoeidheid en voortdurende koorts geen oorzaken op enigerlei wijze

Slaperigheid

Als de eerder genoemde symptomen worden opgemerkt, zoek professionele medische tussendek zonder nog meer vertraging.

Category: Supplementen

Comments are closed.